Cu piciorul la vedere...

Iarna asta (spun "iarna"pentru ca la cat este de frig deja ma simt in luna decembrie:P) indiferent de lungime, culoare sau material, fusta taiata pe un picior revine in forta si este una din piesele statement pe care orice fashionista trebuie sa o aiba in dulap.Taietura poate expune mai mult sau mai putin din picior,in functie de preferintele fiecareia,mai lata sau mai ingusta,in fata sau pe o parte...nu conteaza,"despicata" ca fie:P.
Mie imi place acest model,este foarte provocator si sexy fara sa denote vulgaritate si cu siguranta am sa-mi achizitionez o fusta in genul celei de mai jos:).Este o piese versatila ce poate fi purtata in multe moduri si combinatii,atat ziua cat si seara,ceea ce face investitia cu atat mai avantajoasa. Inca un obiect vestimentar pe wishlist-ul meu....dar pe al vostru??




2 comentarii:

  1. hmmm...frumos..ii cade fatza lu' sefu'...:)))

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) poate uneori merita sa-i cada...asa te poti razbuna:)).Eu una la munca nu pot purta haine civile,soooo...ramane o varianta pentru timpul liber.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter