preferatele lui 2013 (unghii&accesorii)

Avem de gand sa public ieri aceasta ultima parte a interminabilei liste de preferate. Nu am reusit sa-mi duc planul la bun sfarsit, am fost nevoita sa aman pentru astazi, iar asta numai si numai din cauza ojelor!!
Da, da, ele sunt vinovate pentru toata bataia mea de cap! Stiti ca am o slabiciune pentru lacurile de unghii si desi am un sertar plin ochi (v-am prezentat intreaga colectie aici) le iubesc pe toate la fel de mult si jur ca mi-e imposibil sa aleg.
In final am gasit solutia salvatoare si iata ca astazi ne delectam cu produsele din categoria "diverse":

La capitolul unghii... V-am spus deja ca nu pot alege, prin urmare va invit sa consultati Top-ul celor 10 oje must have. Acolo veti gasi cele mai frumoase si mai minunate oje din colectia mea. N-am putut sa aleg una, dar macar am restrans numarul la 10:P.


Nu puteam sa-l uit pe Instant Cuticle Remover de la Sally Hansen. Este cel mai bun produs pentru indepartarea cuticulei, fara sa mai fie nevoie sa folosesti forfecuta. I-am facut review aici, si puteti vedea aici rutina mea pentru manichiura.

Demna de mentionat este si Manusa Marocana. Cea mai buna descoperire a ultimilor ani! A devenit prietena mea la fiecare dus. De cand o folosesc am pielea fina si lucioasa. Review aici.


Nu puteam sa uit de peria Tangle Teezer! Inca o am, inca o folosesc, inca o iubesc!


La capitolul pensule, de departe se remarca Real Techiniques. Le am de atata timp, le-am folosit neincetat, le-am spalat de nenumarate ori, si inca arata ca noi! Nu si-au schimbat forma, nu au naparlit, nu s-au rupt, decolorat sau stricat. Sunt preferatele mele!
Am vorbit despre setul Core aici, si despre cel de ochi aici.


Piatra de alaun continua sa-si faca treaba excelent si este prezenta si anul asta in top. Review aici.


Parfumurile preferate au fost Mademoiselle Ricci si Kenzo- Flower Essentielle. Bineinteles ca le-am terminat inca din toamna, Mosul nu mi le-a adus cadou si cum ziua mea e abia in mai... simt ca urmeaza o destrabalare financiara!

 Si in sfarsit am terminat cu preferatele! Sper ca v-au placut!

17 comentarii:

  1. Instant cuticle remover, Tangle teezer si pensulele Real Techniques sunt printre dorintele mele de mai multa vreme.
    Holografica m-a fermecat, iar piatra de alaun e singura pe care o folosesc de mai bine de 6 luni. App, cat de des o inlocuiesti? De consumat 100% nu s-a pus problema. :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi place lista ta de dorinte:). Numai produse bune, garantez!!
      Piatra de alaun o inlocuiesc atunci cand se face mica si mi-e incomod sa o folosesc. Sunt deja la a 3-a pietricica:P.

      Ștergere
  2. Sper ca sa reusesc sa imi iau si eu pensulele RT cat mai curand. Imi place cum ti-ai prezentat preferatele pe categorii! pup

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa mai imi cumpar si eu niste pensule RT. Ca am cam putine si m-am plictisit sa to spal la ele! :)
    Tare asta cu destrabalarea financiara! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai putine si le speli des, dar nu dureaza mult Eu am prea multe si le spal mai rar (adica o data pe saptamana) dar stau o ora intreaga cu mana in apa:)). Nu stiu cum e mai bine:P. Te pup!

      Ștergere
  4. yupii, faine toate,avem multe , multe in comun. sunt curioasa tare cu manusa marocana...
    pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Musai sa-ti cumperi o manusa d-asta!! O sa-ti placa! Pup!

      Ștergere
  5. SI eu am Tangle Teezer si o iubes :D frumoasa oja holografica :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Pensulele RT si peria Tangle Teezer au facut parte si din favoritele mele pentru 2013. :) Acum ma tenteaza si Instant Cuticle Remover. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci la anul vom avea 3 produse in comun la referate:)). :*

      Ștergere
  7. Deci e incredibil cum ne asemanam la gusturi! :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Instant cuticle remover e cel mai tare produs de pe fata pamantului, domle! Pana si manichiurista mi-a laudat cuticulele, cum sa nu-l iubesc? Am vrut sa imi cumpar si eu Mademoiselle de la NR - stii ce urat miroase pe mine? Damn my Ph :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da...sunt de acord cu tine!
      Pe bune? Pe mine miroase foarte bine, stii si tu, m-ai mirosit de cateva ori si m-ai complimentat. Nah, nu t pui cu ph-ul...lasa ca ai de unde alege;). Pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter