Outfit of the night + preview Color B4


Desi am o multime de produse care-si asteapta cumintele review-ul si mi-am promis solemn ca in luna ce tocmai a trecut imi voi rezerva mai mult timp pentru blog, uite ca nu mi-a iesit chiar asa cum speram!Au fost o multime de lucruri neprevazute care mi-au ocupat atat timpul cat si mintea, iar acum ma simt vinovata ca n-am stiut sa-mi gestionez mai bine prioritatile. Un lucru e cert: vara este o perioada foarte agitata pentru mine:P. 
Revenind la ale noastre, aseara am luat masa la Hard Rock (locul meu preferat) si pentru ca am anuntat cu surle si trambite pe Facebook ca am testat faimosul Color B4, am zis sa fac si cateva poze:). Da, stiu, fiind noapte culoarea parului nu se vede prea bine, insa e suficient cat sa va faceti o idee...pana luni,cand voi face review-ul:P. Si in acelasi timp am zis sa va arat cum vine camasa pe care v-am prezentat-o in urma cu o saptamana, aici ,atunci cand am dat iama in magazinele pline de reduceri si mi-am facut stocul pentru iarna in plina vara:)). Trebuie sa recunosc ca-mi place atat de mult incat am purtat-o in draci in ultimele zile...cred ca trebuie sa-mi mai cumpar vreo 3-4 camasi d-astea:)).
Aaaa si sa nu uit de noii pantofi albastri luati de la Zara acum cateva zile cu doar 62 lei:D. Nu-s frumosi?:). 
Gata,am trancanit destul! Sper sa va placa pozele,desi nu e nimic special la ele...dar nah,fotograful de serviciu era cam ametit...de la caldura,evident:)). V-am pupat!







7 comentarii:

  1. Imi place incaltamintea :)
    De unde ii ai?
    Pupicei.
    Asta e culoarea dupa chestia aia cu care te-ai dat tu pe par?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pantofiorii i-am luat de la Zara cu 62 lei:). Dap,asta e culoarea,desi nu e chiar culoarea mea naturala:P. Nu sunt inca convinsa ca-mi place, insa macar nu mai e negru...ma saturasem de negru:)).

      Ștergere
    2. Din cate vad eu....se vede bine.
      Pare destul de naturala culoarea in poze.
      Sper sa ajungi la nuanta care ti-o doresti.
      Pupicei

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place:). Vad ca amandoua suntem fan animal print:P

      Ștergere
  3. Imi place curoarea parului, iar pantofii sunt adorabili.

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter