Discover Sulina:)

Sunt aici de cateva zile,nu este pentru prima data (cred ca a 3-a daca imi amintesc bine:P) insa mai multi turisti ca acum nu am vazut niciodata aici,in Sulina:). Bineinteles acest lucru nu poate decat sa ma bucure,ma simt bine cand aud pe langa mine cuvinte in engleza sau franceza sau orice alta limba straina,caci acest lucru imi arata ca tara noastra merita vizitata iar locurile ei frumoase merita cunoscute in intreaga lume! Egiptul este cunoscut pentru piramidele lui,cand spui Grecia te gandesti la faimoasa Meteora, as fi foarte fericita daca atunci cand un strain ar auzi de Romania sa se gandeasca la superba noastra Delta si nu la tiganii care mananca lebede in Italia sau la gunoaiele intalnite la tot drumul. Asta ar fi cu adevarat frumos:).

Eu iubesc oraselul asta,este foarte linistit si cochet,oamenii primitori,mancarea foarte buna iar preturile sunt uimitor de mici:P. Este atata liniste incat te dor urechile,insa nu e nimic rau in asta,multi exact pentru asta vin aici. Zilele acestea nu am facut nimic altceva in afara de plaja,plimbare,poze si somn! Vantul bate cu destula putere insa soarele nu se lasa,se incapataneaza sa-si trimita caldura chiar si in ultimile zile de vara,iar acestea doua combinate fac o vreme extraordinara, nici racoare dar nici prea cald,deci perfecta pentru plaja:).Apa este insa cam rece,din cauza vantului marea este involburata,agitata de parca ar vrea sa ne goneasca,insa pentru mine nu este o problema,nu sunt o fana a balacitului in apa:P.

Una peste alta aici ma simt rupta de lume,este locul perfect unde-ti poti incarca bateriile,unde sa uiti de tot si toate,iar eu exact de asta aveam nevoie!
Am facut o multime de poze,nu le-am descarcat inca pe toate,dar si acestea sunt dragute,sper sa va placa si sa va convinga sa vizitati Sulina,daca nu ati facut-o inca:).
O saptamana placuta va doresc,voi reveni cu alte poze peste cateva zile cand ma voi intoarce in Bucuresti:), pana atunci v-am pupat!















2 comentarii:

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter