Noi achizitii

Desi ma plang constant de lipsa timpului liber si imi smulg parul din cap ca nu apuc sa fac mai nimic, nu stiu cum se face dar pentru cumparaturi gasesc mereu timp:)). Nu conteaza cat de obosita sunt, nu conteaza ca sunt pe fuga si nu pot zabovi mai mult de 10 minute in magazin sau ca trebuie sa  ma decid repede,repede asupra carui lucru il cumpar (desi urasc din sufletul sa ma grabesc atunci cand cumpar ceva,orice), nu conteaza nimic, eu trebuie sa cumpar! O sa vedeti imediat despre ce vorbesc, unele dintre achizitii sunt de-a dreptul chilipiruri:D.

Bocanci Miniprix 
Va amintit de "mansarda cu blugi" despre care va vorbeam aici?? Ei bine, inainte de a ajunge la mansarda trebuie sa intri in incinta, pe la parter (evident), loc in care gasesti incaltaminte cat curpinde! Stiu, va descriu raiul pe pamant: jos incaltaminte,sus mii de perechi de blugi....oare ce ne-am mai putea dori?:)).
Data trecuta nu am acordat atentie incaltarilor insa la ultima vizita (acum 2 saptamani) am scotocit printre sutele de perechi pana am dat de minunatiile astea:D.
Si acum urmeaza surpriza: au costat doar 39 lei fiecare!!!! Bicanceii sunt mult mai frumosi in realitate, foarte comozi si dupa cum tocmai ati aflat, foarte ieftini! I-am mototolit putin la transport insa sunt in stare perfecta. Nu stiu cat vor fi de rezistenti dar la pretul asta nici nu mai conteaza! Nu-mi doresc incaltari care sa ma tina o viata, imi doresc incaltari frumoase, comode, perfecte pentru anotimpul curent.
Asta numesc eu chilipir!:D



Vara a trecut iar odata cu ea si bronzul meu (care oricum a fost minim) iar fondul de ten preferat (Double Wear) a ramas cu 1-2 nuante mai inchis. Imi trebuia de urgenta altul in nuanta mea "de iarna". N-am stat mult pe ganduri si l-am recumparat imediat intr-o nuanta potrivita insa ,tare m-am bosumflat cand am aflat ca au schimbat formula:((. Da, au stricat cel mai bun fdt ever! Nu pot spune ca sunt dezamagita total de noua formula, insa claaar nu se compara cu varianta veche. Desi am facut deja un review pentru el, cu siguranta il voi actualiza pentru ca din cate am auzit vechiul Double Wear nu mai este disponibil:(. (pret 205 lei)

Si cum sunt curioasa din fire am decis sa-i dau o sansa si lui Lóreal Accord Parfait. Este primul fdt Lóreal pe care-l incerc si inca sunt rezervata in a-mi exprima parerea despre el. Ii mai las un timp in care sa-mi arate ce poate (sau ce nu) si revin cu un review ca la carte:P. (pret 46 lei)


Si bineinteles ca nu poate trece o luna fara sa-mi cumpar cateva oje. De data asta am ales OPI- My private jet (varianta veche,holografica) si Essie -Van D'go. Si asta nu e tot, saptamana viitoare voi pune mana si pe setul mini OPI- Skyfall:D. Am incetat de mult sa ma mai impotrivesc dorintei mele nestavilite de a cumpara oje, prin urmare...toate ojele sa apeleze la mine:)).


Cam atat pentru acest "haul", as fi vrut eu mai multe dar si buzunarul meu are o limita:)). Daca ati incercat unul dintre produsele mai sus prezentate (exceptand bocancii duuuh:P) nu ezitati sa-mi impartasiti parerile!

18 comentarii:

  1. Imi plac mult ghetutele pe maro si ce ieftine au fost!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hai ca m-ai terminat, chiar trebuie sa ajung la hala minune. Cat despre Van D'go, yum!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neaparat!! Sa ai in vedere ca joia baga marfa noua, deci daca te duci incerca sa ajungi vinerea sau sambata:)

      Ștergere
    2. Da, stiam amanuntul asta. Oricum numai sambata as avea cand :))

      Ștergere
    3. Atunci sigur vei avea de unde alege:). Sper la cumparaturi!

      Ștergere
  3. Hai ca ti-ai luat suficiente, ajunge :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumosi sunt bocancii de la Miniprix si la ce pret bun i-ai gasit!!!

    Sa le porti/folosesti cu drag pe toate!

    Abia astept review-ul la Douable Wear. :P
    La ce pret are, sper sa fie mai mult decat ok. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana!! Pai nu va fi un review atat de pozitiv cum a fost cel pentru vechea formula:(, pretul a ramas acelasi dar calitatea la cel nou lasa de dorit. Ii mai dau un timp si revin cu impresii clare:)

      Ștergere
  5. Sunt super bocancii. Vreau sa imi iau si eu o pereche de pe site, de la Miniprix, mai ales ca m-am cumparat ci un cupon de reducere de 30% de pe un site. Dar astept sa strang banii mai intai. Pretul alor tai a fost super, nu erau de ratat! Sa ii porti cu drag si sa folosesti cu placere cosmeticele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, spor la cumparaturi atunci:). Erau prechi mai scumpe (in jur de 100 lei) foarte frumoase, daca pui mana pe una din ele esti tare:D. Multumesc frumos!

      Ștergere
  6. Wow ce super preturi! Si ghetutele sunt superbe! Sa le porti sanatoasa :* Imi pare rau ca au schimbat formula fondului de ten Double wear fix cand vroiam sa-l incerc si eu. Acum nici nu mai stiu daca merita. Kissez!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc! Cat despre noul Double Wear...sincer, eu nu-l voi recumpara:(. Daca scor din nou veche formula da, dar asta noua e muuuuult mai slaba. O sa sriu un review detaliat ca toata lumea sa inteleaga diferentele:)

      Ștergere
  7. My private jet este oja mea preferata pentru toamna-iarna. Am citit si eu pe net ca ar fi mai multe variante ale ojei, asa ca sper ca o am pe cea mai frumoasa:)). In schimb, nu ma impac deloc cu ojele Essie. Mi se par cele mai proaste oje incercate pana acum (din categoria OPI, china glaze, nu am incercat dior sau chanel). Le-am cumparat de la Beauty in a bottle, asa ca nu cred ca sunt vechi, dar mi se par foarte groase ojele si greu de intins uniform. Tot timpul imi ieseau unghiile cu dungi. Sper ca tu sa te intelegi mai bine cu ea si chiar sunt curioasa de un review la oja Essie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred:D. Da, sunt e variante, una holografica (veche) si una normala...ambele sunt la fel de frumoase:). In afara de Van d'go, mai am o singura oja Essie si nu am probleme cu ea. In seara asta o voi inaugura si revin cu pareri...sper sa fie ok si sa-mi placa. Si eu tot de la Roxana le iau, ma stie ca pe un cal breaz:)).

      Ștergere
  8. foarte draguti bocancii! <3 sa-i porti sanatoasa! trebuie sa ajung si eu la mini prix tot pt incaltari, vreau ceva in genul alor tai, dar din piele naturala, caci pielea sintetica imi face bataturi :(
    si ojele imi plac, astept NOTD cu ele. :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Foarte tari bocancii! Sa-i porti cu placere! La miniPrix-ul ala chiar ai de unde alege, dar iti trebuie timp si rabdare(eventual si spatiu, daca se poate- nu ma mai duc acolo in weekend ever :)) si trebuie sa scotocesti peste tot. Dar si cand gasesti ceva...Ai sentimentul ala de parca tocmai ai cucerit America!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter