Elf HD Powder


M-am hotarat sa-i dau o sansa dupa ce am vazut numeroase clip-uri de Youtube in care era comparata cu MUFE HD Powder. Si nu doar comparata, ba chiar laudata si pusa pe aceeasi treapta cu surata ei mai scumpa. Cum buzunarul nu mi-e atat de plin incat sa-mi permit pudra MUFE (si nici daca ar fi, nu as da atatia bani pe o pudra de doar 10g!!!), m-am orientat catre varianta ieftina si chipurile la fel de buna.
Pudra Elf am cumparat-o evident de pe site-ul Elf cu doar 38 lei, iar pentru aceasta suma primesti 8g de produs. Buna afacere, m-am gandit! 

Insa cum socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ, pudra asta s-a dovediat a fi o mare dezamagire! Sau am avut eu asteptari prea mari?!
Pudrele HD au rolul de a fixa fondul de ten, adaptandu-se cu usurinta oricarei nuante de ten. Promit finish natural, matifiere si rezitenta indelungata. 
Nu am visat nicio clipa ca se va ridica la nivelul celei de la MUFE (despre care nu pot spune nimic pentru ca nu am incercat-o dar am auzit despre ea numai lucruri minunate) dar am sperat ca va fi un produs bun.

De ce nu-mi place:
- ambalajul ieftin. Nu, foarte ieftin!! Cutia fabricata dintr-un plastic ordinar, "capacul" transparent pe unde iese produsul pus "la misto" , a fost nevoie o singura incercare de scoatere a pudrei ca acesta a si zburat, varsand astfel jumtate de produs pe jos. ( si pe cuvant ca nu e prima pudra din viata mea si n-am doua maini stangi).
- desi am incercat sa aplic cat mai putin produs posibil, tot am impresia ca lasa o pelicula alba pe ten.
- in cazul meu, efectul de matifiere lipseste cu desavarsire.
- am aplicat-o peste trei fonduri de ten diferite insa rezultatul a fost acelasi: aspect fainos. (HD pe naiba!!)

Este nevoie sa mai continui? Sunt de parere ca nu!
Concluzia este clara, acest produs nu mi se potriveste! Stiu ca sunt persoane foarte multumite de aceasta pudra, din pacate nu este si cazul meu:(. Dupa aceasta experienta parca nici MUFE nu mai este atat de atragatoare:)).

Sunt curioasa ce parere aveti voi despre acesta pudra! Cum v-ati inteles cu ea?



18 comentarii:

  1. Mie imi place :))
    E drept ca eu am tenul foarte deschis la culoare, dar parca da efectul ala de soft, arata bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Probabil avand tenul deschis nu se observa acea pelicula, eu sunt creola si se vede tare nasol:(. Ma bucur ca-ti place,macar tu nu ti-ai irosit banii:).

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ma bucur:). Cred ca depinde si de tipul de ten...nu stiu. La mine e dezastru:(

      Ștergere
  3. mie mi s-a parut ok. nu extraordinara, dar ok. am tenul gras si nu mi-a facut fata ca pudra matifiant,a da ro aplic peste pudra normala si am observat ca lasa un aspect uniform tenului, adica fara denivelari.
    la partea cu pelicula alba cam ai dreptate, eu aplic putina si nu se observa, dar la o cantitate mai mare, cam cat pudra normala, albeste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact cum i-am spus s Alexandrei mai sus, cred ca se potriveste mai bine persoanelor cu tenul deschis. Ghinionul meu:(!

      Ștergere
  4. Eu nu am incercat aceasta pudra,insa mi-am cumparat pudra de orez si mi se pare excelenta:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma gandesc serios la pudra de orez,prea am auzit lucruri bune despre ea:). E urmatoarea pe lista:D.

      Ștergere
  5. Deci ... ca sa incep ca intelectualii. :))

    Inainte sa cumpar hd-ul asta, am avut pudra Laura Mercier. Stiu ca nu e HD, dar tot un praf sunt, pana la urma. Dintr-un borcanel de 9 grame am folosit aproape un an de zile. Trebuia sa aplic foarte putin produs ca sa setez fondul de ten si nici nu isi facea simtita prezenta. De matifiere nu am avut nevoie, nu pot sa-mi dau cu parerea in acest sens.

    Ei .. pudra asta hd a fost ca e explozie de praf de cand am desfacut-o prima data. Se pierde foarte mult produs la deschiderea capacului. Si nu-mi place aspectul fainos pe care il ofera.
    Poate am o parere proasta despre ea din cauza ca am testat un produs mai bun inainte. Eu zic ca o pudra scumpa isi poate merita si banii. Eu am platit, parca, 40 lei pe 2 mini de la LM si le-am folosit aproape 2 ani de zile. Pe mine ma tenteaza cea de la MUFe, dar acum am una Catrice care imi place foarte mult.

    Bacio!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uuuu ce-mi place ce spui tu acolo despre LM:D. O voi cauta si daca o gasesc la oferta sigur ii dau o sansa:d.
      Cea de la Elf ai descris-o perfect, mare dezamagire (cel putin pt mine).

      Ștergere
  6. Eu nu am incercat pudra de la elf, dar folosesc pudra MUFE. Am cumparat-o pe de un blog si nu cred ca e full size (e varianta tester) si daca e sa compar pretul pe gram cu pretul pe gram din magazin, nu cred ca am facut cea mai mare afacere, dar in Tm momendat nu e MUFE in Sephora. Anyway... Din cele 3 gaurele din capac folosesc doar una, asa ca atunci cand deschid cutia nu se imprastie pudra in aer, chiar daca este produs iesit in capac. Nu am tenul gras, asa ca nu am probleme cu excesul de sebuum. Folosesc pudra in zona T si sub ochi ca sa setez anticearcanul si sunt multumita de ea. Astfel anticearcanul nu se strange in liniile fine si nici fondul de ten in liniile de langa nas. Matifiaza bine si efectul tine majoritatea zilei, iar catre seara fata are un glow placut si nu lucios. Nu apare deloc alba pe fata..de fapt, nu se vede deloc. De exemplu pudra Stay Matte de la Rimmel se vede ingrozitor pe fata mea si scoate in evidenta orice puf, dar pudra HD lasa tenul neted. Nici cu pozele nu am avut probleme si aici ma refer la faimoasele poze cu Eva Longoria in care avea pudra sub ochi. Nu am mai incercat alta pudra HD, dar din ce am folosit pana acum de pudra asta sunt cel mai multumita. Cand se va termina mi-ar placea sa o reachizitionez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-ar placea sa o incerc si eu, asa as putea face o comparatie clara (desi ma indoiesc acum ca exista loc de comparatie intre cele 2).Poate am noroc si o gasesc la vreo reducere,ceva:).

      Ștergere
  7. Off, imi pare rau:(. Trebuie sa fac review-ul mai devreme,dar am vrut sa fiu 100% sigura de parerea mea. Macar nu a costat mult...asta-mi spun si mie:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am pudra mufe, care pe mine ma cam bate din cauza cutiei aleia cu gauri, mereu am problema asta cu chestiile gen pudra libera, nu ma prea descurc, insa din ce citesc la tine mi se pare superioara celei elf, nu lasa pelicula alba pe fata, matifiaza si da un aspect airbrushed.

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci esti multumita ea? Claaar este superioara celei de la Elf, insa ma tot gandesc daca merita sau nu sa dau banii pe ea:P

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu folosesc de vreo luna si ceva pudra fixatoare(pulbere) de la Vichy.lasa aceeasi nuanta albicioasa tenuluid ar cel putin dureaza pana la 3 ore.ajuta la asta f mult si fondul de ten Ivatherm-aerat, care pana acum a fost Singurul care nu mi a incarcat tenul cu probleme :) Diana

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu am aceeasi pudra alba pulbere "fixatoare" (dermatocosmetic) de la Vichy.lasa aceeasi nuanta albicioasa tenului dar macar dureaza cateva ore...o folosesc peste fondul de ten Ivatherm, aerat, care e singurul pana acum care nu mi a incarcat tenul cu probleme :).diana

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter