Alpha Hidrox Silk Wrap 12% AHA - pentru piele fina si uniformizata

In urma cu mai bine de 2 luni va prezentam aici, ultima comanda iherb. Printre produsele comandate se rageasea si Alpha Hydrox Silk Wrap Body Lotion 12% AHA. (<- link)
In caz ca exista persoane care nu stiu ce-i aia AHA, pe scurt: este un exfoliant chimic potrivit pentru pielea normal/uscata. Exfoliaza pielea la suprafata fara sa o agreseze.

crema de corp pentru pete

Silk Wrap 12% AHA l-am comandat in principal pentru a trata semnele de pe umeri, ramase in urma iritatiilor post-epilat si pe cele de pe spate, aparute in urma maltratarii micilor cosulete. Imi facusem o obisnuita sa-mi rup cosuletele de pe umeri si spate, mai ales atunci cand eram nervoasa. M-am pricopsit cu numeroase semne maronii inestetice, din cauza carora imi era rusine sa port maiouri sau bluze fara maneca.
Inca de asta iarna am inceput sa ma controlez si sa incerc sa nu-mi mai agresez pielea, ba chiar sa evit pe cat pot sa-mi ating umerii. Am scapat de acest "tic" mai usor si mai repede decat as fi crezut, insa in urma au ramas urmele suparatoare de care sa spuneam mai sus.
Cum Retin-A nu se mai gaseste iar alte produse cu retinol nu aveam la dispozitie, mi-am indreptat atentia spre exfoliantul cu 12% AHA de pe iherb. 
Am inceput sa-l folosesc in luna februarie si nu am ales intamplator aceasta perioada din an. Stiti ca atunci cand folosesti exfolianti chimici nu-i recomandat sa te expui la soare, iar daca o faci este necesar un SPF cat mai mare, astfel incat sa nu te bronzezi. Daca pe fata o mai rezolvam si ne permitem sa folosim exfolianti si vara, pe corp ar destul de complicat sa stai sa te ungi cu protectie, sa se lipeasca hainele de tine, sa transpiri in draci,etc. Ma rog, se poate daca vrei, dar eu cred ca mi-as complica viata aiurea.

Prin urmare am ales sa o folosesc pe parcursul iernii si primaverii, astfel, pana la vara se vor vedea imbunatatiri si voi putea sa port linistita maiouri.
Am spus ca initial am cumparat-o pentru zonele cu probleme, dar am ajuns sa o folosesc pe tot corpul. Cum sedintele de IPL pe picioare si inghinal s-au rarit extrem de mult (una la 3-4 luni), pot folosi linistita exfolianti chimici pe corp (mai greu la capitolul ten, dar in timp se va rezolva si asta).
Am folosit-o timp de 2 luna, o data la 2 seri (in celalalta seara am aplicat crema normala sau ulei).
Folosita o data la 2 seri, mi-a ajuns aproximativ o luna si jumatate, aplicata pe tot corpul. 
Se intinde foarte bine pe piele deci nu-i nevoie de mult produs si d-asta se consuma mai greu decat o crema normala. Se absoarbe foarte rapid, nu-i nevoie sa astepti mai mult de 5 minute inainte de a te imbraca. Nu are miros, lasa pielea extrem de fina si hidratata. 
Dar de departe, partea ce mai buna este ca semnele s-au estompat vizibil. Nu au disparut cu totul, dar s-au estompat foarte mult, abia se mai observa. 
De asemnea, o puteti folosi si daca va confruntati cu nesuferita de foliculita. O exfoliere usoara si regulata nu are cum sa va prinda rau, ba din contra, ajuta firele sa iasa mai repede la suprafata.
Alpha Hydrox 12% AHA este cea mai buna crema cu aha folosita. In prezent folosesc 10% AHA de la Paula's Choice, care isi face treaba ok, dar nu se compara cu cealalta.
In primul rand datorita pretului, cea de la Paula costa peste 100 lei, cea de pe iherb costa 11$ (35 lei), in al doilea rand pentru ca Alpha Hydroz are 12 oz. (355 ml), pe cand Paula are doar 7 oz.(207 ml). Prima se absoarbe aproape instantaneu, pe cand cea de la Paula, daca nu o intinzi bine, bine, lasa un strat uleios la suprafata pielii, foarte suparator pentru mine. Acestea sunt motivele pentru care eu o prefer pe cea de pe iherb.
Dar nu trebuie sa ma credeti pe mine pe cuvant, le puteti testa personal si va puteti convinge. Chiar astept parerile voastre daca le-ati incercat pe ambele.

In final, sunt incantata ca-mi pot arata umerii fara jena si pot purta din nou orice-mi doresc. Momentan nu voi comanda un nou tub de Alpha Hydox 12% AHA, pentru ca vara-i aproape. Insa la toamna sigur imi voi face un mic stoc de 2-3 tuburi pentru a ma bucura de piele extra fina si uniforma tot anul.
Voi va confruntati cu astfel de pete pe corp? Ati incercat acest produs? 

Daca sunteti la prima comanda Iherb, puteti folosi codul UDO545 pentru a primi o reducere de 10$ daca comanda este mai mare de 40$, sau 5$ daca comanda este mai mica.

11 comentarii:

  1. Sună tare bine, chiar eram curioasă de review-ul tău. Din fericire nu am semne pe corp și din nefericire am pe față. Cât despre ticuri, eu la nervi îmi rod unghiile :) Anyway, mă bucur că ai avut rezultate cu el! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Deea, am și eu pete: pe la cot în sus din pricina epilatului, iar pe spate de la coșurile pe care le rupeam. Mai mult am avut mai multe coșuri pe spate decât pe față, la viața mea, așa că m-am răzbunat și eu pe alea pe care le-am avut. Clar voi lua și eu această loțiune. Am fost azi la un salon, pentru microdermabraziune și mi s-a spus că din cauză că am pielea măslinie pot folosi creme cu efect exfoliant chiar și pe timp de vară. Mi-am făcut și un test legat de rezistența la razele uv și am înregistrat 0 arsuri la intensitate maximă. Așa că pot continua chiar și cu microdermabraziunea pe timpul verii. Doar pe față, căci n-am bani și de corp, așa că voi lua loțiunea pentru umeri și partea de sus a spatelui. Chiar la viitoarea comandă am s-o adaug în coș. Mulțumesc pentru review!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place si mie foarte mult, am incercat-o si pe ten. Buna, ieftina si eficienta. Nu usuca tenul cum am patit cu alte produse cu AHA.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut Andreea! Si eu mi-am dorit un exfoliant si o crema de corp, tot pe timpul iernii pentru a nu fi nevoita sa port protectie solara tot timpul vara. Am testat de la PC BHA 2%, AHA 10% si crema cu retinol si desi mi-am dorit AHA, cea de la Paula mi s-a parut un pic prea gras, imi lasa o pelicula neplacuta. Eu nu am cosuri deloc pe corp, imi doream o gama de produse pentru corp...si pana la urma am profita de la o reducere de 20% la ele (BHA + retinol) + transport graturi pe PC EU. Si sunt extrem de multumita de ele, desi imi doream AHA :( Am vazut si eu lotiunea de pe iherb....la toamna sigur imi iau si eu una, m-ai convins :D Anca A

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau si eu,dar cu teapa pe care am primit-o de la Iherb(adica nu mi-a venit comanda ) mie frica sa mai incerc.Pup
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere
  6. ce fain, foarte util reviewul. te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma straduiesc sa aplic protectia solara si pe corp de fiecare data cand am pielea expusa. Imi iese destul de bine.
    Eu folosesc, pentru combaterea foliculitei, pe cea de la paula si e ok. Dar recunosc ca acum cand o termin o sa trec clar pe varianta ta. Multumesc de idee :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Interesanta lotiunea de corp. O voi avea in vedere la urmatoarea comanda :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Mi-am comandat-o si eu dupa ce am citit articolul tau. Abia astept sa ajunga la mine si sa o folosesc!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter