Sally Hansen- Instant Cuticle Remover


Tin sa specific din capul locului ca incadrez acest produs in categoria "descoperirea anului" si cu asta cred ca am spus tot! Ok,aproape tot:). Mare,dar MARE mi-a fost mirarea cand l-am folosit prima data si am constatat ca intradevar face ceea ce promite. Auzisem multe despre el,citisem cateva review-uri insa eu sunt un fel de Toma necredinciosul si nu cred pe cuvant nimic...pana nu incerc pe pielea mea:P.
Este de fapt un gel incolor care promite ca indeparteaza inesteticele cuticule in doar 15 secunde. Si asta nu e tot!! Nu numai ca te scapa de cuticule fara sa le tai,dar iti lasa si pielea din jurul unghiei neteda si hidratata. Si cum esentele tari vin in sticlute mici si acest produs este unul minune,ne mai promite ca ne scapa si de sacaitoarele bataturi in doar 1 minut.

Evident ca am fost mai mult decat sceptica si m-am uitat stramb la el dar daca tot am dat banii,zic: hai sa-l incerc.Trebuie sa spun ca eu nu obisnuiesc sa-mi tai cuticulele,dar asta nu inseamna ca-s certata cu forfecuta:)).Obisnuiesc sa tai doar surplusul de piele din lateralul unghiei,si uneori de deasupra daca este nevoie,insa foarte-foarte putin. In rest am grija sa-mi tin mainile/unghiile mereu hidratate. Revenind la subiect: am pus produs de jur imprejurul unghiei,pe toata cuticula si m-am pus pe asteptat 15-20 de secunde. Cum degetele inca-mi erau la locul lor,cum nu simteam nicio intepatura,usturime, m-am gandit ca e apa de ploaie si n-are niciun efect. Ba chiar m-am enervat ca-s atat de fraiera incat ma las pacalita pentru a 100-a oara si dau banii pe prostii care promit imposibilul.
Abia acum vine surpriza!! Dupa ce lasi gelul sa actioneze se recomanda indepartarea surplusului cu un betisor de lemn (habar n-am daca au o denumire anume) iar eu fata buna m-am conformat si am ramas muta de uimire cand am vazut ca odata cu gelul se duce si cuticula mea:D. Sa tip si mai multe nu! 
Dar ce credeti ca m-am oprit aici?? Nuuuuu. L-am supus urmatorului test si anume indepartarea bataturilor din talpa (deh,asa e cand porti tocuri de mica) de care nu reusesc sa scap orice as face. Nu are rost sa va mai povestesc procedeul,concluzia este cea mai importanta: o mare parte din batatura s-a indepartat (cojit) frumos dupa nici 2 minute de asteptare:D.

De cand il folosesc timpul alocat manichiurii si pedichiurii s-a diminuat semnificativ iar rezultatele sunt senzationale. Nu stiu cum actioneaza in cazul unei persoane care obisnuieste sa-si taie cuticulele adanc,insa merita incercat!
Vestea bomba am lasat-o la sfarsit:P. Eu l-am luat de pe beautyjoint.com la pretul de 7,25$.... pe cand in Sephora se gaseste la 127 lei. Nu,nu este gluma si nici nu am scris gresit,chiar atat costa la Sephora:)). 
Prin urmare fetelor,daca aveti in plan vreo comanda beautyjoint nu uitati sa puneti in cos sticluta-minune! S-ar putea sa va surprinda placut...iar in caz ca nu vi se potriveste sau nu va multumeste macar domiti linistite ca nu ati dat o avere pe ea:). 



25 de comentarii:

  1. Pfoaaaai! Me wants! Si-asa planuiam o comanda... M-ai convins :) Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inseamna ca am facut postarea la fix:). Iti urez de pe acum sa-l folosesti cu placere! Astept pareri:-*

      Ștergere
  2. wow interesant produsul si pe mine m-ai convins ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand vreau sa sa il cumpar...
    Poti sa imi spui te rog in cat timp ti-a ajuns comanda si cat a costat transportul, m-am tot uitat pe site dar nu am gasit. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am dat 2 comenzi pe beautyjoint si ambele au ajuns intr-o saptamana:). Costul transportului difera in functie de costul produselor,cu cat comanzi mai mult cu atat transportul costa mai mult:(. Noi am fost 3 fete,am comandat fiecare produse in valoare de 20$ si transportul a costat 7 sau 8$ de fiecare.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt curioasa de niste lucruri: cand ai dat comanda pe beautyjoint ce ai selectat drept curier si in cat timp a ajuns comanda? :) nu de alta, ma tenteaza cam multe de la ei, si tot asteptam de ceva vreme sa faci post-ul asta despre produsul-miracol :P deeeeci mersi mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am selectat First-Class Mail International Parcel. Vine la posta vamala si in cazul meu (ambele cazuri) a ajuns foarte repede:).Stiu ca a durat mult pana l-am scris si crede-ma mai am o gramada de produse care-si asteapta randul,dar trebuie si timp si stare:P. Spor la cumparaturi! Te pup

      Ștergere
  6. foarte interesant...am vazut Sally Hansen si la magazinul Farduri.ro...acolo nu or avea si acest produs ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate stiu eu nu...dar nu strica sa arunci o privire;)

      Ștergere
  7. De mult timp cautam un asemenea produs!:D Multumim mult pentru review!:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu sunt foarte multumita de acest produs! Din pacate mi se termina, asa ca trebuie sa il reachizitionez! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu-mi vine sa cred cat costa in Sephora, OMG!!! Tin minte ca la un moment dat l-am vazut si la noi pe okazii, era in jur de 40 de lei parca, dar de aici pana la 127... sunt muta!!!
    Eu folosesc gelul asta de vreun an jumate cred, la inceput il foloseam la fiecare mani, pe urma tot mai rar, am observat ca nu-mi mai cresc cuticulele asa mult si practic nu mai am nevoie de el asa des. Acum il mai folosesc cam 1 data pe luna. Partea proasta e ca mi se pare ca ataca putin unghia, o face mai subtire si se rupe mai usor, asa ca dupa fiecare folosire obisnuiesc sa folosesc tratamentul de la Farmec (il aplic de cateva ori in ziua respectiva sa ma asigur ca n-am surprize).
    Cei de la beautyjoint sunt seriosi, am comandat Seche Thiner de la ei, a venit ambalat foarte frumos, a ajuns in 5 zile, transportul a fost gratis si am primit si o mostra, chit ca am avut o comanda asa mica. Ii recomand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa 1 an jum ai ajuns sa-l folosesti asa rar?? Wawwww!! Ce tare:D. Eu nu am observat vreun efect negativ la unghii,insa eu le am tari si destul de groase deci nu cred ca voi avea probleme. Te pup!

      Ștergere
  10. Of, graba asta, corectez ca acum mi-am dat seama - nu am comandat la beautyjoint, am comandat pe beautybay - nu stiu daca ei au Sally Hansen.

    RăspundețiȘtergere
  11. Ma tenta si pe mine cel de la Sally H. Te pup si sa ai in continuare o saptamana cat mai placuta! :* Si wow ce diferenta de pret!

    RăspundețiȘtergere
  12. l-am trecut pe lista, multumesc pentru postare :)

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter