Concluzia Black Friday

Gata, s-a dus Black Friday 2012, s-au dus si reducerile "masive" (ma rog,nu toate...unele magazine au prelungit ofertele pentru intreg weekend-ul) s-a dus si nebunia generala creata in jurul acestui eveniment.
Personal, am asteptat cu entuziasm ziua de 23 noiembrie convinsa fiind ca-mi voi umple cosurile virtuale pana la refuz cu produse la pret minim. Produse ravnite pe care urma sa le cumpar la super oferta,fara nicio urma de regret.
Insa lucrurile n-au stat deloc asa cum ma asteptam eu, ba din contra...drept dovada stau putinele cumparaturi facute:(. 
Majoritatea site-urile au fost practic blocate, le picau serverele in draci,iar in cazul unora nici n-am apucat sa vizualizez ofertele (nu m-au tinut nervii). In cazul fericit in care reuseam sa accesez site-ul si se misca cat de cat, am realizat cu stupoare ca preturile "reduse" fusesera mai intai umflate si apoi reduse (tipic romanesc).Nu vreau sa generalizez, insa asa au stat lucrurile in multe parti.
Cam asa m-am distrat eu de Black Friday: am ras cu lacrimi...de nervi:)).

M-am mai calmat putin dupa ce am reusit sa plasez comanda Sigma:). Au oferit transport gratuit si bineinteles ca abia asteptam sa mai pun mana pe cateva pensule:D.


Oferte bune au avut si cei de la Mylash, de unde mi-am comandat un set de gene individuale si adeziv. Daca va suna tentant, oferta este valabila pana maine:).


Cei de la Coastalscents mi-au dat cea mai mare bataie de cap!! Oferta a fost foooarte buna, site-ul insa la pamant!! 24 de ore m-am chinuit sa plasez o comanda la ei (da, am avut nervi de otel in cazul asta), mai ca-mi venea sa-mi smulg parul din cap:(. Server-ul a picat de 4875095 ori , iar cand reuseam printr-o minune sa dau Chekout, ce credeti ca se intampla? Ma aducea inapoi la cosul cu produse:)). Jur ca eram aproape turbata de nervi!
Intr-un final m-am lasat pagubasa si am zis ca nah,asta e, imi bag picioarele.
Pana azi dimineata cand de curiozitate am intrat pe site si am vazut ca se misca bine:D. Am plasat comanda acum 30 minute!!!! Si ce credeti? Acum iar au server-ul imprastiat pe jos:)).
Lucky me:D.


Au mai fost oferte bune si pe alte site-uri (sunt sigura ca ati profitat de ele deja), dar nu m-au interesat, prin urmare, aceastea sunt cumparaturile mele de Black Friday:).
Voi ce v-ati luat?
PS: Mi-am gasit si cauciucuri de iarna la oferta:D. Me happy!!!

9 comentarii:

  1. Da..black friday tipic romanesc.Prietenul meu voia sa isi cumpere un televizor.Am stat pana la 12 noaptea si siteurile erau blocate.Am gasit un tv la o super ,,reducere " pe un site de 20 si ceva la suta insa cand ne -am uitat pe un alt site la pretul lor neredus am ajuns SURPRIZA era mai ieftin :)) asa ca ne-am lasat pagubasi :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da Adina, asa facem noi romanii. Exact la fel fac si in magazine, ridica pretul apoi il reduc:)). Nu toti, insa majoritatea:P.

      Ștergere
  2. si eu am facut pe coastalscents comanda acum vreo ora, si ieri, am patit la fel ca tine! de la ora 6, pana la 8 jumate am tot incercat, si am zis ca mai incerc pe la 11, cand, surpriza: serverul picat si aparea un mesaj dragut:))
    Bine ca azi am reusit si eu:)yeeeyy!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Felicitari!! Si eu ai avut nervi de otel:D, meritam un premiu pentru perseverenta si rezistenta:))

      Ștergere
  3. Sa stii ca faza cu umflatul preturilor inainte de "reducere" nu e tipic romaneasca. Prima data am vazut-o in Londra prin 2000 :) abia astept sa vad ce ti-ai luat de pe coastal scents! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de tare!!! Nu stiam ca si englezii se preteaza la astfel de tertipuri...deci nu suntem deloc originali:)). Voi face poze imediat cum le primesc,sper sa ajunga repede:).

      Ștergere
    2. Problema e ca astfel de "tertipuri" cum le zici tu se pot intalni la ordinea zilei in supermaketuri precum Sainsbury's, dar englezii nu se prea prind :))

      Ștergere
  4. nu am luat nimic,de fapt nu m-a tentat nimic.pup,ne vedem curand

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu te-a tentat nimic cu atat mai bine, n-ai facut gaura in buget ca mine:)))

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter