LA ROCHE-POSAY - EFFACLAR DUO

N-am sa ma mai dezlipesc de acesta crema never...si vorbesc serios:).Recunosc,nu e descoperirea mea,am citit pe un blog despre ea si am fost curioasa sa o incerc avand in vedere minunatul review facut,plin de laude. Si bine am facut...caci crema asta chiar face ce promite!!Din pacate ma numar printre persoanele cu ten gras,cosurile nu-mi sunt deloc straine,punctele negre nici pe departe iar fruntea si nasul imi lucesc mai ceva ca un licurici:((.Si asta nu e nimic...de cateva saptamani tenul meu arata ingrozitor,mi-au aparut o multime de cosuri sub piele,care arata ca niste pete rosii,e horror, pe cuvant ca nici nu-mi vine sa ies din casa(noroc ca am gasit un produs bun care le ascunde,dar despre el in viitoarea postare)!

Si tot de cateva saptamani folosesc si Effaclar Duo,m-am dus si am cumparat-o de urgenta cand am vazut in ce hal arata tenul meu.
Ce promite? Este un tratament anti-imperfectiuni,corector si purifiant,elimina imperfectiunile si curata porii.Crema-gel matifianta si hidratanta,fara efect gras,excelenta baza de machiaj,non-comedogen.Contine si apa termala calmanta si anti-iritanta pt reducerea rosetii.

Ce rezultate am avut eu? Ei bine,fara aceasta crema nu cred ca as mai fi iesit din casa:)).Nu va inchipuiti ca mi-a sters imediat petele si cosurile de pe fata,insa se vede clar diferenta iar tenul meu arata din ce in ce mai bine.Petele se estompeaza cu fiecare folosire,cosurile se usuca,tenul arata hidratat si este mai luminos:).
Imi place:
- ca este crema la tub (am un fix:P)
- ca se absoarbe repede si nu lasa o pelicula grasa
- este mai mult gel decat crema si are efect racoritor cand o aplic
- trateaza imperfectiunile,usuca cosurile deja existente si hidrateaza tenul f bine...toate in acelasi timp:).
- non-comedogen,nu contine parabeni
- matifiaza si ajuta la echilibrarea secretiei de sebum
- are 40 ml,dar e nevoie de foarte putin produs pt intreaga fata,deci nu se consuma repede
- pret 54-55 lei,pe care il merita din plin

Cred ca este clar deja ca nu am gasit nimic de obiectat in ceea ce priveste acest produs:).Repet:nu va ganditi ca eu acum 2 saptamani eram "Ratusca cea urata"...iar acum dupa folosirea cremei am tenul impecabil,fara urma de pata sau cos...nu exista asa ceva:(.Noi ,cele cu tenul problematic trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca ne vom confrunta cu aceste probleme mereu,tenul nu se schimba peste noapte indiferent de cat de bun este produsul folosit.Tot ce putem face este sa gasim produsele care AJUTA tenul si implicit pe noi, sa trecem mai usor peste excesul de sebum,peste episoadele de eruptie,peste cosul aparut in varful nasul exact atunci cand ti-l doreai mai putin,peste chipul lucios pe care ,stiu,toate il uram:(.
Pe mine Effaclar Duo ma ajuta f mult si,am sa-i raman credincioasa muuult timp de acum inainte!!


12 comentarii:

  1. draga mea, te invit la concurs: http://makeupmirela.blogspot.com/2011/04/concurs-de-primavara.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu ma tenul acneic,cu cosuri sub piele,cu urme si crema asta m-a ajutat foarte mult.O folosesc de vreo 3-4 luni(cu pauze) si pot sa zic ca a avut cele mai bune rezultate pe fata mea.
    Rezultate in timp se observa si daca folosesti ceai e musetel pe post de lotiune tonica.

    RăspundețiȘtergere
  3. ceai de musetel?? ms pt pont Irene:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ohhh daaaa,de vreo 2 ori acum ceva ani...dar mi-a agresat mult prea mult tenul,si as prefera sa-l las ca ultima varianta!Oricum in ultimile zile petele aproape au disparut,cosurile s-au uscat...sunt pe drumul cel bun again:)
    ms frumos pt sugestie,anunta-ma dc mai ai altele,intotdeauna prind bine:)

    RăspundețiȘtergere
  5. eu acum incerc crema anti imperfectiuni de la gerovital si sper sa dea roade. daca nu incerc effaclar.

    RăspundețiȘtergere
  6. uuuuuu.te rog sa ma anunti si pe mine dc e buna:) pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci am zis ca revin o o parere pt crema gerovital antiimperfectiuni. Em am un ten tare ciudat...adica e mixt dar are tendinta de a se deshidrata si predispus si la acenee. Problema e ca am ramas cu niste pete deranjante de la mai multe episoade de eruptie. Nu mi se intampla sa am mai mult de doi sau trei monstruleti dar e de ajuns cat sa lase pete. Am inceput sa folosesc gerovital antiimperfectiuni si chiar post sa zic ca functioneaza...insa consider ca trebuie folosita si ea cu pauze ca sa dea roade. O folosesc deja de o luna si pot sa zic ca m-a ajutat, a micsorat petele. Pretul e foarte avantajos si cantitatea mare. Nu ma dau in vant dupa consistenta si mirosul cremei dar nici nu ma deranjeaza... pentru seara e perfecta fiindca intra mai greu in piele si lasa o pelicula grasa. Am inceput sa folosesc zynerit si impreuna cu crema asta sper sa vad rezultate mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  8. hmmmmmmmmmm,ms frumos de informatie,dupa effaclar duo am sa-mi cumpar si eu crema asta:). Cam aceeasi problemqa o am si eu cu petele,mereu ma sacaie,mereu raman in urma cosurilor,mereu ma lupt cu ele.Momentan tenul meu si-a mai revenit,petele s-au estompat si asta cu ajutorul iaurtului,am scris si un post despre asta:).ai incercat iaurtul? Daca nu incearca-l,vei vedea diferenta:)
    Ms frumos pt parerea sincera despre crema,si ca nu m-ai uitat:) pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Buna! Am si eu o intrebare; Inainte sa folosesti Effaclar Duo, ai consultat si un dermatolog, sau ai mers direct la farmacie ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am degete la maini ca sa numar la cati dermatologi am fost:(.Toti mi-au recomandat creme,unele le-am luat,altele nu. Niciunl nu mi-a recomandat Effaclar insa, l-am luat eu de la farmacie. In prezent mi-am rezolvat problema insa cu ajutorul produselor Paula's Choice.

      Ștergere
  10. In cat timp s-au vazut rezultatele cu acest tratament?eu il am de o saptamana si in afara de hidratare altceva nu vad:(

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter