Preferatele lunii august

broad spectrum spf

Luna august a fost nu doar calduroasa ci si foarte agitata. Am fost tot timpul pe drumuri si m-am vaitat la orice pas ca nu mai suport caldura. Acum, ca a venit oficial toamna, simt ca nu m-as supara daca as mai avea parte de 1-2 luni de vara:P. Nah, asa-i omu', vesnic nemultumit!
Machiajul l-am redus la doar cateva produse pe care le consider cu adevarat indispensabile, asa se explica de ce-s atat de putine incadrate la preferate.

Elta MD  Broad-Spectrum SPF 46
Este o noutate in rutina mea de ingrijire, dar isi merita pe deplin locul printre preferatele lunii. Stiam ca este potrivita pentru tenul mixt/gras, ca este bine formulata si ca ofera protectie optima impotriva UVA si UVB. Am zis sa-i dau o sansa, dar nu ma asteptam la cine stie ce!
Ei bine, crema asta m-a uimit de la prima aplicare!! Nu lasa pelicula alba pe ten, nu ramane grasa, se absoarbe instantaneu, este potrivita pentru tenul cu probleme, excelenta baza de machiaj. Nu stiu cat de potrivita imi va fi la iarna, insa pentru vara este excelenta! La primavara o sa-mi fac stoc de 2-3 bucati ca sa-mi ajunga pana toamna tarziu:). Va promit ca va avea parte de review caci il merita pe deplin! Daca v-am trezit interesul pentru ea, o gasiti aici.
Totusi, v-as recomanda mai repede varianta samples. O mostra are 2g si ajunge pentru 2 utilizari. Tubul de crema are 48 g, 30 mostre (in total 60g) costa aproximativ 26$ (cu tot cu transport), fata de 54$ cat costa tubul. Mult mai rentabil nu? Mostrele le gasiti aici, la vanzator de top, trimite oriunde in lume.

Rimmel- Match Perfection SPF 18
Fondul de ten este un must pentru mine chiar si pe perioada verii. Am cautat o varianta light care sa nu incarce tenul si sa nu lase aspectul de masca. M-am oprit asupra lui Match Perfection si bine am facut. Nu pot sa spun ca-s innebunita dupa el, nu e cel mai bun fond de ten folosit vreodata, dar si-a facut treaba cu brio si nu mi-a provocat nicio neplacere (niciun cos ca sa fiu mai clara). Are acoperire mica, arata foarte natural pe ten (daca aveti tenul gras recomand un strat de pudra caci nu este deloc matifiant), rezista pe ten destul de bine (mai ales daca folositi pudra).
Asa cum am spus, nu este cel mai bun fond de ten folosit vreodata, insa a facut treaba buna si-s mandra de el. Un mare plus pentru pompita din dotare si pretul mic (35 lei).

Maybelline- Instant Anti-age Concealer
Il folosesc incontinuu de cand l-am primit (vreo 3 luni mai exact)! Acopera fara nicio problema cearcanele si orice alta imperfectiune. Rezista intreaga zi fara sa se stranga in pliurile de sub ochi. Face treaba la fel de buna ca si Clinique Airbrush Concealer (preferatul meu, despre care am vorbit aici) dar are multe sanse sa-l surclaseze datorita pretului: Clinique costa 108 lei, pe cand Maybelline aproximativ 60 lei. Avand in vedere ca ambele fac treaba excelenta, evident ca-l aleg pe cel mai ieftin.
Il gasiti pe ebay aici.

NYX- Eyebrow Cake Powder (nuanta Taupe/Ash)
Nu obisnuiam sa acord foarte multa atentie sprancenelor. Sunt bruneta, sprancenele sunt inchise la culoare deci vizibile, nu mi-am batut capul cu ele. Au suferit multe schimbari de-a lungul timpului si n-am realizat decat de curand, ca unele greseli nu s-au mai remediat. Am ramas cu cateva goluri, unde firele de par refuza sa mai creasca:(. Nu e nimic notabil, nu se vede decat daca te uiti atent, dar eu ma uit atent in oglinda si ma seaca! Prin urmare, le "fardez" si pe ele. M-am obisnuit sa fac asta aproape in fiecare dimineata si nu e atat de greu pe cat pare la inceput. Am incercat mai multe creioane, farduri de sprancene, dar in final m-am oprit asupra kit-ului de la Nyx. Are 2 culori, ceara de sprancene si 2 pensulici (care-s foarte bune atunci cand esti plecata si nu ai toata artileria grea cu tine). Face treaba excelenta, nuantele arata foarte natural. Imi place mult!  Il gaisiti pe Makeup-shop.ro, pret 27 lei.

Korres- Liquid Lipstick (nuanta 13 Soft Pink)
Asa cum spune si denumirea, este un ruj lichid in ambalaj de gloss. Pigmentat ca un ruj, stralucitor la un gloss. Rezista foarte bine pe buze. Atunci cand il aplici da o senzatie de racoare, ceva in genul lui Carmex. Il ador!
korres 13

Cam atat cu preferatele lunii trecute!Sper ca v-am convins sa dati o sansa macar unuia dintre aceste produse caci sunt intra-adevar bune! V-am pupat!

21 de comentarii:

  1. Ma tenteaza si pe mine Match Perfection, dupa ce il termin pe cel L'oreal o sa il caut pe acesta;

    Match Perfection

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care de la L'oreal? Eu am Accord Parfait si imi place mult si acela. Daca il ai pe acela sa stii ca sunt cam la fel:). Singura diferenta e ca Rimmel are acoperire putin mai mica, in rest sunt aproape la fel...cel putin pe tenul meu.

      Ștergere
  2. ma bucur ca iti place concealerul maybelline. pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu-mi placa?? Multumesc mult! Daca nu erai tu, nu apucam sa-l incerc:D. Te pup!

      Ștergere
  3. M-ai convins sa incerc rujul lichid Korres si crema Elta MD! :D Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am si eu un gloss Korres si il ador, miroase a cirese negre si e neutru sparkly <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, toate miros a cirese:). Sunt intra-adevar produse de calitate! Te pup!

      Ștergere
  5. numai bunatati, tocmai am intrat pe ebay si presimt ca o sa incep sa ma aventurez si eu. dar putin mai incolo, sa fac rost si de finante suficiente :P anyway, multumim ca ne dai si sursa de unde putem cumpara. te pup!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Astept cu interes primele tale experiente cu ebay:). Sunt sigura ca-ti vei lua numai bunatati! Te pup!

      Ștergere
  6. Si mie mi-a placut concealer-ul de la Maybelline. Incearca-l si pe Fit Me!:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna sugestie! Cand se termina asta o sa incerc Fit me! Mersi:*

      Ștergere
  7. concealerul chiar ma tenteaza
    te astept si pe blogul meu:http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  8. Ma tenteaza si pe mine foarte tare fondul de ten de la Rimmel :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut! Multumim pentru surse si linkuri :) Pana acum nu am cumparat niciodata de pe ebay. Ma intereseaza daca ajunge pachetul la posta locala, vama sau direct la adresa pe care o dai. Multumesc, Anca A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Coletele ebay ajung la posta vamala. Daca valoarea e mica, este trimis mai departe la posta normala, locala. Daca valoarea este mare, ramane la vamala si primesti aviz sa te duci dupa el.

      Ștergere
  10. Ia lamureste-ma si pe mine cum e cu shoppingul pe ebay si iherb. Ti le trimit prin posta/curier? Cred ca nu e doar curiozitatea mea. Nu am comandat niciodata dar sunt asa tentata si mi-ar placea sa stiu la ce sa ma astept. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe iherb e foarte simplu, coletul ajunge la posta normala.
      Cu ebay, depinde de valoarea coletului. Daca valoarea e mica, ajunge tot la posta normala. Daca valoarea este mare (peste 50$, sper sa nu ma insel) ramane la posta vamala si primesti aviz sa te duci sa-l ridici. Daca mai ai intrebari, nu ezita sa ma contactezi:)!

      Ștergere
  11. Bineinteles ca NU!! Orice comanda internationala online se plateste in avans cu cardul. Iti trebuie card international Visa sau Mastercard.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter