Mono-uri Wet'n'Wild


De cand imi doream macar un fard Wet'n'Wild!! Am tot auzit despre ele,am tot vazut fete pe Youtube care le lauda si le declara replici veritabile ale faimoaselor Mac. Prin urmare cand am auzit ca cei de la MKS au adus mult ravnitele farduri nu am mai stat pe ganduri si mi-am luat 2 mono-uri:D. Si nu orice mono-uri,ci 2 despre care auzisem numai lucruri bune,nuantele sunt Brulee (cel deschis) si Penny. Se spune ca Brulee este replica lui Mac-Brulee, iar Penny este identic cu Mac- Expensive Pink...cum nu am niciunul din cele mentionate la categoria Mac,nu va pot spune cu siguranta...incadram informatia la capitolul barfa, si alegem sa o credem sau nu:P.

Revenind la cele 2 frumoase farduri,va pot spune asa: le iubesc!!
Brulee este o nuanta de crem deschis,mata,perfecta pentru a fi folosita in zona arcadei si la coltul interior al ochilor (eu pentru asta il folosesc:P),foarte pigmentata,fina,se aplica usor,este nevoie de doar o atingere a pensulei si ai produs suficient:). Singurul minus este ca mi se pare putin prafos,nu foarte rau...insa suficient cat sa murdaresc mereu ambalajul atunci cand il folosesc:P...nu ca ar fi o problema extraordinara,dar am simtit nevoia sa precizez. Per total primeste nota 10:).

Penny este o nuanta metalica suuperba,o combinatie intre aramiu si roz,cu tente aurii,uneori bate chiar si putin spre portocaliu...foarte interesanta nuanta,foarte greu de descris (desi in poza pare mai mult roz),in realitate este muuult mai frumoasa si unica:).Pur si simplu o ador! Am cautat ceva asemanator printre celelalte farduri pe care le detin si nu am gasit...ceea ce ma face sa iubesc aceasta culoare si mai mult.Nu este deloc prafoasa,asa cum este Brulee-ul, pigmentata,usor de aplicat si blend-uit (ca sa ma exprim americaneste:P),textura chiar putin cremoasa as spune. Dintre cele 2 acesta este preferatul meu,deci primeste 10+:)).

Ambele mono-uri au fost cumparate de pe site-ul MKS,la pretul de 15 lei bucata. Au 1,7 g si sunt valabile 24 luni. Concluzia...mai vreau Wet'n'Wild:D



6 comentarii:

  1. superbe nuantele:)sa le folosesti cu placere

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Si tu mai vreauuu!! Din pacate cei de la MKS nu au trusele pe care mi le doresc eu:(. Off,mai am de asteptat! Te pup

      Ștergere
  3. Arata ft bine mai ales cel roz deschis :D. Sa incerci si rujurile - sunt geniale :X.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-ai facut curioasa,cu prima ocazie sigur am sa-mi cumpar si un ruj:)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter