Asos made me do it!!

Si-am spus ca ma potolesc! Mi-am promis solemn ca nu voi mai ceda in fata tentatiei virtuale.
Dupa multele comenzi ebay, am zis ca e nevoie de o pauza, inainte de-a ramane fara un sfant in buzunar. Si pauza a fost...cam o saptamana:))!
Astazi am cedat! Si jur ca nu-i vina mea! Asos e de vina. El cu reducerile lui!  M-a vrajit si m-a ametit cu rochitele la preturi mici si iata ca m-a pacalit si de data asta.
N-am ce face, sunt fara de speranta!
Acum, dupa ce mi-am varsat naduful si mi-au trecut procesele de contiinta, e timpul sa ma laud cu achizitiile proaspat facute:

Rochie midi dantela
Nu, nu-i alba! E crem!! E o diferenta si inca mare, deci sa nu va prind cu intrebari de genul "Te mariti" ca fac infarct!
Este o rochita perfecta pentru o zi de vara insorita si calduroasa. Dantela ii da un aer boem, iar eu ador stilul asta. Plus ca piesele din dantela sunt in trend de ceva vreme:).
Am pus ochii pe ea de mul timp, dar nu m-am indurat sa dau 50 euro ( 230 lei), si bine am facut, caci azi am cumparat-o cu doar 19,66 euro ( 92 lei). Asta da reducere, nu-i asa?
Daca va place, o gasiti aici.


Rochie midi dantela verde
Si rochita asta o urmaream de ceva vreme si ma rugam sa o prind la reducere. Ruga mi-a fost ascultata si am cumparat-o astazi cu 92 lei, redusa tot de la 230 lei, ca si cea de mai sus.
O gasiti aici si puteti alege intre verde (ca a mea) si crem.


Rochie lunga
Rochiile simple cu bretele subtiri (genul furou) sunt (vor fi), la mare cautare in noul sezon estival. Aceasta are si niste franjuri atasati, care-i dau un aer cool. In caz ca nu-mi plac acei franjuri, voi scapa usor de ei cu ajutorul foarfecelor.
Imi place ca-i vaporoasa, usor de purtat si asortat, perfecta pentru orice ocazie. 
Initial a costat 53,37 euro (245 lei), dar eu am luat-o astazi cu 16,86 (adica 77 lei).
Daca va place, o gasiti aici.


Geanta
V-o prezint ultima, desi am comandat-o prima. Si nu azi, ci in urma cu aproape 3 saptamani. Inca astept sa ajunga.
Coletele Asos sunt expediate din Anglia si transportul poate dura intre 5 si 30 de zile. Am avut colete care au ajuns in 6 zile, altele care au ajung in 30. Timpul de livrare al unui colet depinde de multi factori. In perioada asta de exemplu, sigur veti avea intarzieri din cauza vremii nefavorabile. Deci nu va panicati daca produsul nu va ajunge intr-o saptamana!:)
Revenind la geanta, am dat pe ea 70 lei (cursul euro era mai mic:P). Nu stiu sa va spun cat este de incapatoare, nici daca ma voi indragosti iremediabil de ea. N-am mai avut modelul asta de geanta pana acum si o astept cu interes:).
O gasiti aici.

Toate rochitele le-am comandat cu o masura mai mare, adica 10 (38). Si 36 mi-ar fi venit, dar eu prefer hainele mai lejere pe corp. 
Asa fac mereu atunci cand imi comand rochii, bluze (exceptand pantaloni si incalaminte). De ce? Pentru ca atunci cand cumperi online iti asumi un risc. Nu stii daca articolul respectiv iti vine bine, daca se aseaza pe tine asa cum trebuie sau cum iti inchipui tu. Poti sa ai surpriza ca rochia (de exemplu) nu vine pe tine asa cum venea pe modelul din poza. Si atunci ce e de facut?
Teoria mea: din mare poti face mic, dar din mic nu mai poti face mare. Deci, mai bine e putin mai largut produsul, decat mai mic, sa pocneasca pe voi si sa nu aveti cum sa-l purtati.
Repet, asta e doar teoria si preferinta mea. Pana acum, n-am dat gres niciodata.
Spor la shopping!

23 de comentarii:

  1. Primele doua rochii au niste lungimi seducatoare, perfecte!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-am indragostit de rochite si daca nu as fi dat de la inceputul anului trei comenzi, sigur as fi comandat de pe asos. Tocmai ce am plasat o comanda pe Miniprix.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca pe Asos sunt mereu reduceri si daca urmaresti atent, gasesti adevarate chilipiruri. Asa ca, ai timp sa comanzi:P.
      Sa porti cu placere produsele comandate deja. Pup!

      Ștergere
    2. I know, sunt Asos addicted, chiar daca uneori doar cu privitul. Anul trecut am comandat o pereche foarte faina de ochelari de soare RI cu doar 2.5 euro. :) Astazi mi-a ajuns o comanda de pe Romwe, abia astept sa pun mana pe ea. Pupici

      Ștergere
  3. O rochie de dantela vreau si eu, of ca abia marti iau salarul. Numai minunatii ai comandat :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, sunt sigura ca nu fug rochiile pana marti! Sper doar sa nu devastezi cardul:)). Pup!

      Ștergere
  4. Nice, nice, nice!
    M-am linistit cand am citit ca ai avut colete care au ajuns in 30 zile. Si eu astept o pereche de sandale. :)(in plina iarna)
    Rochitele imi plac in mod special.
    N-ar fi mai convenabil daca ai comanda in lire? Tin minte ca am citit demult pe blogul Aurorei Toma ca produsele costa mai mult daca le comanzi in euro, ca ei aplica intai o conversie din lira in euro si de abia apoi in lei....sau ceva de genul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geanta de mai sus am ridicat-o chiar azi, dupa fix 3 saptamani de la eexpediere. Deci stai linistita, probabil vremea e de vina.
      Nu stiam treaba cu lira...ms de pont! :*

      Ștergere
  5. hahha, si eu patesc mereu la fel, ma ispiteste Asos si niciodata nu rezist tentatiei! :))
    Rochiile din dantela erau pe wishlist-ul meu, sunt superbe!
    Si mie imi plac hainele mai lejere si mereu aleg cu o masura mai mare cand vine vorba de rochii si bluze.


    Te pup,
    Catalina
    http://ebonyvintage.blogspot.com/2014/01/ootd-keep-it-casual-chic.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, deci nu sunt singura:P.
      Ma bucur ca-ti plac! Te pup!

      Ștergere
  6. Rochita verde este o minunatie!!!!!!! Am intrat repede sa imi comand si eu, dar nu mai au decat marimi mici :( Sa le porti cu drag si sa-ti aduca noroc, sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Offf ce rau imi pare:(. Daca o vrei neaparat, vezi ca o au si la pret intreg, unde au toate marimile. O pune pune in wish list si o urmaresti pana o mai reduc (si asta se va intampla repede, garantez).
      Multumesc!! :*

      Ștergere
  7. Pe cea verde, dar pe crem, am vrut să o comand și eu, dar în cele din urmă am ales una bodycon. Tot măsura UK10, deși de obice port 34-36. Sunt de aceeași părere cu tine și consider că o haină mai bine e puțin lejeră decât să țipe pe corp. Iar diferențele între UK8 și UK10 sunt foarte mici în cazul rochiilor, așa că mai bine mergi la sigur cu una cu o idee mai mare.
    Rochia lungă îmi place mult, e tare frumoasă!
    Să te bucuri de toate achizițiile!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu se stie cum o gasesti si mai redusa si ti-o iei si pe aia...la cea crem ma refer:P.
      Ma bucur ca suntem de aceeasi parere:).
      Hehe, esti singura careia ii place rochia lunga:)). Adica, suntem 2:P.
      Multumesc, pup!

      Ștergere
  8. àhh, m-am indragostit de prima rochie, dar nu stiu ce marime sa comand, pentru ca o voi comanda!! sa ne arati poze cand ajung :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti recomand sa-ti iei cu o marime mai mare. Sunt sigura ca o sa-ti vina bine. Daaa, sigur fac si poze:). Pup!

      Ștergere
  9. Mi-a ajuns rochita pe care ai luat-i si tu, e mai lunga decat ma asteptam, dar imi place :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a ta e mai lunga? Da si a mea. Dar nu-i asa grav, ori se scurteaza, ori se poarta cu tocuri;). Sa o porti cu placere! Pup!

      Ștergere
  10. Daaaa...ma asteptam sa imi fie cam pana la genunchi fiind capra (na, 180 and so on) dar trece lejer de genunchi. Luni, marti fac o vizita croitorului, trebuie neaparat scurtata, arata urat, chiar si cu tocuri. Macar nu sunt singura care s-a lasat pacalita de lungime ;)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter