PENTRU CA NU AM GLUMIT:P



Da,da,dupa cum vedeti nu am glumit cand am spus ca ma apuc serios de sport:). Alerg in parc de 2 saptamani deja.o data la 2 zile ( ultimile zile am chiulit din cauza caldurii,insa am de gand sa recuperez:P),incerc sa mananc sanatos si echilibrat,iar rezultatele incep sa se vada:D. Wawww,nu ma recunosc!!!!. Si ca treaba sa fie treaba pana la capat,mi-am achizitionat si 2 gantere micute si ROOOOOZ;)).

Sunt micute (0,5 kg) pentru ca nu-mi doresc muschi,nu vreau sa arat ca o culturista sau sa am bratele Madonnei:P...insa le vreau tonifiate si suple. Cu acest fel de gantere lucram si cand mergeam la aerobic,erau la fel de colorate,ca niste fondante:D, prin urmare exista o relatie veche de prietenie si intelegere intre noi:P.
Mie mi se par perfecte,mai ales pentru inceput,culoarea este superba,numai cand ma uit la ele imi si vine cheful sa lucrez:P. Voi vedea pe parcurs cum vor evolua lucrurile si in functie de asta am sa cumpar altele de 1 kg,sau am sa raman la acestea.

Am observat un lucru la mine,cu cat un obiect e mai colorat si-mi sare mai mult in ochi,cu atat mai mult imi vine sa-l folosesc....hmmmmmm,oare sa-mi cumpar si tigaie roz? sau cratita albastra?? Poate asa invat sa gatesc:P.....
Interesanta concluzie,la voi se aplica??


P.S. Ganterele le-am luat din Auchan la pretul de 7 lei fiecare:P...in caz ca e cineva interesat!

10 comentarii:

  1. bravo! poate ma apuc si eu ca tot te vad atat de entuziasmata:)) te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am la fel,numai ca sunt albastre:D din Real:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Deea, eu folosesc gantere de 2 kg :D dar asta pentru ca vreau sa ma ingras, sa imi creasca masa musculara. Pana la culturisti e cale lunga si nu vreau eu sa ajung acolo, doar sa capat forme. :)

    Ale mele sunt rosii si da, functioneaza treaba cu culoarea. Azi am jucat si tenis. Miscarea te ajuta sa fii in forma, sa nu obosesti usor la anumite solicitari.

    Spor in continuare. A, important e sa fim constanti, Deea, mai mult decat a creste intensitatea si greutatea ganterelor. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. ce chestie...am si eu..tot roz...poate tu esti mai harnica...eu le-am atins...cand le-am cumparat !

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte tare Andreea,si cum sunt? functioneaza?

    RăspundețiȘtergere
  6. Miha.ela te invidiez,sper in timp sa ajung sa fac si eu cu cate 2 kg intr-o mana:P.Ca femeie oricum e destul de greu sa faci muschi,deci 2 kg e o greutate f buna:),eu am ales unele asa mici pt ca sunt la inceput,dar intentionez sa cresc:P. Deci faza cu,culoarea chiar e tare:D. Ai dreptate tre sa fim constante,te voi tine la curent,spor si tie,te pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. Coco,bad girl,pune mana pe fondantele alea roooz!! Sper sa ma tin de ele cat mai mult:),si tu la fel:P. Te pupic

    RăspundețiȘtergere
  8. Un mic sfat,legat de greutati (si ai tot dreptul sa.mi ignori commentul,oricum o spun ca sfat nu ca si critica).... noi fetele reusim foarte greu sa punem muschi asa ca nu trebuie sa te sperie asta. Insa am tot citit ca e mai indicat sa faci serii mai scurte de exercitii cu greutati ceva mai mari, se arde mai bine grasimea si se tonifiaza.Per general, se pare ca sunt mai eficiente greutatile mai mari..... acum,practic ale mele au 1 kg si ma doare sufletul sa dau 100 lei pe unele mai grele:))
    In rest, SPOR !!! si eu alerg in parc...si ma bucur cand intalnesc si altii ca mine;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai mare dreptate si iti multumesc pentru sfar! Am realizat la scurt timp sa sunt totusi prea usoare si mi-am luat altele putin mai grele,nu cu mult:P, aproape 1 kg ceea ce momentan ma multumeste...momentan:))

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter