Avon Glimmerstick Chromes

 Dupa mega-descoperirea numita Supershock nu credeam ca am sa mai gasesc vreun creion care sa-mi placa macar la fel de mult. Wrooong! Uite ca Avon face treaba buna cand vine vorba de dermatografe si continua sa ma uimeasca.... cred ca am facut o adevarata obsesie pentru creioanele lor:)).


Am ramas uimita sa constat ca de multe ori aleg creionul in detrimentul tusului/gel eyeliner-ului, mai ales la machiaje de zi. Tusul (negru) ziua, este to much pentru mine...nu intotdeauna,am si momente in care prefer un machiaj mai dramatic, insa de obicei pe timpul zilei prefer un look soft,natural. 
Si cand spun creion nu ma refer la nemuritorul dermatograf negru, ma refer la creioane in tonuri calde de maro,kaki,auriu,vernil. Sunt culori pe care le poti folosi cu incredere pe timpul zilei fara sa para nici prea-prea, nici foarte-foarte. Contureaza ochii facandu-i sa iasa in evidenta insa intr-un mod subtil....am vreo logica in ceea ce spun? Sper ca da, e tarziu si cuvintele nu-mi sunt toate la-ndemana insa sunt sigura ca stiti despre ce vorbesc:P.


Revenind la creioanele Avon, va spuneam ca iubesc gama Supershock si de ceva timp caut disperata inlocuitor pentru creionul preferat (nuanta Khaki Shimmer). Bineinteles ca n-am avut succes pana acum, insa speranta moare ultima nu?:P. Asa am ajuns sa-l descopar pe acesta: l-am cumparat  crezand ca se va asemana cu Khaki Shimmer. 
Nu,nu se aseamana deloc si am fost tare dezamagita la inceput, insa in timp am ajuns sa-l iubesc la fel de mult. Se numeste Smokey Diamond si nuanta as descri-o ca fiind un gri metalic cu usoare tente de verde si mici particule sclipitoare arginti. Imi place la nebunie!! Este suficient de inchis ca sa-mi contureze frumos ochii si sa-i puna in evidenta, dar in acelasi timp nu e negru,nu e dramatic,iar in lumina soarelui irizatiile verzui se vad superb.

Si-mi place si mai mult ca e retractabil si nu trebuie ascutit (am o mare problema cu ascutitul creioanelor,mereu le rup varful), ca este cremos si nu-ti zgarii pleoapele cu el, ca se aplica foarte repede si usor. Pigmentat, nu e nevoie sa-l plimbi de 100 de ori pe pleoapa ca sa obtii intensitatea dorita. Rezista intreaga zi fara retusuri si fara sa se transfere in vreun alt loc decat acolo unde l-ai aplicat. Costa 10 lei (sper sa nu gresesc,dar atat imi amintesc ca am dat), deci raportul calitate-pret este imbatabil.
Daca nu l-ati incercat,vi-l recomand! Daca il aveti,sunt curioasa sa va aflu parerea:).


4 comentarii:

  1. Am si eu acest Smokey Diamond si la fel ca tine il prefer in locul altora. imi place consistenta cremoasa, eu sunt purtatoare de lentile de contact si dupa cateva ore de munca la calculator simt nevoia de lacrimi artificiale si NU, nu mi se intinde deloc. imi plac si acele mici particule sclipicioase cu toate ca eu sunt mai mult adepta machiajului mat, dar in cazul acesta....imi place enorm de mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din aceeasi gama am si Mocha Flash,care este la fel de frumos si bun:). Daca nu il ai incearca-l, sigur o sa-ti placa! Te pup!

      Ștergere
  2. Sunt preferatele mele!!Am unul negru si inca unul negru cu sclipic albastru. Eu am dat 25 lei pe 2 creioane mai demult, era o oferta.

    Am citit undeva ca se considera a fi un dupe dupa un creion MAC.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Opa,asta nu stiam ca sunt replici dupa Mac...am sa ma interesz:). Sunt cu adevarat buna:D. Te pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter