CONFESSIONS OF A CONCEALAHOLIC

Am cumparat-o acum mai bine de 2 saptamani,timp in care am folosit-o zi de zi si seara de seara:P,nu aveam de gand sa scriu despre ea insa daca m-ati rugat,ma conformez si va scriu parerea mea sincera despre fiecare produs in parte. Retineti totusi ca sunt total subiectiva,ceea ce mie imi place,voua s-ar putea sa nu va placa si invers, am sa va povestesc strict "relatia" mea cu ele:).
Gata vorbaria (sau scrisul:P),sa trecem la treaba:

1- Primul produs este si preferatul meu si cred ca stiti despre care este vorba: Erase Paste!
De cand am achizitionat aceasta trusa, pot spune ca mi-am gasit anticearcanul perfect:D. Dupa cum stiti este varianta small (are 32 g),insa nu trebuie decat putin produs pentru o acoperire optima,prin urmare nu se va consuma repede. Nuanta este medium,adica exact ce-mi trebuie mie,caci eu am tenul masliniu. Se intinde usor,acopera bine,nu se strange in pliurile ochiului...i love it:D.
Un mic minus insa pentru ambalaj:P. Borcanelul este foarte dragalas,insa nu pot spune ca ma dau in vant dupa a baga zi de zi pensula in el,nu e foarte igienic, ar fi fost perfect daca produsul ar fi venit la tub. Dar acest lucru nu ma deranjeaza foarte tare,deci trecem peste:P.Il voi recumpara in varianta mare cu siguranta!

2- That Gal - aici lucrurile se complica:P. Este un iluminator si primer de fata(zic ei) in acelasi timp,mic dar frumos ambalat,la tub( un plus pentru asta),miroase foarteee bine,se intinde usor,este de culoare roz,special pentru a ilumina si a da un glow special tenului. DAR eu il recomand persoanelor cu tenul alb,sau oricum deschis. L-am aplicat in toate modurile posibile (sub fdt,peste fdt,fara fdt) dar pe tenul meu nu se vede:((. Nu se observa nimic,absolut nimic,indiferent cat de mult produs as aplica nu am niciun glow,nimic:(. Poate am eu tenul prea inchis,desii nu cred:P....insa acest mic iluminator nu are niciun efect asupra mea. Repet,nu spun ca nu este bun,pur si simplu in cazul meu NU SE VEDE,prin urmare folosesc alt iluminator care isi face treaba foarte bine.

3- Boi-ing -este un concealer,destinat camuflarii imperfectiunilor de la nivelul tenului.In trusa se regaseste in 2 culori (light si medium le-as numi eu). Ce spun eu despre boi-ing? Ei bine,in principiu imi place,chiar face ceea ce promite,adica acopera foarte bine tot ceea ce vrei sa acopere.....insa.... nu poate fi purtat fara un fdt peste,deoarece ambele nuante au pigment roz si oricat le-ai tampona si estompa,partea unde ai aplicat produsul va avea alta culoare decat restul tenului.Prin urmare nu il poti folosi sa-ti acoperi cosul tocmai aparut pe frunte fara sa aplici fdt ca sa uniformizezi totul.Il recomand (si il voi folosi) de la toamna incolo:P.

4-Lemon Aid- Un primer de ochi in nunta galben,special conceput pentru a ascunde roseata pleoapei si a uniformiza culoarea. Si pe acesta l-am folosit zilnic,si imi place foarte mult:D.In zilele toride de vara nici prin gand nu-mi trece sa aplic fard de pleoape (nici nu-l suport cand este foarte cald si simt ca ma topesc) iar acest primer a fost salvarea mea. In fiecare dimineata dupa aplicarea cremei de fata,a anticearcanului, aplicam pe pleoape Lemon aid si ochii mei pareau dintr-o data odihniti,roseata pleoapelor disparea iar privirea mea avea o culoare uniforma. Nu il recomand insa pe post de simplu primer pentru machiaj,caci nu este extraordinar...dupa caterva ore fardul incepe sa se stranga,nu mult ce-i drept,dar suficient ca sa te sacaie;). Il voi recumpara cu siguranta la vara,caci este excelent atunci cand nu vrei sa porti machiaj pe pleoapa:).

5- Ultimul produs este Eye Bright,caruia sincer eu nu-i vad rostul! Este un iluminator destinat ochilor,mai precis destinat aplicarii si iluminarii colturilor ochilor,fie el interior sau exterior,sau chiar arcada. Are o nuanta roz pal,consistenta lasa de dorit,este cel mai tare (la propriu) produs dintre toate,trebuie sa insisti ca sa poti lua o cantitate suficienta pe pensula. In cazul meu,nu face mare lucru,imi ilumineaza putin arcada,insa in coltul ochiului nu se prea observa,iar cand se observa mai bine nu ar face-o,se observa cum s-a strans in pliul ochiului. Poate am eu pielea ciudata,sau culoarea ciudata...nu stiu,insa nici acesta nu m-a impresionat,in continuare prefer sa-mi iluminez ochii cu un fard deschis:P.

Cam acesta este parerea mea despre produsele din trusa,sper ca nu v-am dezamagit prea tare:P,eu una nu regret ca am cumparat-o,macar stiu care produse sa mi le cumpar in varianta mare si care nu,care mi se protrivesc si care nu,pe ce sa dau banii si pe ce nu. O consider in continuare o trusa Must Have,doar pentru ca nu mi sa potrivit in totalitate nu inseamna ca nu este buna,am citit si review-uri total pozitive,prin urmare ajung la concluzia ca nunata pielii mele este ciudata:)).Repet,am prezentat produsele intr-o maniera strict subiectiva si acesta este doar experienta mea cu ele! V-am pupat

15 comentarii:

  1. O visez de mult la ea..sper sa mi-o pot luat sau sa o primesc/castig in viitorul apropiat

    RăspundețiȘtergere
  2. Cris si eu ti-o recomand,mai ales daca ai tenul deschis:),siiiur ti se vot potrivi mai multe porduse din ea! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  3. ce bine c-ai facut review-ul asta ca ma tenta si pe mine intr-un timp sa mi-o iau, dar acum sigur nu voi face pasul asta. merci :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Andreea daca nu ai mare lucru de acoperit,mai bine nu,iti poti lua alte lucruri cu banii astia,ca de ex Naked Palette...pe care eu am comandat-o azi:P. te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Modnitza cu placere:),te-am pupat

    RăspundețiȘtergere
  6. imi place mult..erase paste aia...amcealalta trusulita..:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Coco ma bucur ca esti de aceeasi parere cu mine:D.Sa o folosesti cu placere,pup

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa o folosesti cu placere! Arata grozav trusa!

    Pup XOXO

    RăspundețiȘtergere
  9. @Deea: eu am deja naked palette muhahaha! sa vezi ce-o sa-ti placa. o sa dormi cu ea sub perna ;))

    RăspundețiȘtergere
  10. Uuuuu,esti norocoasa,nu am mai gasit-o in stoc:((,dar o astept ca pe painea calda:). Sunt sigura ca o voi tine sub perna:D,pup

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.lookfantastic.com/beauty/urban-decay-new/eyes/eye-shadows/eyeshadow-palettes/urban-decay-the-naked-palette.html?cid=enews_jul10_11_BetterMonday
    ia uite :D

    RăspundețiȘtergere
  12. I want it so bad..dar din pacate nu am reusit nici pana acum sa-mi fac card Visa,sau ma rog unul cu,care sa pot comanda online:((,stupid me. Am sunat la cei de Cosmetic Style si au spus ca o vor avea din nou pe stoc,dar nu stiau sa-mi spuna cand sigur.N-am incotro decat sa astept pana o vor readuce ei...sper curand!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Am si eu primerul that gal si ai dreptate, nu are nici un glow. Intr-un fel, ma bucur...nu prea aveam chef sa am fata sclipitoare. Dar ca primer, este bun. Am uitat sa spun, eu am tenul deschis la culoare si tot degeaba..no glow. Totusi, the porfessional (cred ca asa ii spune) e mai bun:).

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter