Oferta Topline:)

   Sunt sigura ca toate ati auzit de oferta Topline 1+1 gratis,deci nu trebuie sa va explic de ce am batut ieri drumul pana acolo pe un frig naprasnic,ninsoare crunta si un vant de-ti crapa fata (detalii nesemnificative:P).A fost prima oara cand am calcat in faimosul magazin si sincer va spun, am fost foarte dezamagita. Ma asteptam sa fie mai mare,mai primitor,cu mai multe produse...cand colo,e micut si inghesuit:(. Asta este doar parerea mea,ca si client intrat pentru prima oara acolo,insa nu mai conteaza avand in vedere bunatatile ce acum stau la loc de cinste in dulapul meu:D. Bineinteles ca am facut smecheria: mai intai am platit produsele pentru par si apoi am cumparat ojele,totalul fiind de 189 lei (2 produse par si 4 oje).
Acum ca v-am povestit ce si cum,pot incepe sa ma luad cu produsele mele. Pozele sunt "naspa",stiu,dar astea sunt si altele nu am...si nici bani de aparat foto nu am momentan:P.

1-Joico- Body Luxe Thickening Elixir (for styling)
   "Transforma parul fin,lipsit de volum intr-un par luxos,plin de volum si elasticitate.Este primul pas din programul de finisare" Pretul este 75 lei...insa l-am luat gratuit:D.


 2- Joico -K-Pak Smoothing Balm (to straighten & protect)
     "Pentru indreptare si protectie.Se activeaza la temperatura,rezista la umezeala.Contine incredienti ce se regasesti si in Sistemul K-Pak de prtejare a firului de par."  Pretul -85 lei


3-OPI -Excuse Moi!
Lac de unghii cu particule sclipitoare de culoare roz,argintii si verzi (parca). L-am vazut prima data pe unghiile unei blogger-ite din America si mi-a placut foarte,foarte mult. Este de mare efect...parerea mea:).Poza e nasoala rau,insa sunt sigura ca multe dintre voi cunosc oja asta.


4- OPI- My Chihuahua Bites!
  Un corai superb perfect pentru vara. Recunosc faptul ca ojele pe care aveam in gand sa le cumpar nu erau nici pe departe atat de vesele...insa odata ajunsa in magazin,in fata atator oje colorate m-am gandit ca mai e putin si vine primavara,deci nu ar fi rau sa-mi cumpar niste oje pentru sezonul cald:).


5- OPI- The Show Must Go On
Este un rosu aprins cu milioane de particule mici aurii:D. O nuanta rara care cu siguranta va atrage atentia asupra unghiilor mele:D. Am incercat toate modurile posibile sa fac o poza cat de cat clara....dar azi nu a fost ziua mea norocoasa:P.


6- OPI- Mermaid's Tears
 O nunata superba de verde deschis (mint) pe care mi-am dorit-o imediat cum a vazut-o:D.


Acestea sunt minunatiile cumparate la suuuper oferta Topline. Daca nu ati ajuns inca acolo, va sfatuiesc sa dati fuga cat mai repede...oferta mai este valabila pana maine!!

5 comentarii:

  1. sa le folosesti cu placere. prima sclipicioasa este mult prea frumoasa :)

    www.Glossylicious.com

    RăspundețiȘtergere
  2. vreau si eu :(, la sediul acela dinspre regina maria e nu ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,acolo e:),daca vrei sa prinzi oferta grabeste-te,mai ai dar 1 zi! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Abia astept swatch-uri cu ojele! Arata grozav ;)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter