Reducerile dauneaza grav buzunarului!!

 De cand ma stiu, am avut mari probleme in a-mi tine banii in buzunar.Mereu raman fara ei si nu,nu-i pierd si nici nu-mi sunt furati. Parca ii aud cum striga "cheltuie-ma,cheltuie-ma" si pe cuvant ca nu pot rezista tentatiei! Prietenul imi spune ca-s un fel de magician care face Hocus-Pocus si toti banii dispar...mai ales ai lui:)).
Mall-ul a devenit un loc periculos pentru mine!! Cand intru intr-un magazin (mai ales de cosmetice) simt cum ma iau caldurile, apoi transpiratiile, vad rosu in fata ochilor (ca doar sunt taur:P) si ma loveste pofta de cumparat TOT! Noroc ca n-am banii necesari, ca pe bune as fi in stare sa cumpar toata Sephora:)).
Asa am patit si zilele trecute cand am descoperit reducerile! Eram ca un copil intr-un magazin de bomboane, care si-a lipit nasul de rafturi si manutele de acadele, iar gura-i e atat de plina de ciocolata ca mai are putin si plesneste.
Cam asa eram cand m-am trezit in Sephora printre atatea produse frumos colorate si evident,reduse!
Asadar astazi va prezint noile achizitii (nu doar cele la reducere) in care am dat iama ca o calica ce sunt:P.

The Balm- Cabana Boy
Am dat peste el in Marionnaud si cand am vazut ca e la reducere (39,90 lei) n-am mai stat pe ganduri si l-am cumparat. Este un roz-movuliu cu mici paticule sclipicioase,insesizabile insa odata aplicat. Are un aspect satinat pe ten,foarte pigmentat, textura moale, usor de aplicat. Poate fi folosit atat ca blush cat si ca fard de pleoape:). Despre ambalaj nici numai vorbesc, e superb! 


Benefit- Something about Sofia
Va spun sincer ca pana acum nu m-au atras parfumurile de la Benefit. Desi ambalajele sunt frumoase si atragatoare,niciodata n-am avut curiozitatea sa miros vreunul. Asta pana in urma cu cateva zile cand l-am incercat pe mana (de fapt, am incercat mai multe dintre cele aflate la reducere) si astfel mi-am petrecut toata seara urmatoare gandindu-ma care dintre ele e parfumul care inca-mi mirosea pe mana:)). L-am descoperit la cateva zile (desi banuiam ca el e) cand ma plimbam prin  Sephora cu Stella si Alice
Miroase prea frumos ca sa nu profit de reducerea de aproape 50%. Pret 88,50 lei redus de la 154 lei.


Nails Inc- 3D Glitter
Pai cum sa merg in Sephora si sa nu-mi iau eu o oja??? Nu se poate!! Eu am o relatie speciala cu ojele speciale:)). Va prezint noua achizitie Nails Inc- Connaught Square. O oja tare,tare sclipicioasa cum nu aveam in colectia mea:). Pret 36,50 (pret intreg 59 lei)


Givenchy- Photo'Perfexion Light
L-am cumparat din 3 motive: 1 pentru ca nu am incercat pana acum niciun fond de ten Givenchy si curiozitatea mea e mare; 2 pentru ca-mi doaream un fdt light,cu aspect cat mai natural pentru la vara; 3 pentru ca era redus:P.
Nu l-am incercat inca, dar am citit multe review-uri pozitive. Prin urmare am mari asteptari de la el...
Pret redus 126 lei


MUFE- Aqua Cream
Si daca pana acum v-am prezentat achizitiile justificate intr-un fel sau altul de reducerile lor....aici n-am nicio scuza!! Mi-am facut de cap si mi-a luat al 2-lea Aqua Cream, de data asta in nuanta 17!:). 
Visam la el inca de cand l-am cumparat pe primul si cum rabdarea nu-mi e cea mai buna prietena,am decis ca e timpul sa fie al meu. Nu regret niciun minut! 
Am observat insa diferente intre cele doua si le voi prezenta intr-un review detaliat:). Pret 98 lei


Revlon- Just Bitten Kissable Balm Stain
Pai cum sa nu-mi iau si eu macar unul dupa ce tot internetul este practic asaltat de ele? Macar asa de curiozitate:P. Desi nu ma asteptam,va spun sincer ca-mi place tare,tare mult!! Usor si practic de folosit datorita formei, hidratant si colorat in acelasi timp, rezistenta indelungata asemenea unui lip stain. Ce poti sa vrei mai mult?:). L-am gasit in Auchan cu 45 lei.



  Pudra bronzanta Essence
O achizitie total neasteptata dar bine venita! Am gasit-o la magazinul de la Unirii 2 (jos la metrou) si a costat doar 18 lei. Cautam de mult o pudra bronzanta mata si uite ca o gasesc unde ma astept mai putin:)).
Sunt multe lucruri interesante acolo, cu siguranta imi voi rezerva timp intr-o zi sa ma uit mai bine!


Dupa cum ati vazut deja, nu tot ce am cumparat era la reducere dar pe total sunt de parere ca am gasit deal-uri bune! Daca va doriti unul dintre produsele de mai sus, fuga-fuguta la magazin...inca mai sunt pe rafturi atat cele despre care v-am vorbit eu cat si multe altele:D. 
Sper ca v-au placut si astept cu interes pont-uri de la voi...ce alte produse mai sunt la reducere, in ce magazine, ce ati mai descoperit! Va pup!

33 de comentarii:

  1. neaparat un review la fond de ten..te rog te rog te rog :D

    RăspundețiȘtergere
  2. asa sunt si eu :))),numai bunatati ti-ai luat, mi-am facut pofta de thr balm si de parfumul benefit <3 trebuie musai sa ajung la sephora :))

    RăspundețiȘtergere
  3. UUU! Ce de goodies! Sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce de bunatati! Mie imi plac mult parfumurile Benefit, mai ales Garden of good and Eva si chiar sunt persistente! Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaiii am mirosit Eva si e divin:D. Pacat ca nu era si el la reducere:))

      Ștergere
  5. Va spun sincer ca nu stiu cum de am iesit din Sephora fara nimic, dupa ce am cotrobait prin rafturi cu miss Andreea. Bine, mi-a ramas gandul la parfum, dar imi pastrez bruma de ratiune for now :)).

    RăspundețiȘtergere
  6. Nimic de imbracat, niciun ceas ceva :))?

    RăspundețiȘtergere
  7. stii ceva ???...ai mila de noiiii....!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) In primul rand trebuie sa incep sa am mila de portofelul meu:p

      Ștergere
  8. ti-ai luat si tu oja? o am pe unghii cam de 4 zile si este super rezistenta si ff frumoasa.mersi! pupici.vezi, vineri e a noastra

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe:)). Eu maine o inaugurez:). Bineinteles, vineri dam faliment:))

      Ștergere
  9. Se scrie ''iau'' cand e la persoana I timp prezent , daca era persoana a III a si verbul la trecut, se intelegea cratima dar asa e pusa cam aiurea. Nu tre' sa aprobi comm-ul numai sa te corectezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai perfecta dreptate, nici nu am sesizat, initial am scris altceva apoi am corectat iar cuvantul a ramas asa cum fusese scris in prima faza. Am fost neatenta si imi asum. Totusi nu cred ca era nevoie si de lectia gratuita de gramatica...daca imi citesti blogul (si probabil nu o faci) ai vedea ca nu sunt chiar atat de inculta:)).

      Ștergere
  10. Hmm ce de bunatati. Sa te bucuri de ele! Blush-ul de la The Balm ar trebui sa il incerc si eu :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Tu când faci cumpărături, faci prăpăd :)) Să te bucuri de toate! Oja e bestială, poate pui niște poze cu ea pe unghii. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam asa ceva:P. Bineinteles, astazi o inaugurez:D. Te pup!

      Ștergere
  12. Nu indraznesc sa intru in Sephora, nici n-am finante si decat sa ma amagesc....mai bine pas.
    Ma asteptam sa vad un total la final, ai facut asa de curioasa? :D
    Sa le folosesti cu placere! Sunt curioasa cum o sa fie fondul de ten.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaiii, n-am curaj sa le adun:)). Pai in curand voi adopta si eu atitudinea ta, no more Sephora for me...cel putin o perioada. TREBUIE!!
      Te pup!

      Ștergere
  13. Minunate achizitii, sa te bucuri de toate! :)
    Blush-ul l-am purtat si eu azi, chiar e mega pigmentat! :D Va dura o vesnicie pana ce ii zgarii suprafata.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si nu doar pigmentat, e si foarte rezistent:D. Imi place muuult! Sa-l folosesti cu placere! Te pup!

      Ștergere
  14. eu am plecat sambata hotarata sau cheltui 200 lei la sephora, dar, dupa un tur al magazinului am iesi cu mana goala, nu stiu de ce :( in schimb mi-am luat un palton C&A si am comandat 3 produse MUA :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Important e ca n-ai plecat cu mana goala din mall:)). Sa-l porti cu placere!! Abia astept sa vad ce ti-ai luat de la MUA:D

      Ștergere
  15. mersi, astept sa treaca zapada pt canu are gluga :(
    de la MUA am bifat o paleta, un ruj si un blush. vroiam si stippling brush,dar nu era ep stoc :( si am si un rujulet Illamasqua, ah, si e atat de frumos incat nu ma indur sa-l port! <3 am luat-o razna,stiu :))

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter