Concurs Silhouette: Superba pe plaja in numai 2 saptamani!- INCHEIAT

In calitate de beauty blogger am norocul sa fiu la curent cu tot ce e nou si sa testez cele mai noi produse si proceduri. Daca in privinta produselor lucrurile sunt mai simple, cand vine vorba de tratamente si proceduri corporale, sunt extrem de exigenta. In Centrele de slabit si infrumusetare Silhouette m-am rasfatat de multe ori. Am testat aproape toate procedurile si serviciile lor (de la manichiura/pedichiura, la tratamente faciale si corporale) si niciodata n-am fost dezamagita. Totusi, dintre toate cele testate, am selectat 3 proceduri corporale care mi-au placut cel mai mult si mi-au oferit cele mai bune rezultate! 
De ce le-am selectat? Pentru a vi le prezenta si a va da ocazia sa le testati pe propria piele!

slabeste-usor-cu-trataemente-silhouette

Futura Ultra Pro
Aparat imbunatatit, lider mondial in tratamente estetice profesionale non-invazive, bazat pe biostimulare si ultrasunete. Tratamentul implica montarea unor electrozi pe zonele esentiale (picioare, coapse, abdoment, fese), cu ajutorul carora se produce contractia totala a musculaturii. Ultratone Futura Pro este un fitness intensiv (45 minute de biostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica). 
Efectele: detoxifiere, pierderea in centimetri, diminuarea aspectului de coaja de portocala, stimularea microcorculatiei si a productiei de colagen, etc.
Parerea mea: rezultatele se vad chiar dupa prima sedinta! Se pierd circa 400 calorii in urma unei sedinte de 30 de minute. Si nu doar asta, la final pielea este mai nivelata, te simti mai usoara, iar daca nu obisnuiesti sa mergi regulat la sala, exista sanse sa te alegi si cu febra musculara (ceea ce nu-i rau deloc, e semn ca aparatul si-a facut treaba). 

Techni Spa Advance System
Tratament unic de lipo-dermo-aspiratie ce actioneaza pe 3 principii: mecanic, biologic prin dubla ionizare a gelului si stimulare pentru circulatia limfactica.
Efectele: dublu efect de slabire, elimina toxinele si apa in exces.
Parerea mea: in primul rand procedura este una extrem de relaxanta. Este ca un fel de masaj facut de cel mai priceput maseur din lume! Durata tratamentului este de 45 de minute. Rezultate rapide, remodeleaza intreg corpul si te face sa te simti ca noua.

Endermolab
O noua revolutie tehnologica ce actioneaza prin endermologie bazata pe tehnici de mecano-transductie, prin intermediul rolelor motorizate care au ca rol mobilizarea si defibrozarea tesutului adipos
Efectele: stimularea lipolizei, microcirculatiei si sistemului limfatic, eliminarea depozitelor profunde de grasime, silueta remodelata.
Parere mea: sunt sigura ca ati vazut la tv sau prin reviste domnisoare imbracate in costum alb, intinse pe un pat in timp ce specialista le "masa" cu un dispozitiv special. Ei bine, despre aceasta procedura este vorba! Rezultatele mele s-au vazut dupa prima sedinta, piele era mai ferma, mai neteda si eu mai usurica cu cateva sute de grame.

slabeste-rapid-cu-silhouette

Acum, ca v-am facut pofta de rasfat intens la salon si perioada concediilor la mare a inceput, va dau o veste buna: impreuna cu Silhouette, am decis sa oferim aceste 3 proceduri unei norocoase cititoare! Asa veti avea sansa sa testati pe propria piele cele 3 tratamente-minune (Futura Ultra Pro, Techni Spa Advance System si Endermolab)!

Ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie la concurs:
-share-uiti poza de concurs de pe Facebook (cea de aici)
-lasati comentariu la aceasta postare in care sa-mi raspundeti la intrebarea: Cum va pregatiti sa aratati perfect in bikini pe plaja?

Concursul incepe astazi 11.07.2014 si se va incheia in seara zilei de 21.07.2014.
Succes!


Si castigatoarea este:

Felicitari Roxana M! 
Astept mail-ul tau la adresa deesboudoir@gmail.com!

37 de comentarii:

  1. Fb constantin aurora. Multe fructe si legume,apa plata

    RăspundețiȘtergere
  2. Incerc sa fac mai mult sport/miscare. La mine chiar functioneaza, cand merg la sala constant, imi admir singura picioarele. Cum fac pauza, mi le urasc :/.
    Acum incerc sa ma las de paine, poate mai scap si eu de cativa cm, ufff!

    RăspundețiȘtergere
  3. fb ene maria activitati sportive, hidratare , fructe legume

    RăspundețiȘtergere
  4. fb dulce aleka fara eforturi deosebite ,un stil de viata sanatos ,miscare, legume fructe ,hidratare

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca sa aratat perfect in bikini pe plaja incerc sa evit carnea pe perioada verii, mananc mai mult salate si fructe. Alerg in parc, atunci cand am timp. Incerc sa imi mentin pielea hidrata, merg la solar inainte sa ajung la mare pentru a evita arsurile solare si beau suc de morcov inainte de plaja :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai, avand in vedere ca pe 18 plec in concediu, m-am pregatit slabind putin.
    Sala de patru ori pe saptamana(de fapt asta fac mereu, nu numai vara), proceduri corporale: vacuum, radiofrecventa, electrostimulatre, tunel cu IR, impachetari cu scortisoara si termocuverta. Aaa, si am grija la ce mananc, cate lichide beau.

    RăspundețiȘtergere
  7. Acum este sezonul fructelor si legumelor si este mare pacat sa nu le consumam in cantitate mai mare si acest lucru se vede si pe corpul nostru. Si putina miscare nu strica deloc, mai ales ca vremea este frumoasa si nu avem nici un motiv sa stam ascunsi in casa.
    FB - Mariana Daliu

    RăspundețiȘtergere
  8. Merg la sala, mananc mai multe fructe si legume, consum apa plata si sucuri naturale pentru a avea pielea hidratata. Merg la salon unde fac masaj anticelulitic, electrostimulare si impachetari.

    RăspundețiȘtergere
  9. Incerc sa am un stil de viata cat mai echilibrat, din alimentatia mea nu lipsesc in aceasta perioada fructele si legumele, consum aproape 2 litri de apa pe zi, fac miscare de 3 ori pe saptamana si merg destul de des cu bicicleta.
    Multumim pentru concurs. Bafta tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  10. mi-am cumparat creme de protectie solara

    RăspundețiȘtergere
  11. fb scarlat mihaela multe fructe si apa

    RăspundețiȘtergere
  12. FB:Trica Viorica
    Ma hidratez,beau apa multa,suc de morcov,fac miscare multa,plimbari in natura

    RăspundețiȘtergere
  13. fb..alina elena costea...beau minim 2l de apa,crema de protective si k mai multe fructe

    RăspundețiȘtergere
  14. pentru a arata cat mai bine la plaja incep cu cateva luni inainte un mini-regim :) in care pun mai mult pret pe miscare si hidratare. Binenteles ca masajul dupa baie devine si el un “must do” alaturi de cremuirea de rigoare that`s it for me ;)

    RăspundețiȘtergere
  15. FB: bdoinana - Doina Ana Butman
    Acest moment a fost aşteptat, tot anul, momentul, în care, îti exhibi corpul, pe plajă, un corp, uneori, „abuzat” de o mulţime de tartine și alte nimicuri de „ronţăiat”, în timpul iernii, un corp, uneori, în „top-ul” fermităţii sale, dar, în special, în cea mai mare parte… alb!
    Este, de la sine, înțeles, că, pentru a te simţi, bine, la plajă, trebuie să te simţi, bine, cu/în corpul tău. Să te pregăteşti „în avans”, pentru a fi „ în top”, în ziua „J” !!
    Pe scurt, cu o lună înainte, este indicat, să se administreze capsule (gelule) mici, pentru creşterea melaninei (responsabilă de colorarea pielii noastre şi care, se află, în stare latenta, în timpul iernii) și pentru evitarea plăcilor de reacție la soare, pe parcursul primelor zile.
    Imediat, cum apare o rază de soare, să încercăm să expunem…o bucăţică de gleznă sau o lungime de braţ. Totul este bun, pentru ca melanina să-şi facă apariţia - balcon, terasă, grădină, parc... Esenţial este, să nu ne închidem în casă!
    În cazul, în care, timpul nu ne este aliat, nici o problemă, putem apela la un auto-bronzant. Atenţie, însă, la aşa zisele zone "aspre". Trebuie să insistăm cu pătrunderea cremei la nivelul genunchilor, al coatelor și al colțurilor ascuțite - glezne și încheieturi.
    De asemenea, pentru obţinerea unui ansamblu armonios, ne vom exfolia pielea, săptămânal, la duș, insistând asupra zonelor aspre, mai rugoase, menționate, anterior.
    In ceea ce priveşte alimentaţia - morcovi, fructe, legume, lămâie, într-un pahar cu apă, caldă, dimineaţa, înainte de masă -, totul este bun, pentru a ne oferi un ten luminos!
    Ideal este, să te concentrezi pe o dietă, bogată în vitamine şi „ decongestionantă”. Se vor evita alimentele grase, privilegiind legumele și fructele; desigur, poate fi consumată şi o cantitate mică de carne, nu foarte grasă (în principiu, rață, sau organe…).
    Iar, „cireașa de pe tort” – ai posibilitatea să te ungi cu ulei de slăbit sau cu crema de fermitate.
    Dacă nu ești prea leneșă, indicat, este, sa o faci de două ori pe zi. După duș și înainte de culcare.
    Vom finaliza toată această pregătire printr-o alegere judicioasă a costumului de baie. Unul, în funcţie de propria morfologie!

    Et voilà! Ești gata, să te expui pe plajă!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Muuulte fructe si apa cat cuprinde :)))))

    RăspundețiȘtergere
  17. Dieta, miscare, masaj....pot sa ma laud ca am dat pana acum 26 de kg...mai am de dat! ma tin tare . Multumim pt concurs ;)

    RăspundețiȘtergere
  18. FB: Daniela Zaharia
    Mananc salate, fructe, beau apa multa si ceaiuri, fac masaj si putina gimnastica. Imi plac tratamentele corporale facute la salon si sper sa ma reapuc de ele.
    Multumim pentru concurs, este minunat!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ma pregatesc de ceva vreme cu dieta,fitness cu antrenor personal,sapunuri pt slabit si tonifia(bustul),bronzare cat imi permite timpul si tenul si in curand masaj anticelulitic si capsula.Multumesc de concurs :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Trebuie sa ne pregatim pt plaja, dar incepand cu mult timp inainte, nu doar pe ultima suta de metri. Am grija ce mananc, cat mananc, cat dorm. Ma axez pe fructe, salate (care oricum sunt preferatele mele :)) si nu ghiftui cand ma asez la masa. Beau multa apa. Daca mi se face foame, mai bag un pahar cu apa :)))) si-mi trece... :))) Si mi-ar mai placea sa merg si cu 2 luni inainte de plaja la niste "interventii" asupra pielii, la saloane specializate, cum ar fi Silhouette. Dar asta depinde de banii pe care ii am, pe care nu prea ii am :))))
    share: https://www.facebook.com/andrea.chitic/posts/832647406746446
    Fb: Andrea Chitic

    RăspundețiȘtergere
  21. Desi nu stiu daca voi ajunge la plaja anul asta, incerc sa mananc sanatos ( fara ulei, faina, zahar, cat mai multe legume ) si sa fac cat mai mult sport . Din pacate, una fara alta nu se poate. :)
    FB: Roxana Mandeal

    RăspundețiȘtergere
  22. Cu 2 luni înainte să merg la mare,adică din iunie,ţin un regim alimentar bazat pe fructe si legume proaspete,elimin cât de mult pâinea,cartofii prăjiţi si carnea grasă,si fac mult sport. Pe lângă astea,beau minim 2 litri de apă pe zi. Asta este ritualul meu,an de an,înainte de a merge la mare,si a imi expune corpul în costum de baie.

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu ma straduiesc cum pot sa mai dau jos din kilogramele acumulate pe timpul iernii ca sa arat macar acceptabil la plaja in vara aceasta si la balul de absolvire al facultatii pe care il am in septembrie. Pentru asta fac aproape zilnic 1 ora de aerobic si incerc sa limitez dulciurile la 3 tablete de ciocolata amaruie pe zi. In rest mananc cat mai multe fructe si legume si beau 2 L de apa pe zi. Partea cu limitarea la ciocolata e cea mai grea! :))
    FB: Camy Gaby
    Share: https://www.facebook.com/camy.gaby.39/posts/1453612194892559

    RăspundețiȘtergere
  24. Tin regim si mananc sanatos,fac sport,ma hidratez,folosesc creme anticelulitice si cand stau bine cu banii fac masaj cu bambus.
    FB: Bleotu Macrina

    RăspundețiȘtergere
  25. fb.pop aurelia
    share.https://www.facebook.com/pop.aurelia.5/posts/613744722065994
    Cu siguranta ca sa ma tin in forma si sa arat cat de cat eu merg mult pe jos,fac execiti acasa,si as ma mentin conteaza si mancarea sanatoasa legume si fructe multe.

    RăspundețiȘtergere
  26. Eu de fiecare data cand vreau sa ma pregatesc pentru plaja incep dieta cu vreo luna inainte ....luna in care nu ma ating de nimic dulce,prajit,etc dar si mult sport ,hidratare si scrub-uri si asa si tot ma mai confrunt cu un pic de celulita de care imi doresc sa scap definitv,e ca raia!!! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  27. Buna!
    Pentru a arata perfect in bikini pe plaja incerc sa ma tonifiez facand sport de doua ori pe saptamana, consum 2 litri de lichide pe zi si merg la masaj anticelulitic de 1-2 ori pe saptamana. In plus, am introdus in meniul meu alimentar din aceasta vara foarte multe legume si fructe de sezon.
    Am dat share pe FB: https://www.facebook.com/sofy.ene.104/posts/1445587255708932
    Mersi, zi frumoasa :)!

    RăspundețiȘtergere
  28. Pt a arata cat de cat bine ma apuc sa fac cat mai multa miscare, am grija la ce mananc iar apoi saptamanal imi exfoliez pielea.
    Share: https://www.facebook.com/floryflorentina07/posts/10202464135306881
    Multumim de concurs. :)

    RăspundețiȘtergere
  29. 1. no pain, no gain aka miscare -
    in speta Pilates: imi place foarte mult video-ul asta, e practic:
    https://www.youtube.com/watch?v=m833pp-x4ek
    2. no sweets, no wheat, no meat
    3. lichide suficiente
    4. somnul de frumusete
    5. o atitudine pozitiva
    :)

    RăspundețiȘtergere
  30. tonifiere, peeling si masaj :) share pe fb cu numele Bejan Violeta

    RăspundețiȘtergere
  31. 3 litri de apa/zi, sport, masaj si legume

    RăspundețiȘtergere
  32. FB:Aniela Doca
    Share:https://www.facebook.com/doca.aniela/posts/10152173573356059
    Fac sport, ma hidratez si mananc multe salate,plus masaj cu creme anticeluitice.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter