Bioderma Sensibio Deo


Nu va ganditi ca am luat-o razna pentru ca fac review unui antiperspirant,dar nu-mi pot stapani dezamagirea si revoltarea ca Bioderma poate sa o dea in bara atat de rau:(. Cand pronunti Bioderma te gandesti la dermato-cosmetice,produse de calitate dar cam scumpute,un brand ce iti inspira in general incredere. Aceasta incredere am avut-o si eu cand am cumparat acest antiperspirant roll-on,satula de cele stick care lasa urme albe pe haine. Nu voi lungi povestea mai mult decat este cazul,concluzia cred ca este evidenta: acest deodorant are un efect egal cu zero! Se lauda cu faptul ca nu contine alcool,ca este hipoalergenic,ca nu lasa urme albe si evident promite eficacitate maxima,24 de ore.

Il am de ceva timp,insa abia in ultima perioada l-am folosit constant (pana acum l-am alternat cu alte deo stick) si spre surprinderea mea am realizat ca este posibil sa fie cel mai prost antiperspirant folosit vreodata:(. In primul rand nu-mi place ca este lipicios,dupa aplicare hainele se lipesc de subrat de parca m-as da cu aracet nu cu un deodorant.Bineinteles ca nu acesta este cel mai grav lucru,ci faptul ca nu protejeaza deloc impotriva transpiratiei si credeti-ma pe cuvant ca nu sunt o persoana care transpira mult...dar cat am folosit acest produs era ca si cum nu as fi folosit nimic. La nici 2 ore de la aplicare eu deja eram transpirata:(.
Singurele lucruri care m-au incantat la el sunt ca nu are alcool,mirosul subtil si faptul ca nu lasa urme pe haine...dar oricum lasi tu atunci cand transpiri,deci nu esti cu nimic mai castigat. Am renuntat sa-l mai folosesc si nu am sa mai cumpar vreodata antiperspirant marca Bioderma.Unde mai pui ca are si un pret piperat fata de suratele lui,28 lei.

Aceasta este experienta mea cu acest produs,poate altcuiva ii place,poate la altcineva are efect...nu stiu. Daca l-ati incercat chiar sunt curioasa cum vi s-a parut,din punctul meu de vedere Bioderma a dat chix cu acest produs!





17 comentarii:

  1. Exact asa am patit si eu cu Vichy. Horror este!!! Se lipeste, nu miroase foarte ok si nu e eficient deloc! nu stiu ce au firmele astea de se fac asa de cacao la deodorante..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu-mi explic:(. Nu am incercat Vichy,insa te cred pe cuvant...pacat! :-*

      Ștergere
  2. Il am si eu si pot sa spun ca am avut aceeasi experienta cu el, daca i-as fi facut un review as fi scris aceleasi lucruri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci nu sunt chiar nebuna:))...nu pot sa spun ca ma bucur ca si tu esti dezamagita de el,insa imi confirmi ca am dreptate:). Te pup

      Ștergere
  3. vai, si nu e chiar ieftin din cate stiu :(, de aia eu niciodata nu prea cumpar produse scumpe pana nu aud ca e bun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e,costa dublu fata de un deo stick de la alta firma:)). Good point,o sa incep sa ma interesez si despre antiperspirante inainte sa le cumpar!

      Ștergere
  4. Nu am incercat acest produs, dar ma bucur mult ca ai scris despre experienta ta cu el si tare rau imi pare ca nu v-ati inteles... Chiar imi place aceasta gama... era frumos sa fie si acesta eficient, dar... Poate or sa mai lucreze la formula sa pe viitor...

    As vrea sa te intreb daca ai testat sau folosit acest produs care am inteles ca se gaseste in Sephora. Pe YT am aflat de el. Il laudau unele fete. M-ar tenta!:)
    http://www.sephora.com/the-healthy-deodorant-P237120

    Pup!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Diana si eu sper sa imbunatateasca formula pe viitor,e pacat de brand. Cat despre antiperspirantul Sephora,am auzit de el insa nu l-am vazut la noi:(,sau poate a scapat ochiului meu vigilent?:)). Nu l-am incercat,dar daca l-as gasi i-as da cu siguranta o sansa:-*

      Ștergere
  5. multumim pentru rewier lam vzut in farmacie si il aveam pe lista insa acum cand am citit sunt dezamagita mai bine imi eau unu care lam testat dar macar pe jum,ate isi face treaba .o seara frumoasa si mai vreau scurte pareri .

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu am avut aceeași problema cu el. Ma simteam foarte aiurea, pentru ca dupa cateva ore deja miroseam neplacut, ceea ce nu se intampla cu alte antiperspirante. Am folosit multe branduri, Lady Speed Stick Rexona Dove Garnier dar cu niciunul nu m-am simțit atat de jenata de felul cum miros. Bani aruncati degeaba, din pacate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu stiam ca bioderma are si deodorante.

    RăspundețiȘtergere
  8. in primul rand, este normal ( si sanatos) sa transpirati cand dati cu deodorant stick. Pentru ca nu are aluminiu (ca cele din comert), el nu blocheaza porii: transpirati, insa blocheaza mirosul neplacut. Cele cu aluminiu blocheaza porii, toxinele nu se elimina si ghici unde ajung: inapoi in organism. Mai multe detalii poti citi pe internet despre aluminiu si efectul cancerigen in deodorante. Nu mai dezinformati daca nu stiti exact cum sta treaba.

    RăspundețiȘtergere
  9. same issue..mi s-a intamplat acum cateva zile. ca o blonda l-am luat fara sa citesc pareri despre el :(

    RăspundețiȘtergere
  10. Varianta aceasta (pentru mine) este unul dintre cele mai bune antitranspirante. Miroase subtil si transpir foarte putin, spre deloc. Gasesti la farmacia Tei cu 22 de lei. In schimb, varianta pentru piele sensibila care nu contine alcool si nici saruri de aluminiu (capac alb), nu o recomand. La Tei e 24. Mai da-i o sansa, intre timp (poate) i-au schimbat formula si isi atinge scopul.
    PS: sunt barbat si transpir normal. Am incercat zeci de antitranspirante pana sa ajung la acesta. Nu mai am nici varsta, nici chef sa testez altele, deci cel putin o vreme il voi folosi numai pe acesta.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter