Cele mai folosite lucruri din vara asta


Aveam de gand sa fac o postare despre cele mai iubite produse din timpul verii, dar lenea e mare iar produsele multe, asa ca am tot amanat-o pana astazi, cand am dat peste Tag-ul Andreei! Nu putea sa pice intr-un moment mai potrivit! L-am preluat degraba si iata ce a iesit:

Cea mai purtata oja
China Glaze- It's a Trap-eze! Cea mai vesela oja pe care am vazut-o vreodata! Bineinteles ca am purtat-o vara asta pana la refuz si inca nu m-am saturat de ea:). Am incadrat-o si in topul celor 10 oje must have.

China glaze it's a trapeze

Cele mai folosite produse de ingrijire a parului
Samponului Tresemme i-am fost fidela timp de aproape 2 ani. A fost singurul care nu mi-a agravat nenorocita de dermatita seboreica. Ma lupt cu ea de multi ani si desi se amelioreaza pe moment (atunci cand folosesc sampoane tratament) dupa ce trec la samponul normal, revine. Tresemme a fost singurul care nu mi-a provocat mari neplaceri. Review-ul in gasiti aici.

Pe Joico K-Pak Reconstructor l-am descoperit in 2011. Va spuneam aici cat de mult imi place. Au trecut 2 ani iar eu inca il iubesc, poate chiar mai mult decat la inceput! Am incercat alte produse asemanatoare, care promiteau aceleasi lucruri, insa nici nu se compara. Nu cred ca voi renunta vreodata la el!

Al 3-lea produs iubit in vara asta a fost Giovanni- Frizz be gone! Il am de 1 an, am vorbit despre el aici. Constat cu uimire ca dupa atata timp, abia am consumat jumatate:). Il gasiti pe iherb, la un pret incredibil: link.

masca joico

Cea mai purtata geanta
Din pacate nu am gasit o poza mai clara pentru a vedea geanta, dar merge si asta. Am cumparat-o de la Koton in primavara, cu circa 100 lei (la reducere) si este din piele intoarsa. Desi pare mica, va garantez ca este foarte incapatoare. Am o slabiciune pentru gentile boho style. Am purtat-o atat de mult ca am reusit in cele din urma sa-i rup breteaua:)). Am dus-o la reparat si abia astept sa revina in viata mea!

blazer inflorat

Cea mai purtata pereche de incaltaminte
Sandalele Bershka m-au insotit peste tot vara asta! Nu o spun pentru ca m-am incaltat doar cu ele, ci pentru ca, daca nu le aveam in picioare cu siguranta erau in portbagaj, gata de purtat oricand. Desi nu par, sunt foarte comode si merg la orice tinuta. Au costat 220 lei si nu regret niciun banut!

sandale platforma

Cel mai purtat obiect de imbracaminte
Blazer-ul boho style de la Zara a fost cu siguranta cea mai iubita piesa vestimentara. Il puteti vedea si in poza cu geanta. L-am purtat oricand, oricum, cu orice. Chiar si acum este in masina (da, am un mini sifonier in masina:P) in speranta ca poate, poate am noroc si prind o zi frumoasa cu ceva mai multe grade celsius, pentru a ma mai bucura de el:).

blazer zara

Cel mai purtat accesoriu
Nelipsitul ceas Fossil a fost prezent toata vara. Bratarile nici nu-mi amintesc de unde sunt luate (intre timp am adunat mai multe) cred ca Meli Melo si New Yorker...sper sa nu ma insel. Oricum, cred ca toata lumea a adoptat trendul bratarilor fara numar, asa ca nici nu mai conteaza.

bratari auri

Cel mai folosit fond de ten
L-am folosit toata vara, neincetat, iar acum trebuie sa-mi comand altul caci asta e aproape pe terminate. Acopera perfect, are finish natural, arata minunat pe ten, rezista 24 ore (testat personal), pastreaza tenul mat toata ziua. Chiar am fost intrebata odata DACA sunt data cu fond de ten si care e acela...frumos nu? 
Din pacate la noi nu sunt disponibile decat 6 nuante (si niciuna nu mi se potriveste), asa ca il comand de pe ebay. Daca nu l-ati incercat inca, vi-l recomand, mai ales daca aveti tenul mixt/gras. I-a luat locul cu Double Wear (stiti cat de mult il iubeam, dar si cat de dezamagita am fost de noua formula), este la fel de bun si muuult mai ieftin.
Il gasiti aici, la vanzator de top din Europa.

fond de ten revlon

Cel mai folosit fard de obraz/bronzer
Nars- Love Joy a fost cel mai folosit blush si bronzer din vara asta. El este blush, dar datorita nuantei pamantii a tinut loc si de bronzer. De fapt, daca ma gandesc bine, pe tenurile foarte deschise cred ca ar merge mai degraba ca bronzer. 
A fost primul blush Nars din colectia mea si abia dupa ce l-am cumparat am inteles de unde nebunia cu Nars. Chiar este minunat! Foarte pigmentat, se aplica usor si uniform, rezista intreaga zi. Pentru tenurile maslinii sau inchise, Love Joy este un must have! Intra-devar costa mult, 100-120 lei, dar avand in vedere ca primiti 2 produse intr-unul... merita afacerea!

nars love joy

Cel mai folosit produs pentru buze
Vara asta nu m-am putut satura de L'oreal Rouge Caresse in nuanta 101 Tempting Lilac! Este un roz-movuliu soft, merge purtat in orice moment si cu orice machiaj. Este un ruj foarte cremos, hidratant si rezistent. Nici nu-l simti pe buze si are un luciu ca de gloss. M-am indragostit de el si cu siguranta voi cumpara mai multe nuante. 

rouge caresse

Cel mai folosit rimel
Yves Rocher- Mascara Longueur 360' a fost cel mai folosit rimel. Nu dintr-un anume motiv, ci pentru ca ramasesem fara si pe acesta l-am primit. Nu m-a impresionat in niciun fel. Isi face treaba si atat. Sunt norocoasa ca am genele luni si stiti deja ca pentru mine toate rimel-urile sunt la fel, nu ma agit sa-l iau pe cel mai scump sau cel mai laudat. 

rimel yves rocher

Cel mai purtat fard de pleoape
Iubesc de mor fardurile Wet'n'Wild!! Sper ca pe viitor sa apara si la noi, ca sa-mi fie mai usor sa le procur. Am cateva truse de la ei si jur ca numai pe acelea le folosesc! Totusi pe timpul verii am lasat-o mai moale cu machiajul ochilor, cel mai folosit fard (de fapt trusa) a fost Walking on Eggshells. Trusa e mica si practica, culorile sunt neutre, naturale, usor de purtat in orice ocazie. 

wet'n'wild

Cel mai purtat parfum
Cu siguranta este Kenzo- Flower Essentielle. Mai am putin de tot si-l termin:(. Un parfum dulceag (dar nu foarte), contine note de trandafir si iasomie. Se aseamana foarte mult cu Nina Ricci- Mademoiselle Ricci (si din acela mai am putin:P). Nu ma pricep deloc sa-l descriu, asa ca va recomand sa-l mirositi cand aveti ocazia:)!
parfum kenzo


Gata tag-ul! Sper ca v-a placut! Mi-as dori sa-mi impartasiti si voi care-s preferatele voastre, iar daca aveti blog, sa-l preluati!

12 comentarii:

  1. Si eu am purtat mult china glaze it's a trapeze. Nu imi place ca o dau jos foarte greu de pe unghii dar la capitolul rezistenta e perfecta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu o dau jos cu folie de staniol. Asteot 10 min si gata:).

      Ștergere
  2. Imi place foarte mult cum arata oja, e o culoare de vara, asa de vesela :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gentuta si oja <3 <3 <3 si apropo de bratari, cred ca sunt singura de pe planeta asta care nu a purtat vara asta sau vreodata mai multe bratari la mana asa cum se poarta acum desi imi plac cum arata!Ce ciudata sunt :))

    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu esti singura! Mai stiu cateva tipe care nu au purtat desi le placea ideea. Treaba e ca una e sa-ti placa, alta e sa te reprezinte si sa porti;). Lasa ca nu e timpul pierdut! Te pup!

      Ștergere
  4. Am inceput o postare cu favoritele verii pe care urmeaza s-o finalizez. Nu stiam ca circula un tag asemanator :P.
    Foarte fain blazerul boho. Imi plac si sandalele, mi-ai dat idee cum sa modific o pereche mai veche dar vara viitoare :)).
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te invit sa faci si tag-ul, e fun!:)
      Hehe, ma bucur ca te-am inspirat! Te pup!

      Ștergere
  5. Eu l-am facut si anul trecut, poate il fac si acum, sa vad ce s-a schimbat :D
    Sandalele imi plac tare mult :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Mi-am cumparat si eu vineri Colorstay si abia astept sa vina ziua de maine sa ma dau cu el! Mi-am luat insa varianta pentru ten normal/uscat ca m-am gandit ca acum daca vine frigul, s-ar potrivi mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca si cel pentru ten uscat/normal este la fel ca cel pentru ten gras...vei face o obsesie pentru el! Este the best!:*

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter