Creeaza-ti propriul stil cu inelele suprapuse Pandora!

inel-pandora-2015

Nu stiu de voi, dar eu ador sa port multe inele. Le combin in fel si chip, uneori impodobindu-mi toate cele 5 degete de la o mana. A fost si este unul dintre trendurile mele preferate si sper sa nu dispara prea curand. De la inele simple, la cele cu piatra mare si stralucitoare, nimic nu este prea mult! Sunt libera sa-mi las imaginatia sa zburde si sa le asortez dupa bunul meu plac. Nu de putine ori mi-au fost admirate inelele oplente pe care le port cu mandrie de fiecare data cand am ocazia.

Pandora este un brand tare drag mie si nu doar datorita bratarilor cu poveste (despre care am vorbit aici) ci si datorita inelelor spectaculoase. Ma laud cu cele 2 inele Pandora din colectie si cu siguranta nu ma voi opri aici. 
Pentru anul 2015, Pandora ne indeamna sa ne asortam tinutele cu inelele sale purtandu-le fie separat, ca simbol subtil al stilului fiecareia, fie combinate in seturi unice, pentru a deveni punctul de atractie al look-ului nostru.

trend-2015-accesorii

Inelele Pandora sunt realizate din argint 925 si aur de 14k, finisate manual si impodobite cu zirconiu cubic stralucitor asemeni prafului de stele.

Sunt curioasa daca va plac bijuteriile Pandora si ce parere aveti despre trend-ul inelelor suprapuse!

2 comentarii:

  1. Mi-au placut intotdeauna inelele suprapuse dar nu prea am purtat, singurele inele suprapuse purtate au fost verigheta si inelul de logodna :)) Dar cred ca nu prea am avut ocazia din cauza faptului ca imi plac si inelele supradimensionale, si ce sa mai suprapui peste ditamai piatra :)) Welcome back....Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. tentant, tentant!!

    Kisses,

    http://culore.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter