Cosmetics Beauty Hair 2013

Cosmetics Beauty Hair, cel mai asteptat targ de beauty, si-a deschis astazi portile! Nu aveam in plan sa trec pe acolo, dar planetele s-au aliniat in asa fel incat, vrand-nevrand am ajuns sa-i trec pragul. A fost o vizita scurta, n-am avut timp sa colind printre stand-uri asa cum mi-as fi dorit, dar am apucat sa vad suficient cat sa va pot impartasi cateva impresii la cald.
Intentionez sa ma intorc sambata si sa-l vizitez asa cum se cuvine:P. Pana atunci, va prezint brand-urile si ofertele care mi-au atras atentia si bineinteles, micile achizitii:

Topline are ca si anul trecut un stand imens, unde era puhoi de lume! N-am avut rabdare (si nici timp) sa ma avant prin multime, dar m-am bucurat sa descopar noutatile MoroccanOil. Noua gama include produse de styling, sampon si balsam hidratant si diverse tratamente, toate avand in compozitie binecunoscutul ulei de argan. Am plecat de acolo cu o spuma pentru volum (perfecta pentru bucle), pe care abia astept sa o incerc!




Si standul celor de la Numeric ProOF mi-a atras atentia! Nu am incercat pana acum produsele lor, dar am auzit numai lucruri bune. Cu siguranta sambata voi testa cateva din minunatiile lor!


Orly a venit la targ cu 2 noi colectii: Secret Society si Surreal, ambele la pret promotional. De asemenea, Orly pastreaza traditia si are disponibile o multime de nuante la doar 10 lei! 
Mi-am ales doar o oja, nuanta Teal Unreal (care e cat se poate de verde, nu albastra asa cum a iesit in poza:P) din colectia Surreal, pret 40 lei.



orly teal unreal

La stand-ul celor de la Make-up Atelier era omor! Nici macar o poza calumea nu am reusit sa fac! Sambata ma voi inarma cu rabdare si voi testa cateva din produsele lor. Am deja cateva in wish list si cred ca acum e momentul potrivit sa le bifez!


Golden Rose m-a lasat cu gura cascata! Un stand imens plin de oje!! Una mai frumoasa, mai colorata si mai speciala decat cealalta! Mi-a fost tare greu sa aleg, dar m-am rezumat (momentan) la doar 3 oje: 2 texturate (nuantele 66 si 67) si una vesela, foarte colorata din colectia Carnival. Fiecare a costat 15 lei.


oje golden rose

I-am mai remarcat pe cei de la Cosmetica Verde (care au Milani), Malu Wilz, Keune, Beauty One (care au produsele CHI si Label.m) si Parisax. 
Sper ca postarea mea sa va fie de folos! Targul este deschis pana duminica, 29.09.2013, incepand cu ora 10:00.
Spor la cumparaturi!

16 comentarii:

  1. Offf...ce rau imi pare ca nu sunt locuiesc in Bucuresti sau in apropierea lui :(( Sa te bucuri de ele :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anul viitor iti programezi o vizita in perioda targului;). Multumesc!

      Ștergere
  2. Daca e vreun moment in care sa-mi doresc sa fiu in Bucuresti, asta e :D Frumoase alegeri, in special nuanta de la Orly. Imi plac noile colectii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merita sa faci o "excursie" pana la Bucuresti pentru targ;). Multumesc frumos!

      Ștergere
  3. ce de bunatati!! sa le folosesti sanatoasa!! pupiciii

    RăspundețiȘtergere
  4. abea astept a doua tura. makeup atelier, da, am uitat, nu le-am vazut. pupp

    RăspundețiȘtergere
  5. O, ce bine ca ai postat despre targ. De abia astept sa ma duc sa vad si sa-mi aleg "bunataturi" ! Sambata pot ajunge eu...

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna! Primul post despre targul de anul asta :) Abia astept sa mai citesc si ce-ti iei sambata ca sa stiu daca merg duminica la targ sau nu, avand in vedere ca anul asta nu-ti mai poti completa invitatie gratuita, pe site, sau cel putin nu am vazut eu.... Cat a fost spuma pentru volum de la MaroccanOil?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, am vrut sa fiu printre primii si se pare ca am reusit:)!
      Intr-adevar, anul asta nu mai exista invitatii gratuite:(. E 15 lei intrarea.
      Eu zic sa te duci, siiigur gasesti multe produse tentante!

      Ștergere
  7. Ce frumoasa e Teal Unreal :D Sa le folosesti cu placere! Sunt curioasa de spuma pentru volum, astept impresiile tale. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. de trei ori am luat in mana oja aia carnival :)))) pana la urma n-am cumparat-o si acum o vad la tine. si ma oftic :)))) poate facem switch dupa ce ne plictisim de ele

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter