CUM SCAPAM DE PUNCTE NEGRE...


(poza preluata de pe hubpages.com)

Sunt sigura ca stiti ce inseamna sa te lupti cu punctele negre de pe nas, sa te asfixiezi la propriu cu fata in abur incercand sa deschizi acei pori incapatanati, sa afisezi un nas cat un borcan dupa ce te-ai chinuit 1 ora sa scoti acele puncte inestetice, sa ramai cu roaseata si semne si dureri. Este horror,insa toate ne luptam cu aceasta problema,iar cele care nu au aceasta problema sunt ff rare si fff norocoase!!! Sunt chiar de parere ca noi,cele mai putin privilegiate,ar trebui sa primim premii pentru resitenta maxima la stres,sau bonusuri la salarii (noi cheltuim mai multi bani,facem mai multe eforturi:P),sau creme gratis...ce frumosa ar fi atunci:P...nu ne-am mai lupta sa scapam pe suparatorii negriciosi:)).

Pe piata exista diferite benzi ce se lipesc pe nas si promit ca te scapa de "indivizi" in mai putin de 10 minute...si??? Evident nu au niciun efect,cele care le-ati incercat probabil ma puteti aproba:(. Exista si geluri abrazive care promit acelasi lucru, insa exfolierea nu are nicio legatura ca SCOATEREA punctului negru, ea doar inlesneste operatiunea,insa niciodata un exfoliant nu-ti va curata nasucul lasand-ul curat si luminos:P.
Insa,de curand am facut marea descoperire:D. Da,sunt mandra sa va spun ca am descoperit un filmulet pe Youtube,in care era prezentata o metoda foarte eficienta (am incercat:P) de scoatere a punctelor negre:).

Despre ce este vorba?? Ei bine,ai nevoie doar de: un vas termorezistent, 1 lingura lapte si 1 lingura gelatina. Atat de simplu:)!!!
Cum se procedeaza: Se amesteca lingura de lapte cu cea de gelatina intr-un vas,apoi se baga la microunde pentru 10 SECUNDE. Dupa ce ati scos vasul,mai amestecati putin compozitia pana va fi omogena,apoi cu o pensula (preferabil) aplicati pe nas. Eu am plicat un strat mai gros si a fost mai bine,deci recomand un strat mai gros,chiar daca se va usca mai greu. Dupa ce se usuca incepeti sa dezlipiti,incepand dintr-o parte,apoi din cealalta...usor,usor...si gata:D
Rezultatul??? Un nas fara puncte negre!!!! Am incercat procedura ieri si am ramas uimita,mi-a curatat nasul in proportie de 90%:). Fara durere,intr-un timp scurt (la mine a durat vreo 30 de min cu tot cu uscare), fara urme. Am avut nasul rosu pt doar 10 min,si a usturat putin,in schimb nu am avut nicio problema:D.

Ma felicit pentru descoperire mea, am sa repet operatiunea de 2 ori pe luna,si cred ca punctele negre nu vor mai fi o problema pentru mine:D. Sper sa va fie de folos informatia si sa functioneze la fel de bine ca in cazul meu:),daca va hotarati sa incercati trucul,anuntati-ma cum a decurs:D.

UPDATE: pentru a intelege mai bine procedura,see for yourself: http://www.youtube.com/watch?v=-bjOB4zS0uE

15 comentarii:

  1. interesant rau, o sa incerc zilele astea! multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  2. Michelle Phan ruleaza. Am incercat-o demult, e asa de eficienta, incat am avut impresia ca port folosi amestecul asta si la epilat :))
    Doar ca arata EXTREM de kinky in faza incipienta :)) Sau e doar parerea mea..

    RăspundețiȘtergere
  3. KarmenB sa-mi spui ce parere ai:),pup

    RăspundețiȘtergere
  4. Trabook ai perfecta dreptate,chiar arata kinky:P,dar ce mai conteaza cand e asa eficient?:) Te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu vreau sa testez aceasta metoda. Gelatina e dintr-aia la plic?

    RăspundețiȘtergere
  6. Da Sense,eu am cumparat dintr-aia la plic micut,cat e cel de praf de copt...si e perfecta:)
    Sa ma anunti cum ti se pare rezultatul;).te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu sunt obsedata de puctele negre de pe nas,am observat ca daca le tot scot se maresc acei pori si intotdeauna or sa fie la loc dupa un timp,trebuie folosita,o crema o solutie ceva buna,care dupa ce scoti punctele negre sa-ti stranga porii dilatati ca asa nu prea rezolvam nimic :(

    RăspundețiȘtergere
  8. Andrada ai dreptate,trebuie folosita o crma buna dupa,eu una folosesc Cicaplat de la Roche-Posay (am sa-i fac review curand),si e f buna:),te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu folosesc Cicaplast:D E a doua ora cand o recumpar

      Ștergere
  9. ai un stil de-a scrie ca mereu ma trezesc zambind. esti tare simpatica :)
    cat despre minunata metoda, si eu imi doresc de tare mult timp s-o incerc dar din pacate n-am cuptor cu microunde. si ca sa-mi cumpar doar sa-l folosesc la asta...;))

    RăspundețiȘtergere
  10. :) Multumesc frumos Andreea,ma bucur ca te fac sa zambesti:D,ai dreptate,nu are rost sa-ti iei cuptor doar pentru a testa metoda asta;).Totusi tine-o minte,cine stie cand te lovesti de unul (la cuptor ma refer:P) si ai ocazia sa o incerci;). Te pup

    RăspundețiȘtergere
  11. se poate pune la incalzit si la aragaz ,nam cuptor microunde

    RăspundețiȘtergere
  12. nu mi-a iesit:(Cred ca am pus un strat prea gros

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter