Review Color B4


Acest produs imi facea cu ochiul de muuulta vreme si recunosc ca-mi captase atentia si starnise curiozitatea inca de prima oara cand am auzit de el. Am vazut numeroase clip-uri pe Youtube si in final mi-am luat inima in dinti si l-am comandat. Ce este de fapt Color B4? Este o solutie "anti-vopsea", adica promite ca indeparteaza vopseaua din par si-l readuce la culoarea lui naturala fara sa trebuiasca sa-l decolorezi. Trebuie sa mentionez ca ma vopsesc brunet de vreo 3 ani, desi nu este mare diferenta intre negru si culoarea naturala a parului meu, adica un saten inchis.Motivul pentru care am decis sa ma vopsesc este ca parul vopsit e mai usor de manevrat (intins) si cum eu il am ondulat dar in vreau drept...am ales calea cea mai usoara. Pana acum...
In ultima perioada ma cam saturasem de negru si-mi doream o schimbare,prin urmare Color B4 a venit la tanc!

Ambalajul arata ca o cutie normala de vopsea in care se gasesc 3 tuburi ( intitulate sugestiv A,B,C)+instructiuni, dupa cum se poate vedea mai jos. Eu am ales varianta Strong, insa au si Regular, in functie de intensitatea si vechimea culorii.


Cum se foloseste? Tubul A se toarna peste continutul tubului B si se agita puternic timp de 30 de secunde pana se omogenieaza. Rezulta un lichid incolor cu un miros ingrozitor. Sfatul meu este sa aveti toate geamurile din casa deschise daca vreti sa mai puteti locui acolo:)).
Acest lichid se aplica pe parul uscat,exact ca o vopsea normala si se lasa sa actioneze intre 30 de minute (pentru o culoare mai deschisa) si 60 de minute (pentru o culoare inchisa,cum ar fi negru). Eu am stat 60 de minute cu el in cap,timp in care ma mir ca n-am lesinat din cauza mirosului:)).
Acum incepe partea "distractiva": se clateste parul CEL PUTIN 10 minute. E destul de incomod si boring insa e musai. Cica asa ajuti particulele de vopsea sa se desprinda.


 Dupa,se aplica solutia C care este de fapt un sampon ( poza de mai jos), de data asta cu un miros placut. Acesta se lasa sa actioneze 2 minute apoi se clateste CEL PUTIN 5 minute. Iar in final se aplica tot acest sampon pentru a 2-a oara, de data asta in mod normal, samponati si clatiti foarte bine.
Mi-a dat multa bataie de cap partea cu clatitul parului atata timp, insa sa vedem rezultatele....


Asa arata parul meu inainte de aplicarea Color B4....


Asa arata acum!!


Diferenta se vede cu ochiul liber:).
Ii acord plusuri pentru faptul ca nu mi-a atacat parul in niciun fel, ca a indepartat vopseaua neagra in proportie de 80% ( varfurile imi sunt mai inchise,dar nah, are si el limitele lui, se specifica si in instructiuni ca are o mare importanta cat de multe straturi de vopsea ai in par, iar cum varfurile sunt cele mai "vechi" si mai vopsite era de asteptat), nu m-a adus chiar la culoarea mea naturala insa este foarte,foarte aproape:).

Singurul minus,dar si CEL MAI MARE este mirosul:(. Ohhh Doamne, miroase de zici ca mi-a aruncat cineva  cu namol si oua clocite in cap ( asta a fost descrierea prietenei mele) si sa nu cumva sa credeti ca scapati de el. Nuuuuu!!! Mirosul nu pleaca, el rezista,rezista,rezista! Este o saptamana de cand l-am folosit si parul meu inca miroase ingrozitor, nu atat de puternic ca la inceput insa credeti-ma, se simte:((, desi l-am spalat  zilnic in speranta ca va disparea.

Il recomand doar in cazul in care doriti NEAPARAT sa scapati de vopseaua actuala, care ori nu va place, ori este prea inchisa si nu vreti sa va decolorati parul. Si evident, daca aveti stomac rezistent si nu va deranjeaza ca podoaba capilara va mirosi ca un tomberon pentru cel putin o saptamana! Daca totusi aveti alte variante prin care va puteti schimba culoarea, va recomand sa optati pentru ele inaintea lui Color B4.
L-am cumparat de aici si a costat aproape 8 lire. 
Voi ce ziceti? Va place rezultatul? 

36 de comentarii:

  1. niiiiiiicee!chiar nu mai auzisem de el,foarte interesant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o diferenta destul de mare. de la negru la maro... a facut ceva treaba

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A facut de facut,mai putin la varfuri...insa ma asteptam la asta:P. Sunt multumita de rezultat insa mirosul ma omoara si acum:((

      Ștergere
  3. pfff.... daca as sti sa fac comenzi pe site-urile din afara imediat mi-as lua unul :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar nu e greu deloc, iti trebuie doar un card international...in rest urmezi pasii:). Incearca! E foarte simplu si muuult mai avantajos;)

      Ștergere
    2. Multumesc :* am sa mai caut informatii si sigur cumpar unul :*

      Ștergere
    3. un rezultat, daca nu mai bun, cel putin la fel de bun ai fi obtinut cu celebra combinatie de vitamina c pisata+sampon head&shoulders. verificata de mine :)

      Ștergere
    4. Interesanta combinatie, eu una n-am auzit de ea pana acum. Totusi nu depinde si cat de inchisa e culoarea? Mi-e greu sa cred ca vitamina c poate decolora parul,asa singurica:P. Cu head&solders eu nu ma inteleg bine deloc...dar am s-o adaptez si o sa fac o comparatie:).

      Ștergere
  4. Interesant produsul. Pacat ca miroase atat de ingrozitor :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare pacat:(.A trecut mai bine de o saptamana si eu tot n-am scapat de miros:(

      Ștergere
  5. Cand eram bruneta mi-ar fi trebuit si mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. e chiar eficient,mai ales cand vorbim de negru care e tare pacatos...

      Ștergere
  6. Buna :) As dori sa stiu si eu cat a durat pana ai scapat de miros ...ah, si daca ti-ai fost de ajuns o cutie! mersi mult

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna,
      1 cutie a fost de ajuns. Cu mirosul....a fos greu:(. Mi-a luat 2 saptamani sa scap de el.
      Dar la un moment dat ma obisnuisem, nu-l mai simteam...deci nu-i chiar asa rau pe cat pare. Plus ca e o metoda eficienta de a scapa de o culoare nedorita fara sa te decolorezi sau sa-ti arzi parul.

      Ștergere
  7. Chiar acum 5 minute am dat si eu comanda, si din cate scrie acolo, dureaza in jur de 2 -3 saptamani. Chiar atat de mult? In cat timp a ajuns la tine?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coletul vine din Anglia, deci mai mult de 2 saptamani nu ar trebui sa dureze.
      Totusi, avand in vedere ca si Asos tot in Anglia e si ultima comanda mi-a ajuns in 3 saptamani....e posibil sa dureze si 3.
      Sper totusi sa n fie nevoie de atata timp si sa-ti ajunga repede.
      Aaaa si pregateste-ti nasul pt 2 saptamani de par urat mirositor:P.

      Ștergere
  8. Riscul meseriei:)) Mersi mult :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Am revenit sa-ti multumesc pentru pont. A sosit dupa 2 sapt si o zi, adica foarte ok. Intr-adevar am zis ca mor de la miros, am avut si dureri de cap:)) A doua zi am pus si un strat de vopsea pentru uniformizare si mirosul s-a dus aproape de tot.

    RăspundețiȘtergere
  10. L-am testat aseara si e genial ♡♡. Aveam un saten inchis,inchis si acum e o aluna frumoasa ♡♡

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te felicit! Ma bucur tare mult ca a avut efect! Te pup!

      Ștergere
  11. Oana, 20 februarie 2014, 15:00
    Ffffff tare si chiar se vede diferenta:))) vreau si euuuuu.... imi fac comanda. Puup

    RăspundețiȘtergere
  12. De ce nu am aflat de chestia asta acum vreo 6 ani cand mi-am facut 2,3 decapaje? :((( De ce, dece?! :(((
    Cred ca as suporta mirosul ingrozitor daca as stii ca ma scapa de pigmentul inchis din par fara a-l usca si a-l face sa arate ca mopul.
    La tine se observa destul de bine diferenta, imi place cum ti-a iesit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate si eu am aflat de el abia acum 2 ani. Lasa ca e bine si mai tarziu decat niciodata;).
      Da, a iesit bine. Am fost foarte multumita:). Pup!

      Ștergere
  13. ColourB4 este acum oficial si in Romania, site-ul lor este www.colourb4.ro :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Hai sa va spun eu experienta mea inceputa azi dimineata la ora 09.00 si terminata acum la ora 18.00...Daca e lung comentariul cu scuze ! Dar sunt lucruri mentionate fugitiv pe site-ul Coulor B4 . Aviz celor care il doresc sa cunoasca in amanunt tot ceea ce este bine de stiut !
    1-Culoarea parului meu un saten mediu . Vopsita des, foarte des cu saten inchis ce imi prindea negru pe par ( poros cred eu ) . Nu negru intens insa nici saten ! Par nevopsit de cca 2 luni (numai cu produse bune) . Folosit numai produse de intretinere : balsam , masti ulei fara cele de styling . Ondulat natural . Nu folosesc placa doar perie rotativa la spalat ( la cca 6 zile ). Calitate buna a parului , intretinut -matasos , folosit sampon cu cheratina si argan plus cheratina lichida.
    Bun...Am respectat intocmai pasii dupa site-ul producatorului , numai intru in amanunte le cititi voi acolo ! Nici mirosul nu mi s-a parut de balta de broaste , canalizare etc...Suportabil ! Am trecut pestte partea cu limpezitul nu a fost ft grea , nici parul uscat maxim . Am aplicat decat o masca cca 10 min cat am facut dus .Acum vine partea horror ! Din saten inchis am ajuns culoarea " ghimbirului " cum spun ei si blonda la radacini . Nici vorba de parul meu natural . O decolorare maxima ( decapaj nu mi-am facut sa stiu cam ce ar fi iesit ) . Socant si urat pentru tenul / ochii mei .Ok am zis e bine si asa pt ca pot aplica ciocolatiul pe care il doream . Aveam L' Oreal Casting Gloss cumparat pentru uniformizare nuanta ciocolata . Frumoasa nuanta pe cutie ! Mi-o doream eu...Fiind semipermanenta credeam ca nu o sa am nicio problema ca nu are amoniac , perodix are . Dar de nivel colorare 1 nu stiam ce sa i-au decat nuantatoarele alea care nu prin si eu eram deja ceva de genul : nu pot iesi din casa aproape blonda la radacini si aramie in rest . Finalul : a iesit o nuanta mai intunecata decat de la ceea cea am plecat !
    Rau...o zi pierduta , parul spalat de nenumarate ori , bani cheltuiti ...
    Partea buna : parul arata bine ca textura , astia de L'oreal promit ca se duce culoarea la 28 samponari , numai am nuanta aceea ciudata in par !
    Succes .

    RăspundețiȘtergere
  15. Sorry, tocmai asta am patit eu acum. E a doua oara cand folosesc produsul. Prima oara aveam parul lung si negru, a iesit Ok, mai deschis putin. Intre timp m-am tuns bob de un saten uratel. Am cumparat o cutie, tocmai pentru ca parul acum e foaaaaaaarte scurt. Am folosit dupa instructiuni, tocmai ca stiam cum se foloseste dinainte. Pe moment, iesisem blond pui de avicola. Am zis ca oricum il corectez peste o luna din vopsea. Dupa 2 zile, a inceput sa revina la culoarea mea parca si putin mai inchis. Mentionez ca prima oara am facut comanda din UK si acum l-am luat din DM. Dezamagita peste poate!

    RăspundețiȘtergere
  16. Cat va costa sa il aduceti in tara? Pleaseee

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il gasesti in DM sau il poti comanda de pe www.colourb4.ro (77 de lei o cutie sau varianta profesionala pt. salon, 250 lei), desi eu te sfatuiesc sa te gandesti bine inainte. Eu am fost extrem de dezamagita, practic nu a avut niciun efect, decat sa-mi decoloreze vag radacinile. Ca sa nu mai zic ca, avand un par lung, am dat 250 de lei pe produs, ca sa fiu sigura ca imi ajunge. Dezamagire totala, as fi putut folosi suma asta ca sa merg la un salon profesionist sa scap de negrul din par... Chiar nu il recomand.

      Ștergere
  17. Acest produs este o mizerie, chiar NU FUNCTIONEAZA! Culoarea naturala a parului meu este castaniu-roscat si il vopsesc negru de cativa ani, cu o vopsea banala (Garnier Essentials). Avand un par lung, am cumparat varianta Color B4 Professional (3 flacoane a cate 300 ml fiecare) ca sa ma asigur ca va fi suficienta cantitatea de produs (si a fost mai mult decat suficienta). Am urmat intocmai instructiunile de utilizare, inclusiv testarea produsului inainte de folosirea in totalitate (fara aplicarea buffer-ului C, conform instructiunilor), iar rezultatul a fost unul bun, in sensul ca portiunea de suvita testata revenise la culoarea naturala. La fel s-a intamplat si la aplicarea integrala a produsului. Dupa ce am indepartat compozitia A+B din par, clatindu-mi parul mai mult de 10 min, parea ca acesta revine la culoarea naturala, se vedea castaniul natural, dar, dupa aplicarea buffer-ului C, parul s-a inchis la culoare instantaneu si a ramas negru intens, de parca m-as fi vopsit recent. Poate ar trebui specificat mai clar modul si conditiile de folosire al buffer-ului C, din moment ce, in procesul de testare, el nu este utilizat, asadar nu ai de unde sa stii ce efect va avea la aplicarea propriu-zisa.
    Sunt extrem de dezamagita, bani aruncati pe fereastra, as fi putut sa-i folosesc la un salon profesionist, nu sa-i dau pe produse dubioase fara niciun efect.
    Rezultat final: radacini castanii (parul era deja destul de decolorat la radacini) si lungimi de un negru intens... Nu il recomand! 250 de lei aruncati la gunoi.

    RăspundețiȘtergere
  18. O informatie utila sper sincer fetelor care vor sa-si elimine din prima vopseaua mai inchisa la culoare din par. Efassor de la L'Oreal e un decapant sigur, ff. bun, fara probl. mirosului.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter