Intr-o zi cu soare...


        Este atat de cald si frumos afara incat nu am rezistat prea mult in casa,m-am gandit ca e timpul perfect sa-mi scot copilul (a se intelege catelul:P) la plimbare prin parc. Bineinteles am facut si cateva poze,am invatat-o pe Mura sa pozeze la camera ca o diva:)). Probabil va intrebati de legatura are postare asta cu beauty-ul...ei bine,n-are! Am realizat insa ca nu m-ati mai vazut de mult la fata si de frica sa nu ma uitati...iaca niste poze de la plimbarea noastra.
Sunt sigura ca observati o schimbare majora la Mura,si-a tras frizura de vara,cam dezbracata ce-i drept,dar la silueta ei isi permite sa arate ceva mai multa piele:)).Sper ca postarea mea sa va indemne sa iesiti la plimbare daca nu ati facut deja,kisses!


 Se vede ca am invata-o bine,zambeste frumos la camera,urechile pe spate,ochii mici si buzele tuguiate:))
Sta pe banca,niciodata pe jos...este o lady ce coada ei:))

10 comentarii:

  1. Si a mea sta numai pe banca. Cred ca e trasatura rasei :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu ma mira?:P E cea mai mare rasa...si ele sunt niste ladies:)

      Ștergere
  2. ''lady'' a ta e draguta foc! tinuta ta e perfecta pentru o plimbare relaxata. puup

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place mult tinuta! :) A mea catelusa e invatata sa stea numai in brate in metrou, masina, autobuz... si sa vezi ce distractiv e vara, cand nu mai putem de cald nici una, nici cealalta :)) Foarte simpatica Mura!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si a mea la fel si culmea prefera comania oamenilor decat a cateilor,eu mereu spun ca e "umanizata":)).Ele sa fie sanatoase si fericite,ca banuiesc ca si a ta e de talie mica,ca noua nu ne cad bratele:)).

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter