Curierul suna intotdeauna de doua ori...

    Sunt atat de incantata incat am simtit nevoia sa fac si o postare despre ziua de azi, pe care am intitulat-o intr-un moment de maxima inspiratie "ziua coletelor":)). Am ajuns dimineata de la serviciu si aveam o stare ciudata,eram fara chef,fara vlaga...din niciun motiv,pur si simplu eram plictisita.Habar n-aveam eu cat de bine ma voi simti cateva ore mai tarziu:P.
Pe la ora 12 au inceput sa apara surprizele: coletul Paula's Choice a ajuns in mainile mele. Incantata nevoie mare,mai ales ca sunt si produse pe care nu le-am incercat pana acum si cum Paula m-a surprins placut so far...abea asteptam sa le folosesc:). Produsele sunt cele din poza de mai jos si bineinteles ca le voi face cate un review dupa ce voi avea o impresie pertinenta. In privinta cremei de corp nu mai este nevoie sa astept,am mai avut un tub si stiu sigur ce efect are asupra pielii mele prin urmare zilele viitoare va voi prezenta concluziile:). Masca tratament si cleanser-ul ramane sa le "testez" de cateva zeci de ori:P,dar si ele vor avea acelasi review dedicat:D.


Toate bune si frumoase,mi-am amintit ca totusi vin dupa 24 de ore de munca si ca mai trebuie sa si dorm...zis si facut,in 10 minute eram in pat cu Mura asezata tacticos in capul meu:)). Dupa nici 3 ore de somn suna interfonul...tot un curier,insa altul,cu alt pachet.Dupa cateva injuraturi rostite printre dinti in drum spre ingrozitorul aparat atasat langa usa si care suna intr-un mod infernal... primesc pachetul,il deschid si surpriza: parfumul Viviene Westwood- Let it rock comandat in urma cu 6 zile de pe fragrancedirect.Nu mi-a venit sa cred cat de repede a ajuns si mai ales ca a ajuns prin curier,ma asteptam sa ajunga la posta normala avand in vedere ca a fost trimis tot din Europa. Insa nu m-a deranjat,ba din contra, sunt tare incantata de acest site si de modul rapid de livrare...am sa mai comand cu siguranta. Trebuie sa va spun ca parfumul miroase suuuperb,la inceput mi-a parut cam aspru pentru gusturile mele,dar am realizat ca nu e asa.
Note de varf- mandarina,frezie
Note de mijloc- patchouli,iasomie
Note de baza- ambra
Nu ma pricep deloc la a descrie mirosuri insa un lucru este cert: acest parfum nu se aseamana cu nimic din ceea ce am mirosit pana acum,este...altceva! Si-mi place!!
Trebuie sa mai spun si ca l-am luat la oferta cu 19 lire( 50 ml,EDP), in total m-a costat 130 lei cu tot cu transport.


Dupa nici 10 minute de la primirea primului parfum imi suna telefonul,era un alt curier cu un alt colet:)). Cum comenzile iherb nu vin prin curier,am banuit de la inceput ca acesta este parfumul daruit de revista Marie Claire in urma abonarii pe 6 luni la ei:). Ei bine nu m-am inselat,chiar acesta era: Especially Escada.Eram nerabdatoare sa-l deschis,mi-era frica sa nu fie prea dulce pentru gusturile mele,dar am fost placut surprinsa de mirosul floral,dulce...insa nimic exagerat:).
Note de varf -para,ambrette
Note de mijloc - ylang-ylang,trandafir,tonuri acvatice
Note de baza - mosc
Sunt tare incantata de el,imi place de mor si cand ma gandesc ca costat doar 12 euro( 50 ml,EDP)...il iubesc! Plus ca de acum incolo,timp de 6 luni voi primi si revista Marie Claire acasa,tot in banii astia:). Sunt tare mandra de mine cand fac "super afaceri" d-astea:)),am impresia ca-mi cheltui banii eficient,intr-un mod smart:P.


Si uite asa mi-au schimbat mie dispozitia 3 curieri cu 3 colete minunate! Daca dimineata mai aveam putin si ma prabuseam,acum debordez de energie si starea mea este muuult mai buna:D
Concluzia: nu subestimati puterea coletului...este puternica si vindecatoare!:)) Va pup!

10 comentarii:

  1. Uh, ce zi frumoasa! Norocoaso, sa te parfumezi pana la extaz :D Ca pe Paula stiu ca o iubesti deja.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii tu ce stii;)).Evident ca in disperarea mea m-am dat cu amandoua parfumurile,unul pe o mana,celalat pe cealalta si acum miros de la o posta,a "combinatie" de parfumuri:)). Te pup!

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere. Dar am vazut ca la Marie Claire, e de fapt un concurs treaba cu abonarea si cu parfumul, ca poti sa nu primesti parfumul (sunt doar 150 de parfumuri) ai fost o norocoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,au fost doar 150 de parfumuri,dar am m-am abonat atunci cand a aparut oferta si apoi cand am fost contactata mi s-a confirmat ca m-am incadrat in cei 150:D.Chiar am fost norocoasa!

      Ștergere
  3. Frumoase toate achizitiile! Sa te bucuri de ele!

    RăspundețiȘtergere
  4. One more thing,de fapt doua (poti sa nu publici commentariul). Nu se spune abea ci abia. Sper sa nu ma injuri :D

    Al doilea e o sugestie - da si tu un justified la text ca sa se vada mai frumos. Just my opinion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anis nu am de ce sa te injur:),iti spun sincer ca nici un am observat:)). Eu fac postarile pe loc si le public de multe ori fara a le citi cu atentie inainte...de multe ori realizez ca am gresit sau am mancat litere:P. O sa fiu mai atenta data viitoare,desi sunt acceptate ambele variante ca fiind corecte "abia" cred ca e mai potrivit de folosit. Cat despre text,sper sa-mi amintesc sa dau justified dupa ce termin,sper! Ms pt sugestii:)

      Ștergere
    2. Exact ce spuneam: Anais...nu Anis:)). Mama ei de tastatura si graba:P

      Ștergere
  5. sa le folosesti sanatoasa! sunt foarte frumoase:*

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter