MAC vs ELF

Inca de cand am descoperit Youtube-ul si am inceput sa urmaresc intr-un mod nevrotic clip-uri despre make-up,cosmetice si alte chestii de genu', mi-am dorit (cu ardoare) rujul Mac- Mith. Din cate imi amintesc prima oara l-am vazut la Kandee,ca mai apoi sa urmaresc toate filmuletele in care era folosit sau prezentat. In final ,m-am indragostit iremediabil de acest ruj si visam la el zi si noapte. Asta evident, pana l-am cumparat:).
Insa inainte sa ajung sa-mi cumpar Mith (Mall-ul Baneasa este foooarte departe de mine din pacate) mi-am comandat rujul Nostalgic de la Elf, cunoscut ca fiind replica lui. Nu m-am putut pronunta la momentul respectiv caci nu le aveam pe amandoua si nu puteam face o diferenta intre ele...pana acum:D.
Mith este un ruj satinat,cu o textura destul de dura in comparatie cu Nostalgic care este foarte cremos...prea cremos as spune eu:P. Ambele se aplica usor, sunt pigmentate, au un miros placut. Mith are rezistenta la transfer mult mai mare, 4-5 ore daca nu bei sau mananci non-stop:)), pe cand Nostalgic se duce dupa maxim 2 ore. 
La prima vedere n-ai spune ca exista vreo asemanare intre ele, cel de la Elf pare mult mai rozaliu si mai shiny pe langa Mac care este cel mai nude...nude:P. 

SURPRIZA!! Odata aplicate nici nu le mai poti deosebi:)). Nu stiu daca de vina este pigmentul buzelor mele, insa asa se intampla! Evident diferenta de textura se vede, Elf este mai lucios, insa ca si culoare sunt identice:D.
Prin urmare daca va doriti Mith dar nu vrei sa platiti atat de multi bani pe el ( in jur de 80 lei,cred), Elf este o varianta excelenta la doar 9 lei. Recunosc ca de multe ori l-am ales pe Nostalgic in locul lui Mith, din simplul motiv ca cel din urma usuca destul de rau buzele si daca nu le am hidratate bine,bine nu arata tocmai ok:P. 
Si uite cum 2 rujuri care in prima instanta nu te-ai gandi ca au ceva in comun, se dovedesc a fi aproape identice (cel putin in cazul meu). Daca as fi stiut mai devreme...!
Astept cu interes parerile voastre,daca le aveti pe ambele sau doar unul. Cum vi se par?



                                                        (stanga- Mith    dreapta- Nostalgic)

                                                     ( sus- Mith, jos- Nostalgic)

18 comentarii:

  1. Myth-ul are subton peachy, pe cand cel de la Elf este cu subton rose. Pe cel de la Elf nu-l am sa stiu cum se comporta, dar nu cred ca numai asta este diferenta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iulia eu am vrut sa evidentiez faptul ca pe buzele mele ambele au aceeasi culoare:). Evident diferenta de culoare cand te uiti la ele se vede cu ochiul liber si cea de calitate de asemenea atunci cand le porti, insa in cazul meu e ca si cum as avea acelasi ruj pe buze:)).

      Ștergere
  2. Myth este un pic , un pic , mai deschis dar da , sunt asemanatoare :O

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am un ruj de la ELF Essential, Gypsy parca se numeste nuanta si ma tine 4 ore fara retusuri, in conditiile in care vorbesc non-stop la serviciu :| nu stiu daca toate nuantele sunt asa rezistente, pe mine nu ma atrageau aceste rujuri, dar l-am primit cadou din partea ELF. E tare draguta aceasta nuanta, poate mi-l comand si eu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am 6 rujuri din gama essential si iti spun cu siguranta ca nu se aseamana intre ele. Adica nu au aceeasi consistenta si rezistenta. Sociable spre exemplu este cremos si rezistent, pe cand classy are o textura dura,se aplica greu si nu tine deloc:(. Parca n-ar fi acelasi brand:))

      Ștergere
  4. Il vreeeeau pe cel de la MAC , dar cred ca o sa ma multumesc cu ELF-ul :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Elf este o alegere inteleapta si prietenoasa cu buzunarul tau...nu ai nevoie de Mac daca iti iei Elf! Asemanarea e prea mare pt a le lua pe amandoua si te asigur ca nimeni nu o sa-si dea seama ca nu e mac;). Te pup!

      Ștergere
  5. Stiu ca e mega-laudat acest ruj, insa mie niciodata nu mi-a placut Myth. Acum ca ma uit la comparatia ta, mi se pare mult mai dragut cel de la ELF!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi plac amandoua, insa mai des l-am folosit pe Nostalgic pt ca este mai cremos si nu usuca. Deci cam ai dreptate:)).

      Ștergere
  6. suspin des dupa produse de la MAC, pe care din pacate nu le gasesc in Brasov. Am si eu nuanta Nostalgic de la ELF,imi place mult,dar tre sa o combin cu altceva ca eu sunt foarte alba si arat ca.....multumesc pentru aceasta postare....dovada ca si produsele mai ieftine sunt bune:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tare mult ma bucur ca ti-a placut postarea:D! Asa e, sunt o multume de produse ieftine foarte bune,nu e nevoie sa cheltui o avere pt a arata bine:). Te pup!

      Ștergere
  7. Eu l-am testat pe Myth la stand, dar mi-am comandat in cele din urma rujul de la Elf. Eu l-am luat cu 6 lei, cand erau reduceri pe site. Foarte multumita am fost de aceasta alegere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intradevar ai facut o alegere buna:). Nu spun ca Mith nu e bun sau ca regret ca l-am cumparat,doar ca fiind atat de asemanatoare nu are rost sa le ai pe amandoua:)

      Ștergere
  8. Pe buze nici ca se vede diferenta :)

    E o altrnativa foarte buna pt pers care nu ajung sa isi ia Myth din magazin.

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa m-am gandit si eu,d-aia am si tinut sa fac postarea asta...si mai am o postare de gen in cap,insa trebuie sa-mi fac timp sa-i caut replica:P. Te pup!

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter