Noua colectie Max Factor: Lipfinity

Pentru primavara/vara 2014 Max Factor ne surprinde extrem de placut, cu o imensa colectie de produse dedicate buzelor. Spun asta, pentru ca Lipfinity se gaseste in nu mai putin de 35 de nuante dintre care 16 nou-noute, lansate special pentru noul sezon. Astfel, Max Factor s-a asigurat ca va satisface toate gusturile!
Aceste rujuri ultra rezistente si-au facut debutul in show-ul Victoriei Beckham apoi, au pornit cu pasi repezi spre noi, iubitoarele si dependentele de makeup. Va spun sincer, eu le-am asteptat cu sufletul la gura.

Lipfinity esre format din doua produse: baza si top coat.
Baza contine o combinatie de polimeri ce fixeaza culoarea si asigura ca elementul aderent este suficient de moale pentru a nu crapa de buze.
Top coat-ul este hidratant si ofera stralucire intreaga zi.


Lipfinity ofera o culoare rezistenta cu aspect catifelat si usor, care isi pastreaza stralucirea si intensitatea intreaga zi. Totul se datoreaza formulei si noului aplicator cu ajutorul caruia putem aplica un strat mai subtire si mai uniform. 

Am primit pentru testare nuanta 006- Always Delicate, un nude-roze natural, despre care va voi povesti mai multe intr-un review special dedicat. Faptul ca l-am primit, nu-mi va influenta cu nimic parerea, dar sunt sigura ca stiti asta deja.
Ati incercat noile Lipfinity? Cum vi se par?

4 comentarii:

  1. Am vazut atatea nuante frumoase in gama incat mi-e greu sa aleg doar 2-3.. :D Pana acum imi place mult rujul, mai ales ca nu usuca deloc buzele!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat insa ultimele aparitii max factor chiar m-au impresionat. Cu siguranta voi incerca si lipfinity.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa nuanta rujului!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter