BALEA -CONCENTRAT HIDRATARE

V-am prezentat acest produs in postarea in care ma "laudam" cu noile mele achizitii:P. Pe atunci nu stiam ce asteptari sa am de la aceste mici capsule,care sincer,nu-mi prea inspirau mare lucru. Am tot citit pe bloguri despre produsele Balea,si cum majoritatea parerilor au fost pozitive,am zis ca e musai sa cumpar ceva de la ei. Prin urmare mi-au picat in mana aceste capsule dragalase si frumos colorate,le-am cumparat,ulterior le-am folosit ,iar acum impart cu voi experienta mea cu ele:).

Intr-un pachet sunt 7 capsule,individual ambalate (se vede in poza), sunt potrivite pentru toate tipurile de ten si "hidrateaza prin ulei de masline,vitamina A si E. Este recomandata folosirea regulata pentru a netezi pielea si a o face matasoasa.Contine extract de plancton.Testat dermatologic,fara conservanti.".
Cum se folosesc?? Se taie/rupe capatul capsulei,se aplica pe tenul curat si se maseaza pana la absorbtie.O capsula ajunge pentru intreg tenul,chiar si pentru gat:).
Acum,ca v-am prezentat ce sunt si cum se folosesc,nu-mi ramane sa va spun decat cat de mult imi plac:D!

Aceste capsule mici se numara acum printre produsele mele preferate:),atat de mici,dar atat de eficiente! La inceput am fost sceptica,recunosc,dar mi-am schimbat parerea inca de la prima aplicare. Crema dinauntrul lor de intinde usor,se absoarbe rapid,catifeleaza din prima secunda. Pielea ramane supla si neteda si mai ales HIDRATATA:)fara senzatia de ten incarcat sau uleios.Da,aceste mici capsule chiar fac ceea ce promit: hidrateaza foarte bine tenul!
Dimineata tenul meu este elastic si satinat,catifelat la atingere si mai luminos (asta cu lumina sper sa nu fie de la noul bec din baie:P).

Concluzia: am adaugat un alt produs pe lista "must allways have":P. Sunt produse de calitate,foarte practice (le poti lua cu tine oriunde,fara a ingreuna in vreun fel bagajul...se pot depozita chiar si in buzunar),iar raportul calitate-pret este mai mult decat satisfacator: 8 lei pentru 7 seri de hidratare:). Si nu va luati dupa ce scrie pe eticheta,cum ca trebuiesc folosite regulat pentru a vedea rezultate. Eu nu le-am folosit chiar in fiecare seara, cu toate astea sunt foarte incantata de ele si isi fac treaba la fel de bine de fiecare data;).
Prin urmare daca aveti nevoie de hidratare (si cine nu are nevoie?:P) recomand capsulele de la Balea!

6 comentarii:

  1. Multumesc pentru review,f util.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant, ma tot uit si eu la ele in DM de vreun an de zile, dar nu m-am incumetat sa le cumpar, sigur o sa le incerc cu prima ocazie...
    Multumim pentru informatii! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Simona incearca-le,pe mine m-au dat pe spate:). pup

    RăspundețiȘtergere
  4. m-ai convins si pe mine:))
    le voi cumpara cu siguranta

    RăspundețiȘtergere
  5. Am primit cadou cateva capsule. Sunt fff eficiente. Unde se pot cumpara? ma poate ajuta cineva?

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter