Urban Country look


Sambata seara mi-am petrecut-o in compania prietenei mele. Pana aici nimic special, doar e prietena mea cea mai buna si e normal sa petrecem timpul impreuna. Dar...seara de sambata spre duminica nu a fost deloc o seara oarecare! A fost seara in care prietena mea a sarbatorit implinirea celor 27 de anisori:D.
Ii multumesc ca este alaturi de mine,ca ma sustine, ma intelege si ma accepta asa cum sunt! Ma simt norocoasa ca am o asa prietena si o iubesc foarte mult! La multi ani!!!
Nu am facut nimic fastuos, am iesit noi doua in oras, la film, am luat masa impreuna,am colindat magazine,am cumparat, am barfit, am ras,ne-am distrat ...ma rog, chestii "de fete":)). O seara relaxanta si frumoasa, doar pentru noi doua!.

Trebuie sa mentionez cascada de ras, atunci cand ne-am intalnit si am realizat ca amandoua purtam acelasi trench. Ne-a placut amandorura si ni l-am cumparat, pe principiul " care e probabilitatea sa ne nimerim imbracate cu el in acelasi timp?". Uite ca s-a intamplat "minunea" ,dar asta nu ne-a stricat buna dispozitie...desi recunosc ca am surprins cateva priviri ciudate gen "uite,surorile sister":)).

Revenind la outfit, este unul lejer, comod (da, chiar si botinele sunt comode) si calduros, tocmai bun pentru perioada asta a anului. Uitandu-ma in oglinda, aveam impresia ca-s una dintre fiicele lui Mcleod, doar ca-mi lipseau palaria si ciocatele:)). 
Mie imi place rezultatul, mai ales ca m-am saturat de eterna combinatie: geaca piele-camasa blugi:P...am incercat sa fiu mai originala...mai urban-country:).
Sunt de parere ca mi-a iesit, voi ce ziceti?


Trench- Camaieu
Camasa blugi+ pantaloni- MiniPrix
Botine- New Look
Colier- Meli Melo




19 comentarii:

  1. Asa patesc si eu cu prietenele mele cand iesim impreuna la cumparaturi, avem si bijuterii, si rochii identice...uneori cedam si ne luam culori diferite :)) Imi place outfit-ul, La multi ani pentru prietena ta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate trench-ul era doar in culoarea asta, deci nu prea am avut alternative: ori il luam, ori nu:)). Ma bucur ca-ti place:). Multumesc!:-*

      Ștergere
  2. Multi ani fericiti si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  3. e frumos trenciul ! daca aveti aceleasi gusturi...eu cu prietena mea cea mai buna suntem total opuse :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu ne potrivim 100% cand vine vorba de haine...insa la asta ne-am potrivit perfect:)). Ma bucur ca ne place:D.

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. Si mie tot ultima imi place cel mai mult:D. Multumesc!:-*

      Ștergere
  5. Deea, esti o draguta!!! :P

    Sugestia mea este sa nu mai adaugi tinutei si acel colier... nu mi se pare ca se potriveste...
    Trench-ul este f. fain! iti sta bine! ;)

    LA MULTI ANI prietenei tale, sa fie sanatoasa si voioasa! :) Si tu, asemenea! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Dana:-*. Parerile sunt impartite in privinta colerului:P, insa ma bucur ca impresia generala este pozitiva:D.
      Esti tare draguta, multumesc inca o data!

      Ștergere
  6. Eşti superbă! Şi să-i transmiţi La mulţi ani şi prietenei tale :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumos e trenchiul, absolut superb! :) Mie imi place mult tinuta ta, cu tot cu colier. Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter