Noi descoperiri iherb.com


Pentru ca descoperirile facute pe ebay au fost pe placul vostru si am realizat ca apreciati genul asta de postari, m-am gandit ca nu ar prinde rau sa va prezint si cateva produse interesante descoperite pe iherb!
Toate produsele de mai jos fac parte din wish list-ul meu iherb (adica urmeaza sa fie comandate). De asemenea, toate sunt bine formulate si cotate cu "BEST" pe Beautypedia.
Sper sa va placa si de ce nu, sa adaugati cateva dintre ele in cosul de cumparaturi:).


Promite curatare eficienta dar blanda si indepartarea machiajului in acelasi timp. Suna bine nu? Am folosit un singur cleanser care promitea aceleasi lucruri: Clear de la Paula's Choice. De el am fost foarte multumita...abia astept sa fac o comparatie! Hipoalergenic, potrivit tuturor tipurilor de ten. Pret- 7,86$.

neutrogena naturals cleanser


Un sampon potrivit tututror tipurilor de par. Contine numai ingrediente bune si curata bland, ceea ce-l face potrivit si pentru scalpul problematic (asa ca al meu:P). Aceasta este varianta pentru volum. Sunt sigura ca e o adevarata placere sa-l folosesti datorita mirosului de mango:). Pret- 7,06$.

alba botanica mango


Lotiune de corp cu unt de cacao! Yuumyy! Sunt sigura ca miroase...delicios! Promite ca se absoarbe rapid in piele si ofera hidratare optima! 
Pe toata durata verii am neglijat cremele, unturile de corp si asta se vede cu ochiul liber:(. Pielea nu mai este la fel de fina, lucioasa si hidratata. Acum ca vremea s-a mai racorit, ma pot bucura din nou de ele! Cocoa Butter de la Alba Botanica este deja in capul listei:). Pret- 14,78$.

alba botanica cocoa butter


Si corpul trebuie spalat cu un produs bine formulat si bland, nu doar fata! Aveeno este un gel de dus potrivit pentru toate tipurile de piele, inclusiv cea sensibila. Are gramaj mare, pret bun (10,31$), merita incercat!

aveeno body


Potrivit pentru parul uscat sau deteriorat. Hidrateaza si intareste, repara si revitalizeaza firul de par. Usor de folosit datorita recipientului tip spray. Costa 8,33$.

aveeno treatment

Nu uitati, daca sunteti la prima comanda pe iherb.com puteti folosi codul meu UDO545 pentru a obtine o reducere de 10$. Reducerea este valabila doar la prima comanda.
Nu ezitati sa impartasiti cu noi ce alte produse interesante ati mai descoperit!

10 comentarii:

  1. Gelul de dus de la Aveeno il am si eu pe lista. Am auzit si eu ca este foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia astept sa-l incerc! Sau sa citesc review-ul tau in caz ca-l comanzi inainte:)

      Ștergere
  2. Toate sunt foarte tentante! As incerca mai ales demachiantul Neutrogena. Crema de corp Alba Botanica am avut-o si e chiar foarte buna, doar ca mirosul e cam sintetic (insa nu exagerat de dulce si gretos).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, demachiantul e deja in cos:D. Daca ti-a placut crema de corp, siiigur mi-o comand si eu!Te pup!

      Ștergere
  3. Cleanserul de la Neutrogena l-am comandat si eu ca cititsem la Adiana ca e bine formulat, urmeaza sa-l incerc. Lotiunea de la ALba Botanica e absolut superba, am citit la Georgiana despre ea si nu m-am putut abtine sa n-o comand, e atat de faina ca am consumat-o rapid, in ciuda gramajului foooaret generos :) Chiar merita cumparata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-mi spui daca iti place cleanser-ul, il am in cos deja pentru urmatoarea comanda:). Deci siiigur imi iau si lotiunea aia, vad ca si Georgiei i-a placut, si tie...e clar:D. Te pup!

      Ștergere
  4. Salut! Am comandat si eu niste kestii de pe iherb si din graba n-am citit review-uri online ci doar am luat in considerare voturile lor (best seller).
    Am luat un ser cu vitamina c de la avalon organics http://www.iherb.com/Avalon-Organics-Vitamin-C-Renewal-Vitality-Facial-Serum-1-fl-oz-30-ml/4445 in ideea in care sa ma ajute cu niste pete de la soare, sa uniformizeze culoare tenului etc...Nu-mi prieste absolut deloc, mi se iroseste pielea, ma ustura pe alocuri.Am incercat sa aplic un ulei de avocado dupa el si nici asa nu e bine.Are si un miros cam intepator...probabil cam mult parfum, nu stiu.Daca vrea cineva sa-l testeze il dau gratis cu placere pt ca nu am ce sa fac cu el.
    Am mai luat un toner de la Derma e http://www.iherb.com/Derma-E-Firming-Toner-with-DMAE-Alpha-Lipoic-and-C-Ester-6-fl-oz-175-ml/12529 si acesta e putin iritatnt si miroase foarte tare a lamaie...citrice. Nu prea sunt multumita de el.
    Am nimerit totusi o crema buna pt pete de la Reviva Labsh ttp://www.iherb.com/Reviva-Labs-Brown-Spot-Skin-Lightening-Night-Cream-1-5-oz-42-g/5034. O folosesc in tandem cu serul 10% aha de la Paula si mi se pare ca da rezultate bune. Oricum daca mai stie cineva ceva bun pt pete sa spuna ca tot caut diverse cremute online.
    Deea, sper sa nu tesuperi ca am scris atata, dar ma gandesc ca e bine de stiut una alta despre unele produse, plus ca eu nu am blog si nu am unde povesti experiente cu diverse produse :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anca nu ma supar deloc, din contra! Ma bucur ca ai scris, asa aflam, unele de la altele ce sa cumparam/comandam:)!
      Imi pare rau ca nu-ti prieste serumul:(. Despre toner am auzit numai lucruri bune, esti prima care spune ca nu-i place...dar cu siguranta nu esti singura.
      Interesanta crema de seara, o sa caut pareri despre ea:).
      Multumesc ca ai impartasit cu noi parerile tale! Nu ezita si pe viitor, ca uite asa aflam despre noi produse! Te pup!

      Ștergere
  5. mereu descoperi cate ceva interesant. mersi! pupii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma straduiesc si eu:). Ma bucur ca pot fi de folos! Te pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter