3 tendinte- un singur outfit. Stylish dar confortabil!

In weekend-uri cu totii ne dorim sa purtam outfit-uri confortabile si relaxate, nu-i asa?  Dar asta nu inseamna sa nu mai tinem cont de cum iesim din casa sau de tendinte.
Astazi va prezint tinuta mea din weekend-ul trecut, una simpla, confortabila dar in acelasi timp in tendinte. De fapt, in ea se regasesc 3 dintre cele mai hot trenduri ale noului sezon si anume : camasa/geaca din denim (despre care am vorbit aici) , jensii/pantalonii rupti (mai multe detalii aici) si ghetele cut-out.

Despre acest model de ghete si cum a ajuns el pe wishlist-ul tuturor fashionistelor v-am mai povestit (Balmain este "vinovat" pentru lansarea primul model, care ulterior a fost copiat mai mult sau mai putin de restul brand-urilor).
Stiu ca aceste ghete nu sunt apreciate de toata lumea, insa mie imi plac si va jur ca-s extrem de comode. In acelasi timp, sunt ideale pentru mignione sau cele cu picioare nu tocmai lungi, pentru ca desi nu pare, garantez ca acest model de ghete creaza iluzia unor picioare lungi si subtiri.
Asa cum am spus, este un outfit simplu si comod dar stylish in acelasi timp. Poti sa adopti tinute trendy si fara sa cheltui averi (sunt sigura ca mai toate aveti articolele de mai sus in garderoba) sau sa faci combinatii excentrice.

Tinuta am incropit-o in 5 minute, pe fuga si sincer nu ma asteptam sa primesc atatea complimente pentru ea. Cum am in permanenta aparatul foto dupa mine, am zis ca merita imortalizata intr-o postare. Locatia (Arenele Romane) a fost o pura coincidenta, dar in final s-a nimerit la fix caci acesta este genul de outfit pe care l-as purta si la un concert.
Sper sa va placa si sa va inspire!

Tricou- Koton 
Camasa denim- Miniprix
Geaca denim- Dorothy Perkins
Pantaloni- Bershka
Ghete- New Look
Geanta - Asos
Ochelari- Pepe Jeans







24 de comentarii:

  1. Mie imi plac pantalonii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Frumoasa tinuta......chiar trebuie sa te simti bine in ea !

    RăspundețiȘtergere
  3. You look perfect, cum iti spun mereu. Ador stilul tau si ma inspiri de fiecare data <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Si tu ma inspiri pe tine, stii asta deja :*!

      Ștergere
  4. Imi place mult tinuta ta!
    Si mie imi plac mult cut-out boots, dar as vrea ceva cu talpa joasa, nu asa cu platforma. Oricum si ale tale sunt dragute, nu sunt asa chunky ca alte modele :)
    Si blugii sunt tare draguti <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare!
      Si eu am cautat asa initial, dar nu am gasit decat online si erau cam scumpe. Asadar, m-am orientat catre astea de la New Look care au costat 100 lei.

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Multumesc! Stiuuu:P
      O sa-ti faci si tie o pereche daca vrei...adica sa tii rup:P.

      Ștergere
  6. Imi place mult combinatia! :x

    RăspundețiȘtergere
  7. Ghetele astea mi-au atras si mie atentia, caut unele mai slim, cert e ca face parte din articolele cu care arati bine fara prea mare efort.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ah am facut ochii cat cepele.... Ghetele sunt marfa rau si imi place intreg outfitul!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter