Giovanni - Frizz be gone

Am cumparat acest produs de la iherb.com in urma cu vreo 2 luni, impreuna cu masca reconstructoare despre care am scris aici, ambele marca Giovanni. Cum "minunata" masca s-a dovedit a fi o mare dezamagire, recunosc, nu mi-am pus mari sperante in acest produs.
Insa mi-am schimbat radical parerea la scurt timp dupa ce am inceput sa-l folosesc. 

Este un serum care promite ca-ti scapa parul de enervantul efect electrizant, lasandu-l fin si stralucitor. Se foloseste atat pe parul umed cat si uscat. Cum? Cu ajutorul pompitei din dotare pui putin produs in palma, freci bine palmele intre ele si apoi cu miscari usoare iti treci degetele prin par. Textura este lichida, insa nu apoasa ca sa ti se scurga printre degete, iar odata incalzit intre palme se transforma intr-un fel de ulei. Nu este lipicios, nu ingrasa parul si miroase extraordinar de frumos. Insa cel mai de laudat lucru este ca intradevar cuminteste firele rebele in proportie de 70-80% .
In acelasi timp ofera parului stralucire si un miros placut care rezista intreaga zi. Este nevoie de foarte putin produs si asta datorita consistentei uleioase care-l face usor de intins. Am parul lung,pana aproape de mijloc si o singura apasare de aplicator imi este suficienta pentru a-mi acoperi intreaga lungime.Prefer sa-l folosesc pe parul uscat, nu ca n-ar face treaba buna oricum, dar ordinea vine asa: protectie termica, uscare cu feonul si la final serumul in cauza. Am consumat abia un sfert din el, dupa 2 luni de folosire aproape zilnica:).


Am pozat si eticheta, unde gasiti informatiile necesare despre cum se foloseste sau ce contine. Nu ma pricep la incrediente si nici nu am rabdare sa le caut pe fiecare in parte pentru a va spune daca este 100% safe sau nu, insa la prima vedere nu pare sa contina ceva care sa afecteze parul. Ba din contra, are in compozitie vitamina e, pro-vitamina B5, uleiuri esentiale....suna bine zic eu:). Plus ca este organic si se specifica in mod clar ca nu contine parabeni,sulf, sau alte componente dubioase. Il folosesc de atata timp si nu am experimentat niciun efect negativ din partea lui! Mi-as fi dorit sa ofere si protectie termica,ar fi fost de-a dreptul minunat, dar nah, nu le poti avea pe toate:P
Concluzia este ca-mi place tare,tare mult si cu siguranta am sa-l recumpar (desi tubul asta ma va tine cu siguranta 1 an). 
Chiar merita incercat! Costa doar 6,78$, are 81 ml si il gasiti aici.

P.S.: Daca sunteti la prima comanda, iherb are o noua oferta: folosind codul UDO545 (codul meu) beneficiati de 10$ reducere la comenzi peste 40$ si 5$ reducere la comenzi mai mici. 





6 comentarii:

  1. Ahhh, il am in wishlist de muuult timp, dar am tot amanat sa-l cumpar. Cu siguranta o sa-l iau acum la urmatoarea comanda iherb. Ma intreb daca o fi la fel ca Paul Mitchell Super Skinny Serum, sau Tigi Bed Head After Party (alte doua produse care vreau sa le incerc de muult timp)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am incercat multe produse Paul Mitchell, stiu ca-s bune dar nu prea mi-au picat in mana:P. Tigi nu ma da pe spate. Eu zic sa-l incerci pe acesta, e foarte bun si e la un pret accesibil... iar in caz ca nu ti se potriveste nu te bati singura ca ai dat o avere pe un produs inutil;)

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter