Milani Baked Blush


Milani baked blush este un fard de obraz foarte apreciat si laudat in video-urile de pe Youtube,prin urmare atunci cand am dat comanda pe Beautyjoint.com am tinut mortis sa-mi achizitionez macar un asemenea produs. Recunosc,initial am fost tentata sa-mi iau mai multe:P...insa in final,m-am rezumat doar la unul si bine am facut! L-am ales in nuanta Berry Amore,o nuanta in care de fapt se contopesc trei culori: roz,mov si auriu. Este foarte pigmentat,e nevoie de doar o atingere cu pensula pentru a lua o cantitate suficienta de produs,se aplica usor,se intinde uniform,culoarea este fooooarte frumoasa. Iubesc textura acestui blush,nu este prafos si datorita amestecului de culori obtii de fiecare data o nuanta usor diferita in obraji...uneori mai deschisa,alteori mai inchisa,in functie de cum treci cu pensula peste el.

Am stabilit ca este un blush de calitate,intr-un ambalaj micut si elegant,ca-mi place textura si culoarea...dar de ce am spus ca am facut bine cand am cumparat doar unul?
Pentru ca spre dezamagirea mea, acest blush are prea mult sclipici,iar acele particule de sclipici sunt prea mari pentru gustul meu:(. Mda,se poate observa in ultima poza,unde l-am swatch-uit cat de mari sunt particulele de sclipici si cat de evidente:(.
Nu ma deranjeaza blush-urile shimmery,chiar deloc...imi place sa am acel glow in obraji fara sa fie nevoie sa mai apelez si la iluminator (sunt cam lenesa:P),dar nu-mi plac cele care-ti fac obrajii sa sclipeasca mai ceva ca un glob de craciun.

Nu il incadrez la dezamagiri,caci il folosesc si inca destul de des....insa cu predilectie seara,atunci cand ies in oras si efectul lui sclipitor nu este suparator si nu sare in ochi. La lumina soarelui cred ca as fi varianta feminina a lui Eduard vampirul,prin urmare nu risc:)). Insa pentru seara este perfect,culoarea putin mai inchisa il ajuta sa fie vizibil iar shimmer-ul il face si mai evident.
Il recomand? Da,daca va plac blush-urile shimmery si nu va deranjeaza acest aspect...evident:). Eu una insa zic pass,nu e pentru mine. Nu regret ca l-am cumparat,insa unul imi este de ajuns!
A costat 7,25$....merita?? Sa spunem ca da...doar pentru ca mie nu-mi place sclipiciul nu inseamna ca produsul nu este bun:).
Voi cum va impacati cu blush-urile sclipicioase?



5 comentarii:

  1. Nu imi dau seama cat de multa sclipici ar fi din poza, desi vad niste particule. In swatchul facut de tine arata dragut, probabil ca ar trebui sa il incerc sa imi fac o idee exacta. Din principiu, si eu evit chestiile sclipicioase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Particulele de sclipici sunt si mai mici si mai mari...pe mine cele mari ma deranjeaza,din acest motiv nu-l port pe timpul zilei:(.Stiam ca e shimmery,insa ma asteptam sa fie ceva fin. Seara insa nu sare in ochi,deci merge perfect:).In rest,numai cuvinte de lauda. Te pup

      Ștergere
  2. Pare foarte frumos in fotografie!
    Nici eu nu sunt mare fana a blush-urilor sclipicioase, dar nici cele mate nu sunt preferatele melepentru ca sunt mai greu de uniformizat. Asaca le prefer pe cele cu un clipici fin si dicret, dar slab pigmentate, ca sa nu stralucesc in exces. Seara arata bine cele mai sclipicioase si chiar contureaza perfect pometii!Pup!

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter