KEUNE -DERMA REGULATING (oily scalp&hair)

In sfarsit,am rezolvat problema blogului,raman logata,pot raspunde comentariilor:D,nu ma intrebati ce am facut ca habar n-am...ideea e ca am rezolvat-o:)).
Astazi voi vorbi despre ultima mea descoperire: samponul Keune!
Am tot scris despre problemele mele cu scapul (am dus razboaie luuungi si grele), si despre faptul ca am un par f gras. Partea cu sclapul (matreata si cojile) am rezolvat-o intr-un final:D (so,so happy),insa nu si partea cu parul gras:(.De vreo 2 saptamani tot cautam un sampon potrivit,care sa-mi inlesneasca ingrasarea parului,dar in acelasi timp sa aiba o actiune blanda la nivelul scalpului (suflu si in iaurt acum,nu vreau sa-mi irit scalpul...daca se supara si face iar coji?:P).

Sunt sigura ca majoritatea ati auzit de produsele profesionale Keune,le-ati vazut sau chiar incercat:). Eu una le stiu de vreo 3-4 ani,de pe vremea cand ma vopseam la un salon ce colabora cu ei. Mi-au placut de atunci samponul si balsamul,chiar si vopseaua m-a multumit...si de atunci tot am zis ca imi voi cumpara produse de la ei. Dar ce produse sa cumpar,cand eu nu am avut voie sa ma spal decat cu sampon tratament o perioada fff lunga:((.
Dar soarele a revenit si pe strada mea,si uite-ma acum posesoarea unui astfel de sampon,si anume: Keune- Derma Regulating shampoo:)

Ce promite?
"Sampon pentru par/scalp gras.Curata delicat si in profunzime.Contine minerale esentiale si bio-sulfura pentru a relaxa scalpul si pentru a normaliza activitatea glandelor sebacee.Confera volum parului."
Ce spun eu? Hmmmmmm,i love it:D.
Imi place designul original al recipientului,este f practic,are un miros ff placut.Nu trebuie decat o cantitate mica de produs pt a spala intreg parul,deci se va consuma greu;).Curata f bine scalpul (dar delicat) si parul,dupa clatire parul practic "scartaie"!
Se descurca f usor (asta si datorita balsamului,dar se simte imediat dupa clatire ca si samponul ajuta),parul are volum dupa uscare,siiiii cel mai important lucru: se ingrasa muuult mai greu:D. Pentru prima oara dupa muuult timp am reusit sa stau 4 zile fara probleme intre spalari:),iar in a 4-a zi parul arata chiar ok!

Sunt f incantata,sigur voi ramane fidela acestiu sampon muuult timp(lucru incredibil pt mine:P),raportul calitate/pret este bun: 50 lei pt 250 ml produs (avand in vedere ca se consuma greu,e chiar avantajos)!
In concluzie,Keune este o marca de produse f bune,care chiar fac ceea ce promit,nu regret o clipa alegerea facuta:)!
Recomand,merita incercat

8 comentarii:

  1. da,Keune face ce promite.Insa,am incercat si eu acest sampon pentru par gras si nu am fost prea multumita,pentru ca imi agresa parul,devenea foarte sarmos,lipsit de stralucire,chiar tern.Asta pentru ca este foarte puternic,si inca un lucru,nu-l recomand persoanelor cu parul vopsit,se pierde foarte repede din pigment.Singurul lucru satisfacator,a fost ca nu-l mai spalam la 2-3 zile,ci la 4 zile.

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi pare bine ca ti-ai rezolat problemele cu parul/scalpul;)La mine ma enerveaza ca se ingrasa:|Asa ca intentionez si eu sa-mi iau Keune:-?
    PS:Eu acum sunt logata cu GoogleChrome si merge:O:O
    Inainte nu mergea sa ma loghez si nici sa dau comentarii,asa ca intram pe InternetExplorer. Mergea dar mai greu.
    Dupa ce ti-am citit postarea,am zis sa intru pe Chrome sa vad daca merge si surpriza,mergea!!!
    Se pare ca a fost iar o problema la blogger si au rezolvat-o,in sfarsit!!
    Am incercat sa-ti dau un comentariu in urma cu o saptamana aproape dar nu mergea:|
    Acum merge:D
    :*:*

    RăspundețiȘtergere
  3. buna :)

    ce sticluta SF are samponelul asta :))... nu mi-am dat seama din prima ce e cand am vazut poza, am crezut ca e vreun aparat ceva :))

    ma tenteaza si pe mine sa-l iau... 4 zile fara sa se ingrase tare parul, that would be a miracle for me :((

    RăspundețiȘtergere
  4. mersi ,deja ma incanta si pe mine dupa ce ai descris.puup

    RăspundețiȘtergere
  5. Thin lizzy store-si eu am parul vopsit,dar nu mi se pare ca-l face sarmos,probabil depinde si balsamul ma ajuta (nu e keune,dar e f bun,am sa scriu si despre el).Mie una imi place f mult:D
    Sunshine- nu ai idee cat ma bucur eu ca s-a rezolvat,mai aveam putin si cedam nervos:P.De samponul asta eu m-am indragostit, si mai am un produs de la ei care-mi place f mult,am sa fac un review cat de curand:).te pup

    RăspundețiȘtergere
  6. Allie intradevar design-ul e f original,imi place mult:). Ai putea sa-l incerci,nu ai nimic de pierdut...eu una am ramas socata cand am atins 4 zile:P...si am doar 3 spalari la activ cu keune:). te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. modnitza ca de obicei dragutza,te puuup:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna
    Poti sa imi spui si mie ce balsam folosesti pentru parul gras?

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter