Louboutin,Fall-Winter 2011-2012

Noua colectie Christian Louboutin,este surprinzatoare nu atat prin modelele prezentate,cat prin modul de prezentare in sine. Asa cum ne-a obisnuit deja,creatorul propune pantofi stylish,cu varf rotund sau ascutit in functie de preferinte,cu tinte sau blana,in culori puternice sau clasici,cu alte cuvinte: de toate pentru toti! Un singur detaliu comun,specific lui Louboutin: tocul "pana la cer":). Iarna asta totul este permis,tot ce iti place,tot ce ti-ai dorit vreodata sa porti si nu ai avut curaj!
Insa,daca colectia in sine nu m-a surpins,recunosc ca modul in care designerul a ales sa o promoveze a fost cu adevarat o surpiza pentru mine. O idee unica si geniala de a "reproduce" marile opere ale lumii, folosindu-se de notorietatea acestor tablouri si de unicitatea lor,aducandu-le cu ajutorul creatiilor lui in actualitate. Ba mai mult decat atat,in acelasi timp cred ca aduce si un omagiu marilor pictori. Cu alte cuvinte,a imbinat utilul cu frumosul,printr-o idee originala si daca ma intrebati pe mine,cred ca i-a reusit:).
Imi place? Foarte mult!!!
Voua??











Un comentariu:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter