Sephora -baza machiaj


De vreo 2 saptamani ma chinui sa scriu aceasta postare si asta pentru ca nu ma pot hotari daca review-ul ce urmeaza sa-l scriu este unul pozitiv sau din contra:(. Nu ma lungesc cu vorba,am sa fiu concisa,cu liniuta de la capat:P....urmand ca la final sa vedem la ce concluzie ajungem:)).

 PRO:
 - Baza de machiaj matifianta,iar in cazul meu rezultatul a fost vizibil. Mi-a tinut tenul mat aproape intreaga zi...nu singura bineinteles,caci si fdt este matifiant dar impreuna au facut o echipa excelenta:).Are consistenta unui gel insa odata ce o aplici pe ten se "transforma" in lichid si se aplica rapid.
 - Datorita acestei baze fdt rezista mai mult, nu mai "migreaza".
 -Aplicarea fdt este muuuult mai usoara,rapida si uniforma.
 -Lasa tenul fin,fin si impiedica produsele sa se stranga pe fata (pateam asta in special cu anticearcanul).
 -Ambalaj practic,are pompita = dozare perfecta,utilizare usoara,igienica.

CONTRA:
 -Cantitatea fff mica :15 ml.
 - Pretul foarte mare in comparatie cu cantitatea :47 lei.
 -Ambalajul -desi imi place si e practic,in acelasi timp ii acord si o bila neagra pentru faptul ca se strange mult produs pe peretii sticlutei....produs irosit,la care nu prea ai sanse sa ajungi. (vezi poza,pare ca e plin insa e doar produs depozitat pe margini:P).
 -Am cumparat acest produs la data de 16.12.2011...si preconizez ca-mi va ajunge inca 2-3 folosiri. Atat!! Adica fix o luna de folosit zilnic. Mi se pare un pret prea mare pentru un produs ce dureaza O LUNA.

Desi m-am inteles ff bine cu aceasta baza si nu am nimic de obiectat in ceea ce priveste efectele ei, cu siguranta nu am sa o recumpar. Din punctul meu de vedere pretul este prea mare pentru un produs ce trebuie achizitionat lunar...nu este avantajos.
Recomand?? Ei bine,aici e treaba incalcita:P. As recomanda-o pentru efectele ei,pentru ca-si face treaba bine...insa sunt si alte baze de machiaj pe piata care fac acelasi lucru si desi initial costa mai mult ...in final isi marita banii.
Concluzia...nu recomand!!! Am sa-mi cumpar o alta baza...poate o sa am mai mult noroc:P. Daca aveti recomandari de facut,astept cu interes!




10 comentarii:

  1. Si pe mine ma tenteaza, dar nu pentru a o folosi in fiecare zi, si doar la ocazii speciale. Ce alta baza recomanzi?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Krista o sa-ti placa si nu te vei putea abtine sa nu o folosesti zilnic,trust me:P. Si nici pt ocazii nu se merita sa dai banii.
      Am auzit ca cea de la NYX este f buna,are acelasi pret,nu stiu de cantitate,dar merita incercata zic eu:).

      Ștergere
  2. La Radiant gasesti baza matifianta f.f. asemanatoare cu acestea ca si consistenta, rezistenta a fdt, eu le-am incercat pe ambele..

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie primerul asta mi se pare identic cu cel de la ELF :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am incercat pe cel de la Elf, decat pe ala pentru ochi. O sa-l incerc si atunci voi face o comparatie:)

      Ștergere
  4. Acuma este la reducere aceasta baza de machiaj de la Sephora...mi-am luat azi cu 25,5 lei...

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mai, pe bune, acum, nu stiu cum de voua v-a placut. L-am folosit, eram foarte incantata la prima folosire, pentru ca adevarat matifiaza tenul, are o textura chiar placuta, daaaaaaar, in prima seara cand m-am demachiat, am descoperit un fel de iritatie pe piele....ca atunci cand folosesti o crema iar tenul tau nu o tolereazaaaaaa! Cred ca din cauza ca are silicon in compozitie! Asadar, mai usor cu review urile pozitive, ca nu prea e cazul :P

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter