Mos Craciun colaboreaza cu Oxette!

Pentru ca mai este foarte putin pana la Craciun si cu totii asteptam sa primim cele mai frumoase cadouri, Oxette si-a propus sa ne faca fericiti si a aranjat un parteneriat cu insusi Mos Craciun! 

concurs-oxette

Tot ce trebuie sa faci pentru a te asigura ca esti pe lista lui Mos Craciun, este sa mergi in perioada 1-24 decembrie in oricare magazin Oxette si sa cumperi un produs. Apoi, iti vei nota dorinta cea mai mare pe panoul din magazin, ca Mosul sa o poata gasi usor. In dreptul dorintei tale vei trece numarul fiscal al bonului si data, pentru a putea fi identificat usor.

Totodata, aceste mesaje vor fi premiate si de catre clientii Oxette. Aceste mesaje vor primi “O”-uri de la fiecare client caruia ii place dorinta altui client. Cine strange cele mai multe “O”-uri in perioada 1 decembrie – 24 decembrie 2014 va castiga o sedinta de make-up profesionala de catre Mirela Vescan, o sedinta de styling cu stilistul nostru despre cum sa iti alegi bijuteriile in functie de tinute, evenimente si personalitate si un ceas Oxette. Va exista cate un castigator pentru fiecare magazin in parte.

castiga-machiaj-mirela-vescan

Concursul se va desfasura si pe pagina de Facebook Oxette Romania unde va fi postat afisul campaniei. Pentru a va inscrie lasati un comentariu cu dorinta voastra si puteti castiga un ceas Oxette! Castigatorul va fi anuntat pe 24 decembrie, ora 12.

Indeplineste-ti cea mai mare dorinta cu ajutorul Oxette Romania! Va doresc succes!

2 comentarii:

  1. Uluitor cat de "creativ" a devenit marketing-ul in zilele noastre. Unele idei si nu putine, sunt de-a dreptul geniale, ca aceasta de exemplu, pur si simplu te invita in magazin. Cat mai multe cumparaturi sa va aduca Mosu' :) !

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumim! Va asteptam in magazinele noastre!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter