Armin...


Dupa cum probabil stiti (sau poate nu) sambata seara am petrecut-o la Sala Polivalenta,unde a avut loc un show extraordinar marca Armin. A fost foarte frumos,muzica buna,el a debordat de energie,totul a fost exact asa cum ma asteptam. Este a 2-a oara cand il vad in Romania si nu m-a dezamagit nici de data asta:). Sambata,cand anuntam plina de exuberanta ca am sa revin cu poze dupa eveniment,nu m-am gandit nicio clipa ca nu voi avea cu ce sa fac acele poze. Adica cel care trebuia sa aduca aparatul, pur si simplu l-a uitat, ba chiar mi-a trantit-o nonsalant ca ma agit prea mult si pozele sunt poze indiferent ca sunt facute cu aparat profesional sau telefon:(. Si uite asa m-am ales cu 3 poze prea neclare chiar si pentru un aparat din 1900 toamna si multa frustrare:((.
In mod normal nu as face aceasta postare,nu as publica aceste poze pe blog...insa am promis si eu sunt genul care se tine mereu de cuvant.
In concluzie pregatiti-va ochelarii,strangeti din ochisori (ca sa vedeti mai bine),inarmati-va cu rabdare si incercati sa deslusiti ceva...caci acestea sunt pozele:


Gesticulam ceva...nu-mi amintesc de ce:P


Cu Vlad Cernea (my best friend) cineva trebuie sa-l laude caci prin evenimentele lui aduce o noutate pe piata muzicala de la noi si ma refer la ArenaDnb:). Good boy:)

4 comentarii:

  1. Ms Andreea, si mie imi place mult,mai ales ca nu ma asteptam ca stilul asta sa ma prinda bine:P. Te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce norocoasa esti sa ai o piele asa maslinie :X

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Federova si eu sunt fericita ca o am asa,adica acum imi place...daca ma intrebai insa acum 5-6 ani,as fi spus ca as da orice sa fiu alba la ten:P. Intotdeauna am admirat femeile cu ten alb,impecabil,inca le admir doar ca intre timp am invatat sa ma accept asa cum sunt;).Stii cum e,tot timpul ne dorim ceea ce nu avem

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter