YVES ROCHER- SEBO-SPECIFIC

De vreo saptamana ma tot "chinui" sa scriu acest post,insa de fiecare data am amanat momentul in speranta ca dupa o urmatoare folosire,parerea mea va fi alta....dar nicio sansa.
Eu nu m-am dat in vant niciodata dupa produsele Yves Rocher,nu pot da un motiv anume,chiar nu stiu de ce. Pareri am auzit multe,ca si medie pot spune ca majoritatea erau bune,insa tot nu m-a convins sa cumpar vreun produs:P. Iar acest lucru a devenit cu totul imposibil cand,acum 2-3 ani am primit cadou un gel de dus de la ei,care pe langa faptul ca miroasea a iarba,imi usca ff tare pielea:( Pentru mine aceasta firma este egala cu Avon,sau altele de genul asta.
Dar cum niciodata sa nu spui niciodata,uite ca intr-un final curiozitatea m-a impins sa pacatuiesc:P.

Mi-am comandat travel kit-ul Sebo-specific,care este de fapt un fel de tratament pentru 7 zile. Setul este compus din 3 pasi si contine: gel exfoliant de curatare,crema matifianta pt zi si Zero Defect,crema anti-imperfectiuni. Ce promite? Pai promite multe,prea multe,exact ce promit toate produsele destinate tenului gras,prea putine tinandu-se de cuvant!
Ce spun eu? Hmmm,sa o luam pe rand:

Gentle exfoliating cleanser- este mai mult gel,decat exfoliant...stiu scrie "gentle exfoliating",insa nu este nicio exfoliere,fie ea cat de mica.In rest este un gel normal,curata bine,are un miros fresh.Cam usuca tenul,dupa folosire am senzatia de fata "care tine",insa nu e o problema majora,aplic imediat crema si gata:) per total,e ok,insa nu l-as cumpara in varianta normala...aceste are 50 ml.

Ultra Mat,anti-shine moisturiser- Crema de zi,are efect de matifiere ce tine maxim 3-4 ore,dupa care fata mea luceste ca un bec.Dupa folosire iar dau peste efectul fetei "care tine",machiajul nu se aplica bine,nu are spf,si....are doar 15 ml:P. Cred ca am spus suficient!

Zero Defect,anti-imperfection concentrate- Despre el chiar nu stiu ce sa spun,sincer.L-am folosit de 3 ori,si nu am vazut niciun rezultat...de ce doar de 3 ori? Pentru ca are doar 5 ml:))
Sunt rea,recunosc,ma plang de gramaj si am pretentia ca aceste produse sa faca treaba buna,cand ele au costat 21 lei:P.Am si eu momentele mele:))

Una peste alta,raportand la pret sunt ok,adik nu fac bine,dar nici rau,deci pot fi folosite "cu incredere":)).
Un lucru e sigur: eu si produsele de ingrijire Yves Rocher,nu suntem prieteni...sunt curioasa cum m-as intelege cu cele de make-up:P...Dar asta intr-o alta postare,probabil:)

6 comentarii:

  1. Am avut si eu gelul de spalat pe fata si nu am fost nici incantata,dar nici dezamagita.De exfoliere nici nu poate fi vorba,particulele abrazive sunt mult prea rare si mici,dar in mare curata fata destul de bine.
    De la Yves Rocher am mai avut 2 parfumele care miros demential,unul a liliac si altul a magnolie.Pacat ca nu tin prea mult pe piele,iar cel de liliac capata miros de spital dupa vreo 4-5 ore.

    RăspundețiȘtergere
  2. Irene asa e,ai descris ff bine produsul:)Aceeasi parere o am si eu...cat despre parfumuri,nu stiu ce sa spun...nu am mirosit niciodata unul,dar te cred pe cuvant:)

    RăspundețiȘtergere
  3. mie mi se par niste produse mediocre, mai slabe decat L'oreal.

    RăspundețiȘtergere
  4. Incercati parfumul comme une Evidence s-au So Elixir ,sunt mai scumpute dar credeti-ma ca,merita banii.Veti fi uimite cat persista.Este adevarat ca ,So Elixir e putin cam tare dar este foarte feminin .Eu le folosesc de 3 ani si nu ma plictisesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar mi-am comandat Comme une Evidente...astept sa-l primesc,sper sa-mi placa:)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter