Un Mos Craciun...intarziat:P

A venit 2012 (de vreo 3 zile ce-i drept:P),petrecerile s-au incheiat,oamenii s-au intors la seviciu,zapada ne da in continuare teapa (nu ca m-as supara,insa m-ar durea inima sa ma trezesc in martie ca am alergat degeaba ca o bezmetica dupa cauciucuri de iarna...si iarna s-a pierdut pe drum). Eu am inceput anul intr-un mod chill, sunt setata pe slow motion si asa sper sa o tin inca o buna perioada:)).Nu stiu cum ati petrecut voi de Revelion,insa sunt sigura ca nimeni nu s-a distrat mai mult ca mine,ca nimeni nu a avut outfit-ul mai frumos ca al meu si nici machiajul mai glam...pentru ca eu de Rev am fost..... la munca:)). Da,da..m-am distrat teribil...am iesit pe 1 ianuarie la 8 dimineata,cand toata natiunea dormea dusa si m-am indreptat usurel spre casa....unde bineinteles ca nu am apucat sa dorm decat 2 ore,ca mama a si intrat in fibrilatie ca TREBUIE sa ne vizitam neamurile,caci nu se cade altfel! Si asa s-a dus si 1 ianuarie,seara gasindu-ma in pat cu burta in sus de la cate sarmalute am infulecat,nefiind in stare nici pana la bucatarie sa ajung. Apoi a venit ziua de 2...in care nici batuta nu am vrut sa ma dau jos din pat....loc in care sunt si acum,in momentul de fata,cand scriu aceasta postare:),m-au lasat linistita...se vede ca le e frica de mine=)).De fapt ce vrobesc eu aici?? Eu nu am intrat in 2012,cel putin nu oficial si va rog sa nu ma contraziceti,nu-mi spargeti balonul roz...inca il astept pe Mos Craciun:D.

Daaaa,pret de cateva minute m-am luat cu vorba/scrisul si-am uitat adevaratul motiv al postarii: acela de a ma lauda cu ce voi primii eu de Craciun:)). Nu radeti de mine,sau de Mosul meu...asa e el,putin mai incet,mai batran....si mai are si un ren schiop!! 
Dar ce mai conteaza cand cadourile sunt atat de frumoase si muuult dorite de mine??  Sa incepem cu primul cadou (singurul care deja a ajuns in posesia mea) si anume:  Sigma F80.
Mi-am dorit-o mult si mi-am cumparat-o,asa de la mine pentru mine...si-mi place si mai mult!! Este cea mai tare pensula ever...si e originala,am verificat:)). 


 Al 2-lea cadou care este preconizat sa ajunge luna asta este....Naked!!! Ohhh,prin cate peripetii am trecut cu trusa asta: am vrut sa o comand de 3 ori si de fiecare data,dar de FIECARE data cand am intrat pe site pornita sa o comand ce credeti??? NU mai era in stoc!!!! Cu toate ca in urma cu 1-2 ore fusese. Coincidenta?? Pe dracu...asta e ghinion in toata regula:)). Apoi am comandat-o de la o tipa care anunta cu surle si trambite ca vinde naked....bine ca mi-am dat seama din timp,tipa vindea Naked FAKE!!!! Am anulat comanda cat de repede am putut...nu dau numele tipei,nu sunt 100% convinsa ca trusa e fake...insa nici nu vreau sa risc la cat costa:P. Un singur sfat pentru voi: nu o comandati de pe blog sau facebook...:). Cam atat...cand o voi primi am sa va terorizez cu ea,prin urmare va mai las un moment de respiro:)).


Siii last but not least:P...Paula's Choice. Imi doresc vreo 3 produse (momentan:P) si sper ca luna asta sa si ajunga la mine caci am auzit numai lucruri bune despre ele si sunt fff curioasa:D.


Aceastea sunt cadourile mele de Craciun...de fapt,vor fi cadourile mele de Craciun:)),insa nu ma deranjeaza caci pentru ele merita sa mai astept:P. Ma gandesc serios sa-i cumpar Mosului niste cai putere...renii sunt asa old-fashion si dupa cum se vede deloc productivi:)).
Pana atunci ma relaxez in continuare,in slow motion...incep sa cred ca sufar de lene acuta cu suspiciune de agravare in puturosenie cronica:))).Dar cine ma poate condamna?:P

12 comentarii:

  1. de unde ai pescuit f80?? si cam cat te-a costat?

    RăspundețiȘtergere
  2. Jules am luat-o de la o tipa,aceeasi de la care comandasem si Naked...insa pentru ca nu mi-a inspirat incredere si povestea a devenit suspecta am anulat comanda Naked...insa am vrut pensula.Am dat pe ea 92 de lei cu tot cu transport...si intr-un final m-am convins ca e originala,dupa muulte discutii cu fetele in grupul de facebook:). Ma panicasem tare:)). Pensula e ok,si ma inteleg f bine cu ea,imi place mult...insa de acum incolo nu voi mai comanda decat de pe site-ul sigma,pentru a nu face atac de cord:)). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. atac de cord din cauza pretului sau ?/ eu am dat vre-o 72... parca..e super.. si o sa te distrezi cu ea la maxim :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Atac de cord din cauza gandului ca era posibil sa fi dat o gramada de bani pe un fake:)). Daa,e super, nu ma mai despart de ea de cand am primit-o:D. Si datorita ei m-am hotarat cat de curand sa-mi iau un kit intreg:D...dar de la mama lor:)).

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare postarea ! M-ai super bine dispus :))

    Sa le folosesti sanatoasa ... Stiu ca F80-ul e minunata, o am si eu si nimic nu ne despate.

    Naked .... 8-> Dreaming, dreaming .. Pff, mi-o super doresc ! Sper sa o am si eu in manunte anul asta.

    Eu zic sa te relaxezi in continuare .. Eu am facut toata ziua postari pentru blog (sa am urmatoarele zile mai libere) si am mancat intr-una :)).

    Te pup si La multi ani, draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  6. Heh,ma bucur ca te-am binedispus:D...si eu am mancat foarte mult zilele astea...de fapt doar atat am facut: mancat si lenevit:)). Lasa ca e bine:P. Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ank comanda o voi da pe 15...cam asa. Daca vrei si tu ceva,eu nu ma supar:). Da-mi mail si vb mai multe. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani, Deea!!! :)
    Ce de bunatati!!! Sa te bucuri de ele!
    Si eu am F80-ul... de fapt chiar 2 exemplare! Best brush ever!!!:) Imi fac cu ochiul si produsele Paula's Choice... dar inca nu m-am convins sa investesc in ele :)...inca le mai studiez. Poate o sa le faci mini-review-uri dupa un timp de folosite...pls. :)

    Dar de ce a trebuit sa lucrezi chiar si in noaptea dintre ani??? :* pup, spor la leneviiit!:)

    RăspundețiȘtergere
  9. In urma multor review-uri citite, mi-am comandta si eu de la PC cleanser-ul si tonicul din gama Clear. Dupa ce am folosit de mai bine de 2 ani BHA Liquid (singurul care m-a ajutat efectiv in lupta cu acneea), m-am gandit ca ar fi mai bune poate produsele destinate tenului acneic..proasta alegere. A doua zi dupa ce le-am folosit, nu cosuri, ci chisturi mi-au aparut pe fata. Si nu unul..dar am zis sa astept sa se "obisnuiasca" tenul cu ele, dar de unde. Am incetat sa le folosesc...s-au oprit eruptiile ( sa nu mai vorbesc de cat de deshidratata era fata mea), cand le-am reintrodus in rutina zilnica, iar au aparut. Plus ca tonerul ar trebui sa fie identic cu BHA Liquid, usor imbunatatit, dar in perioada in care am folosit tonerul punctele negre si-au facut aparitia. Pe scurt, eu nu m-am inteles deloc cu ele, si acum zac nefolosite in dulap. Iti recomand sa te documentezi bine, si daca stii ca ai tenul sensibil...mai bine nu le lua.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Diana:),intradevar F80 e divin si intentionez in curand sa-mi mai cumpar una (ca si tine:P) caci e greu sa o speli mereu pe aceeasi si cand ti-e lumea mai draga sa nu o poti folosi:).Despre produsele Paulei, claaaar am sa le fac review...detaliat! Abea astept sa intru in posesia lor...si sa vad daca sunt asa cum se spune...sau nu:P. Si da,am lucrat in noaptea de revelion...pentru ca eu lucrez la tura(24 de ore
    ),prin urmare nu conteaza nicio sarbatoarea...tura e batuta in cuie:(,iar anul asta am fost ghinionista:P. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. Anonim imi pare rau ca ai patit asa ceva:(,am avut si eu dezamagiri multe in ceea ce priveste produsele de ingrijire....din toate categoriile,mai ales antiacneice,ca de ex: Drying Lotion de la Mario Badescu..pentru mine a fost apa de ploaie. Nu am tenul deloc sensibil...si greu sa gasesc ceva care sa-l irite:P. De documentat,crede-ma m-am documentat muuult si bine,nu sunt omul care sa cred tot ce aud...si chiar vreau sa le incerc:). Am sa le fac review oricum...sa vedem cum se manifesta in cazul meu:).Multumesc frumos pentru stafuri!

    RăspundețiȘtergere
  12. Abia astept sa-ti iei produsele la PC si sa-mi spui cum ti se par :D

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter