Preferatele lui 2013 (produse de ingrijire)

La multi ani tuturor! Va doresc un 2014 excelent, plin de succese si impliniri!
A venit timpul sa facem bilantul anului ce tocmai a trecut si anume sa enumeram produsele preferate in 2013. Toate cele de mai jos au fost mult iubite in anul ce tocmai a trecut si cu siguranta isi vor gasi locul in rutina mea si in 2014. 

INGRIJIRE TEN
Demachiant
Bioderma Sensibio castiga detasat pentru al 2-lea an consecutiv. De-a lungul timpului am incercat multe astfel de produse insa niciunul nu s-a ridicat la nivelul acestuia. Inlatura rapid orice urma de machiaj, chiar si pe cel rezistent la apa. Este de ajuns sa te demachezi o singura data cu Bioderma si iti garantez ca nu te vei mai intoarce la vechiul demachiant.

bioderma sensibio

Cleanser
Eucerin- Gentle Hydrating Cleanser este cel mai bun produs de curatare a tenului pe care l-am descoperit in 2013. Potrivit pentru tenul sensibil, curata bland si eficient. Review aici.

cel mai bun gel de curatare

Crema de noapte
Guinot- Hydrazone a intrat in rutina mea de ingrijire spre finalul lui 2013, insa o pot numi cu usurinta descoperirea anului! Cea mai buna si mai hidratanta crema pe care am folosit-o vreodata. Am vorbit despre ea aici.

hydrazone

Crema de zi 
La capitolul creme de zi, avem 2 castigatori. 
Prima este Elta MD SPF 46, pe care am folosit-o pe tot parcursul verii. Este excelenta pentru tenul mixt/gras, nu lasa urme albe, nu ingrasa tenul, ofera protectie optima UVA/UVB. Cu siguranta o voi folosi si in vara aceasta. Am tot laudat-o in numeroase postari pe blog, printre care ai aceasta.

cea mai bune crema cu spf

 Al 2-lea castigator este Bioderma- Photoderm Max SPF 50+. Elta MD este minunata pe timp de vara, insa nu suficient de hidratanta pentru sezonul rece. De cum a venit toamna m-am orientat catre Bioderma si tare bine am facut. Excelent formulata, hidrateaza bine, ofera protectie UVA/UVB. V-am prezentat primele impresii despre ea aici, va avea propriul review curand!

crema excelenta pentru iarna

INGRIJIRE CORP
Lotiune de corp
Alba Botanica- Very Emolient Body Lotion castiga pentru al 2-lea an consecutiv la categoria lotiuni de corp. Bine formulata, hidratanta, se absoarbe rapid lansand pielea moale si catifelata. Cantitate mare la pret bun. 
cea mai buna crema de corp

Gel de dus
Jason Natural- Glowing Apricot este si el premiat pentru a 2-a oara consecutiv. Il gasiti si la preferatele lui 2012, aici.
jason natural

INGRIJIRE PAR
Sampon
Dupa mai bine de 1 an, m-am decis sa inlocuiesc samponul Tresemme Naturals cu Joico K-pak. Nu pentru ca Tresemme nu ar fi bun, dar imi doream ceva si mai bun, mai potrivit pentru parul meu gras cu scalp simandicos.
Imi place mult acest sampon, v-am prezentat primele impresii aici. Ii voi face review curand!

sampon pentru par gras

Sampon uscat
Nu exista altul mai bun decat Lush- No drought. Il adoooor! Review aici.

sampon lush

Tratament
Uleiul tratament de la MoroccanOil este cu siguranta cel mai bun! Desi am si uleiul de la CHI, tot dupa MoroccanOil am intins mana mai des. Miroase delicios, hidrateaza firul de par si-l lasa matasos si elastic. Vi-l recomand cu multa caldura!
cel mai bun tratament par

Masca de par
Din nou Joico K-pak Reconstructor! Folosesc masca asta de 3 ani si nu cred ca exista alta mai buna pe lumea asta! Pentru mine este the best! Am vorbit despre ea aici.
cea mai buna masca

Acestea sunt produsele preferate in materie de ingrijire pentru 2013. Urmeaza sa va impartasesc preferatele din categoria makeup, care nu-s putine deloc si va garantez ca-s tare interesante!

13 comentarii:

  1. mie imi place micelara de la l'oreal si joico! pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am incercat-o pe cea la L'oreal inca. Dar o voi testa si le voi compara:). Pup!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Nici AHA, nici BHA. Cel mult Brevoxyl pe pustulele aparute ocazional si in trecut Retin-A (asta se inampla prin vara, acum nu se mai gaseste si tubul l-am consumat).
      Inca de asta-vara am inceput epilarea definitiva si nu doar pe picioare...de ceva vreme fac si pe fata. Desi as avea voia sa folosesc exfolianti chimici, nu vreau sa risc. Tenul nu arata deloc rau (asa cum ma asteptam in momentul cand am oprit BHA-ul) si cel putin pana termin treaba cu IPL-ul, nu voi mai folosi.

      Ștergere
  3. spun DA pentru produsele JOICO si mai ales K-pak <3

    SandraB.ro

    RăspundețiȘtergere
  4. Trebuie sa testez si eu produsele Joico. Trebuie! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Datorita tie am aflat de elta, si ca chiar e cel mai bun spf din ce am incercat pana acum! Iti doresc un an plin de impliniri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune?? Ce ma bucur!!!
      Sa o foosesti cu placere in continuare! Te intelegi cu ea si pe vremea asta rece?
      Multumesc! La fel si tie! :*

      Ștergere
  6. Am inceput sa folosesc si eu de putin timp Bioderma Sensibio si, ai dreptate, nu as mai renunta la ea pt nimic in lume.Multe dintre favoritele tale sunt pe lista mea de dorinte, sper sa pun mana pe cat mai multe dintre ele. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce ma bucur! Sa o folosesti cu placere in continuare:*! Sper sa-ti placa si celelalte la fel de mult!

      Ștergere
  7. Spune-mi, te rog de unde cumperi produsele de la Alba, caci in Ro inca nu am gasit

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter