Paula's Choice - All over hair & body shampoo


         Hehe,un alt produs al Paulei de care m-am indragostit si de care nu am sa ma mai despart vreodata:D.  Avand in vedere ca nu au cele mai accesibile preturi,m-am orientat catre acest "sampon" tocmai pentru ca poate fi folosit peste tot si m-am gandit ca in caz ca nu-mi place ca si sampon,il pot folosi linistita ca si gel de dus,sau invers...deci nu pierd banii.

Ce promite? "Creates a luxurious lather from head to toe and leaves hair and skin feeling soft and clean. A wonderful all-in-one option for the bath or shower,this unique fragrance-free product works beautifully for all skin and hair types,and it won't cause buildup. Because it contains no coloring agents,fragrance,or irritating ingredients,it is especially well suited to sensitive or allergy-prone skin."

Il folosesc de aproximativ 2 luni,poate chiar mai mult,deci am avut timp sa-mi formez o parerea despre el,prin urmare:
Ca si gel de dus este extraordinar,l-am folosit zilnic si nu m-am mai confruntat cu zone uscate,pielea este fina si lucioasa:).Este un fel de gel incolor,fara miros si este nevoie de doar putin produs pe burete pentru a spala tot corpul.Partea cea mai buna este ca de cand il folosesc nu mi-au mai aparut nici cosulete pe spate (ma confruntam cu aceasta problema de mult),pielea mea este acum curata,fara cosuri,catifelata.

L-am folosit si ca gel pentru fata,dimineata si seara si am ramas uimita de cat este de bun. Recunosc faptul ca de cand il am nu am mai cumparat demachiant,nu mai am nevoie caci acest produs il inlocuieste cu succes:D. Putin produs in palma aplicat pe tenul umed inlatura instantaneu orice urma de machiaj (si cand spun orice...chiar orice) curantand fata in acelasi timp. Faptul ca nu contine iritanti este un mare plus,pot deschide ochii linistita fara sa ma usture:D. Singurul minus in ceea ce priveste tenul este ca il simt cam uscat dupa spalare,trebuie sa aplic crema hidratanta imediat pentru a nu ma "strange" fata. In viitor nu il voi mai folosi pentru fata,caci mi-am comandat unul special pentru acest scop...insa in lipsa de altceva se poate folosi cu succes si acesta:).

Ca si sampon l-am folosit de cateva ori si recunosc ca intradevar curata parul si-l lasa moale,face treaba foarte buna...insa nu m-a dat pe spate.Nu as renunta la Tresemme in favoarea lui...dar cum eu mereu tin o sticluta cu produs dupa mine,in caz ca ar trebui sa-mi spal parul si nu am sampon la mine,il pot folosi linistita pe acesta.Realizez acum ca sticluta m-a salvat de multe ori,dar mai ales de la a cara dupa mine intreaga baie:))...asa,am 3 produse intr-unul singur:D.

Dupa cum ati observat chiar l-am folosit peste tot:). Insa cel mai mult imi place ca si gel de dus si asa il voi folosi de acum inainte...pentru fata sau par,doar ocazional.Cu siguranta nu-mi va lipsi din baie si desi este mai scump,garantez ca se consuma foarte greu.L-am folosit zilnic pe corp si pe fata,atat dimineata cat si seara, de 2 luni si ceva incoace si inca mai am un sfert de sticla:D. Preconizez ca-mi va mai ajunge inca o luna,cel putin.
Merita incercat si il recomand din toata inima,mai ales daca va confruntati cu piele uscata sau cosulete pe corp,sau pur si simplu vreti un produs bun la toate:). Recipientul are 473 ml si costa 17,25 euro.






4 comentarii:

  1. Tu de unde ai comandat produsele Paula's Choice?eu nu am nimic de la ei si m-ai facut curioasa:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De pe site-ul Paulei din Europa,uite link: http://www.paulaschoice-eu.com/

      Ștergere
  2. Ma cam saturasem de reviewuri despre geluri si exfoliantul Paulei, chiar voiam sa vad si altceva. E bine de stiu ce face acest sampon, poate scrii si ingredientele, nu ca ast stii eu sa descifrez dar macar pot sa recunosc ce e daunator.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca ti-a placut:). Din cate stiu produsele Paulei sunt renumite pt incredientele lor safe,iar de la Corina am aflat ca sunt intradevar foarte bine formulate. Nici eu nu ma pricep la incrediente,ma pricep doar sa spun daca imi face bine sau nu un produs:P...asta e motivul pt care nu postez incredientele:)). Te poti uita pe site-ul ei si acolo gasesti incredientele cu tot cu explicatiile de rigoare. Te pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter