CAND LUCRURILE O IAU RAZNA...

In ultima vreme toate mi-au mers prost,de fapt nu, mi-au mers extraordinar de prost!!! Cheful de a scrie posturi a lipsit cu desavarsire,de fapt nici nu avea cum sa existe (cu toate ca am atatea despre care sa vorbesc) cand mintea mea se lupta cu numeroase ganduri si probleme.Si cu siguranta stiti vorba "un necaz nu vine niciodata singur", bineinteles ca s-a aplicat si in cazul meu,de ce as face eu acceptie de la regula?:P.
In afara de faptul ca viata mea personala practic nu exista,zilele se scurg intre casa si job si caine si iar casa,asa zisa "relatie" a devenit o epava de mult esuata pe mari tulburi...lucrurile s-au "aranjat" si mai bine cand am aflat ca luna asta voi munci pe ambulanta (sunt si paramedic Smurd) si credeti-ma ca nimic nu e mai "placut" decat sa te ocupi de bolnavi si raniti si decedati,mai ales in zilele toride de vara:(.
Insa lucrurile au culminat cu accidentul produs ieri dimineata,unde a mea Suzi a avut de suferit o lovitura fix in spate:((! Dar ca sa fie cu adevarat amuzat,trebuie sa precizez ca accidentul a avut loc din cauza mea,tocmai in parcarea blocului (cat de fraier trebuie sa fi sa-ti lovesti masina fix in parcare??) unde cred ca oboseala fizica dar mai ales psihica,dupa 24 de ore de munca si-a spus cuvantul. Am fost atat de adormita incat practic am uitat ca exista o masina undeva in spate lateral,insa mi-am amintit de ea in momentul in care am lovit-o! Partea proasta este ca am asigurare la Carpatica,si din cate am inteles astia nu prea deconteaza reparatiile,iar saracul om nici macar nu era in masina,dormea linistit in patul lui,nestiind ca o nebuna obosita se va propti in bara lui:P. Sunt genul de om care atunci cand gresesc recunosc,si uite cum ma stresez de 2 zile sa vad care e cea mai buna varianta de a repara masina omului, si REPEDE,caci la sfarsitul lunii are si el ca tot omul concediu si implicit are nevoie de masina.
Nici nu ma mai gandesc momentan la Suzi a mea,ma gandesc cum sa rezolv problema,mai ales ca pagubitul este fix vecinul de la 2:)).E prima oara cand sunt implicata intr-un accident (din vina mea) si trebuie sa-i repar masina pe asigurarea mea si nu stiu cum se procedeaza cu astia de la Carpatica.
Voi ati avut experiente cu Carpatica?? Cum a fost? Ma intereseaza daca au decontat banii si la cat timp,sau poate stiti pe cineva care s-a intersectat cu ei!
Sper ca pentru voi lucrurile sunt mai roz,sau macar ca se mentin pe un fagas normal siiii incercarti sa va controlati oboseala si deschideti bine ochii cand parcati,nu faceti ca mine:))


8 comentarii:

  1. Imi pare rau de accident. :( Sper sa rezolvi mai repede.
    Dimineata, am gasit-o zgaraiata pe a mea. E a patra oara cand se intampla, in aceeasi parcare. Nu am pe cine sa trag la raspundere.

    RăspundețiȘtergere
  2. Chocolate ms frumos si eu sper sa o rezolv repede,mai ales pe a vecinul,caci eu am fost de vina:(. Ce sa-ti spun...asa sunt majoritatea romanilor,nesimtiti,iti zgarie masina si fug,rar intalnesti cazuri in care sa-ti lase macar un bilet! Am patit-o si eu,insa in trecut...acum avem locuri platite,stiu cine sunt "vecini" de langa,deci sansele de a o gasi zgariata au scazut mult,cel putin cat sunt acasa:P.

    RăspundețiȘtergere
  3. cand lucrurile o iau razna...o iau toate odata...offff....dar , rabdare , tot asa isi revin !:) zile frumoase !

    RăspundețiȘtergere
  4. Coco stiu,insa sper ca lucrurile sa revina la normal inainte de a o lua eu razna:)). Multumesc,te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am gasit-o zgaraiata si in parcarea de acasa. Nu stiu ce-mi veni sa ma uit pe geam si vad biletul lasat. Era sa fac infract cand l-am citit. :))
    Chiar daca nu lasa bilet stiam cine a fost pentru ca avem locuri stabilite (prin lege :))). S-a rezolvat a doua zi cu un burete de vase, am sters-o si nu se mai vede nimic.

    Zgaraieturile din parcarea de la lucru nu se mai duc, e indoita si tabla. De 4 ori am gasit-o asa.

    RăspundețiȘtergere
  6. Offf Chocolate,imi pare rau,oare sunt chiori sau ce or avea unii?? Si daca ai gresit,macar sa ai bunul simt si sa anunti persoana,sau un bilet cu nr de tel! Si eu puteam sa ma fac ca ploua,insa nu e corect,am preferat sa ma duc la om la usa,la 8 dimineata si sa vedem cum o revolvam. Si se pare ca nu voi folosi asigurarea,caci nu sunt prea seriosi astia de la Carpatica,prin urmare am sa-i platesc reparatia si am scapat.Mda,trebuia sa trec si prin asta:P. Sper sa nu-ti mai gasesti masinuta zgariata sau lovita,nu e deloc placut! Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. ehh stai linistita ca tre' sa mai fie si din astea. dar si cand or veni lucrurile minunate navala peste tine...mmmm ce bine va fi! asteapta-le si gandeste-te la ele ;) pups

    RăspundețiȘtergere
  8. Andreea ms pt incurajari:) ma gandesc de ceva vreme la lucrurile bune...sper sa nu intarzie:P. Te pup

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter