Cum imi incep weekend-ul:P




  Daaaaa,v-ati prins...o sa-mi incep weekend-ul sarind in sus ca un cangur:)). Cat de tare e asta?? Pun pariu ca ma invidiati:P. Mi-am luat bancuta si dupa cum obervati nu este orice bancuta,ci o bancuta smechera pe care sa stau la portita mea cat il astept pe Ghita (sau cum l-o chema) si este dotata cu 2 gantere de 0,75 kg...in caz ca acel Ghita ma enerveaza:)). Sa lasam glumele de-o parte...desi nu promit:P.

Sunt tare,tare incantata si abea astept sa dau drumul muzicii la un nivel deloc agreat de vecini si sa-mi testez indemanarea cu bancuta:).De ce am facut investitia? Pentru ca in curand vine primavara,apoi vara....si cele care ati fost la sala stiti probabil ce se intampla vara acolo...daca nu stiti va spun eu! Se trezesc ele,gagicutele,micutele si firavele de peste 90 kg....ca vor sa slabeasca,ca vor sa arate bine pe plaja (oare e posibil asa ceva??) si dau buluc la sala de sport. Fitness sau aerobic, nu are importanta, ele sunt acolo non-stop sa te incurce ,sa te imbranceasca si sa-ti ia aerul!!! Bineinteles ca vizita lor e scurta...din iunie pana in august,maxim septembrie...insa este suficient cat sa nu-ti doresti sa dai pe acolo,caci nu ai avea unde sa arunci un ac:)). Prin urmare alegi variantele alternative : sport in aer liber (in cazul meu alergat in parc)...sau sport acasa,in aer inchis, insa e DOAR aerul tau:)).
Si uite asa mi-am asigurat si a 2-a varianta pentru zilele cand nu voi avea chef sa ma inghesui intr-o sala de sport,langa toate "Divele" dornice sa se tonifice si sa arate mortal pe plaja:P. A fost cumparat din Penny si a costat 80 lei.

PS: nu ma intelegeti gresit,nu am absolut nimic cu oamenii supraponderali sau mai "bine facuti",fiecare este asa cum l-a lasat Dumnezeu...sau asa cum vrea el sa fie,nu conteaza,nu e treaba mea,fiecare isi stie prioritatile si dorintele. Insa ma deranjeaza prostia colectiva,ma deranjeaza prefacatoria,ma deranjeaza tipele care sustin ca vor sa slebeasca dar nu ridica un deget tot anul si se asteapta ca in 2 luni sa aibe rezultate spectaculoase. Comme on!!! Eu m-am saturat de ele,prin urmare mi-am luat propria bancuta:)). Va pup




9 comentarii:

  1. Te felicit pentru initiativa de a face sport...eu sunt asa lenesa cand vine vorba de miscare...mai am noroc ca uneori merg mai mult pe jos...insa ala nu e sport ;))

    RăspundețiȘtergere
  2. Alina e mai greu pana te urnesti din loc...apoi incepe sa-ti placa:). E bun si mersul pe jos daca este intr-un ritm alert...insa niciodata nu e prea tarziu sa te apuci de sport;). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. ce tare...spor la treaba...sa nu renunti ca mine...mi-am luat si eu...roz...si habar nu am unde sunt :)))

    RăspundețiȘtergere
  4. Esti draguta Coco,ca de obicei:)), Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. super aiurea comentariile tale legate de "gagicutele,micutele si firavele de peste 90 kg"...multe merg la recomandarea doctorului..si in final au acelasi drept ca si tine..platesc la fel ca tine..

    RăspundețiȘtergere
  6. Draguta mea "Anonima" uite cum sta treaba: eu nu am nimic cu nimeni,fiecare este asa cum vrea sa fie,asa cum am spus si in postare,fiecare arata asa cum alege. Eu cand am vorbit despre "gagicutele,micute si firave de 90 kg" m-am referit la cele care tot anul se indoapa cu shaorma si cu 2 sapatamani inainte sa mearga la mare,rup usa salii de fitness. Si daca tot vorbim de recomandarea medicului,eu sunt una dintre persoanele in cauza...as putea sa nu imi pese si sa ma ingras,folosind tiroida mea defecta drept scuza!! Insa prefer sa ma chinui la sala TOT ANUL si sa ma mentin slaba si sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. Woaaa, de cand visez si eu sa.mi cumpar un stepper ca al tau :( Dar sunt asa pricey....deocamdata nu m-am indurat....dar vrea vreau, desi imi chinui si asa destul vecinii cu muzica si dansul (a se intelege topait;)) )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca merita investitia:) si nici mult zgomot nu faci cu el. E o alternativa excelenta si mult mai ieftina decat 12 abonamente la sala;). Te pup

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter