Rimmel London ne aduce Apocalips

Initial am vrut sa spun ca Rimmel London ne aduce Apocalipsa, dar am realizat ca-i un pic cam amenintator si deplasat un asemenea titlu. N-as vrea sa fiu acuzata ca am pricinuit dureri in piept si cresteri masive de puls. Nu ca asa cum este acum ar suna mai prietenos, dar ce sa-i faci nene daca asta e numele rujului?
Revenind la subiectul zilei, astazi va povestesc despre gloss-urile Apocalips de la Rimmel London.


Momentan am doar unul singur in colectie si acesta poata numele Apocaliptic. Nuanta as descrie-o ca un rosu ciclam, special, tipator, rar intalnit.
La prima vedere pare un gloss normal, acelasi ambalaj, acelasi mod de aplicare. Insa o data aplicat, realizezi instant ca nu-i deloc un gloss obisnuit. 
- Este descris ca lip laquer, adica un ruj cu efect de lac, ofera o stralucire incredibila
- Extrem de pigmentat, o singura aplicare este de ajuns pentru a acoperi perfect buzele si a le oferi o culoare bogata si opaca
- Textura cremoasa si umeda dar care nu usuca buzele
- Consistenta light, nu incarca buzele, nu-l simti
- Odata aplicat, nu se va scurge, prelinge nicaieri
- Rezista foarte bine pe buze si nu se matuieste deloc. Dupa 4 ore de la aplicare, buzele erau perfect colorate si lucioase (martore imi sunt prietenele care m-au bazait la cap toata seara intreband cu ce produs mi-am facut buzele...in final le-am destainuit secretul).

(nu-mi explic de ce poza arata atat de nasol pe blog. Daca vreti sa vedeti adevarata culoare, aruncati o privire pe pagina de facebook)

Si vestile bune nu se opresc aici! 
Daca pana de curand, nu puteam pune mana pe el decat daca il comandam online de pe Asos, de luna aceasta, minunatele Apocalips isi fac aparitia in magazinele noastre!
Pretul de vanzare va fi de doar 26 lei, mult mai ieftin decat pe Asos!
Abia astept sa adaug la colectie nuante precum Celestial, Nude Eclipse si Across Universe!

Voi la ce nuante visati? Care este preferata voastra?

17 comentarii:

  1. e ala care ti-am dat? iti sta foarte bine! pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ala e. Multumesc pentru el, imi place tare,tare mult.

      Ștergere
  2. Am avut si eu Stellar si acum mai am Celestial. Imi plac ca sunt foarte pigmentate, dar nu prea ma incanta cum se aplica. Tare interesant si Apocaliptic. De vara asa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt iremediabil indragostita de el! Merge si vara si iarna, zic eu:P.
      Abia astept astept sa0mi iau si eu Celestial!

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa nuanta de pe buzele tale! Sa stii ca ma tenteaza si pe mine sa le incerc. Initial am crezut ca sunt glossuri, dar, din descrierea ta, par interesante si ma imult un lip stain. Un roz nude mi-ar placea sau un rosu sheer :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Neaparat sa le incerci! Le-as descrie ca un lip stain cu efect de gloss si pigmentare de ruj.
      Sunt minunate!

      Ștergere
  4. in sfarsit! abia astept sa imi iau :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te cred! Asa zic si eu, abia astept sa mai adaug cateva la colectie!

      Ștergere
  5. Wow ce frumos este! Il vreau urgent!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De luna asta il vei gasi in magazine. Te astept inapoi cu pareri:D!

      Ștergere
  6. Eu mi-am cumparat vreo 2 cand am fost la Londra, in toamna. Am ales culori mai potolite, mai pe stilul meu si recunosc ca stau pe buze pana le sterg eu cu servetelul la masa de pranz. Sunt foarte tari.

    Totusi nu pot sa nu am un colt impotriva celor de la Rimmel ca s-au gandit sa-si aduca gama pretioasa de rujuri si in Romania la aproape un an de la aparitie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, sunt foarte bune!
      Nu sunt singurii care aduc colectiile tarziu, deci tind sa cred ca nu e vina lor. Oricum, eu consider ca a meritat asteptare avand in vedere pretul la care vor fi comercializate!

      Ștergere
  7. Sunt superbe! Le vazusem pe yt acum ceva vreme si abea asteptam sa apara si la noi. Eu le-am luat din auchan cu doar 15lei, acum vreo luna. La pretul asta nu m-am putut abtine mai ales ca prietena mea isi luase cu o zi inainte din DM cu 26lei. :D

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter