Experienta Keune

Va spuneam in postarea de ieri ca ziua de sambata a fost una aglomerata si ca m-am trezit cu noaptea-n cap pentru a ajunge in timp util la salonul Keune unde aveam programare la tuns. Am ales locul cu pricina din 2 motive: 1 pentru ca am avut un sampon Keune in trecut,pe care l-am folosit pana la ultima picatura (l-am laudat aici), 2 pentru ca ma rodea curiozitatea de femeie obsedata de parul ei:)). Luandu-ma dupa numele salonului " Keune-Studio Fashion Hair" mi-am zis ca acolo trebuie sa se intample ceva minuni, oamenii aia sigur detin vreun secret de mult uitat sau poate nestiut vreodata. Nu conta ce si cum, eu trebuia sa aflu!
Bineinteles ca am pus manuta pe telefon si m-am programat de graba! Atat de nerabdatoare eram ca nici n-am tinut cont de ora si am acceptat senina sa ma duc sambata la 10 DIMINEATA, ignorand total faptul ca vineri noaptea munceam la un eveniment pana la rasaritul soarelui. Eee,doar n-avea sa ma tina o amarata de oboseala departe de intalnirea de gradul 0 cu un anume George:)).

Si uite asa m-am prezentat impreuna cu prietena mea ( da,aproape peste tot merg cu ea. Nu,nu suntem chiar nedespartite...locuim in case separate,destul de departate si desi nu pare, avem vieti foarte diferite.But she's my fucking soulmate:P) dis de dimineata in fata salonului, unde ne-am savurat ultima tigare inainte de "marea confruntare". 
N-am putut sa ma bucur pe deplin de viciul meu nociv, caci in secunda 2 m-am trezit abordata de George...calaul parului meu:)). Nu mica mi-a fost mirarea sa realizez ca nu e chiar asa fioros, n-are foarfece in loc de maini si nici nu pare pornit sa-mi tunda chiar si sprancenele. George e un tip de statura medie,slabut, brunet si cu o pereche de sprancene stufoase (dar frumos aranjate). Recunosc, am fost foarte invidioasa pe sprancenele lui....inca sunt:P. Mi-a vorbit pe un ton calm,rabdator, m-a intrebat daca imi doresc sa ma tunda intr-un anume fel, cum imi aranjez parul de obicei,etc.

Primul pas a fost evident spalatul parului, pas care daca ar fi durat o vesnicie jur ca nu m-as fi suparat deloc! George are maini de aur!! M-a spalat foarte usor si bland, atat de usor si bland ca ma fura somnul din cand in cand. Si daca nu am adormit cand m-a spalat, cu siguranta am atipit atunci cand a inceput masajul capilar,care a durat aproximativ 30 de minute! Da,da, aveti voie sa ma invidiati...30 de minute:P.
Cand am ajuns la partea cu tunsul deja ma indragosteam de-a dreptul de el:)). M-a intrebat cat as vrea sa-mi tunda din par. I-am raspuns ca in jur de 10 cm,poate si mai mult. Si uite asa a inceput negocierea: eu spuneam ca vreau mai mult, el adauga inca 1 mm, si mai mult...mai adauga 1 mm la lungimea ce urma taiata. Pe bune?? Jur ca-i primul om din viata mea la care ma tund si am ocazia sa il rog sa taie mai mult:)).De cand am parul lung, mereu am plecat plangand in hohote de la saloane, pentru ca intotdeauna tipele tundeau cu muuult mai mult par decat le indicam eu.Din cauza asta in ultimii ani m-am tuns singurica si tot din aceasta cauza am avut mari emotii sa ma las pe mana altcuiva decat a mea.
Insa povestea nu s-a repetat si cu George si asta este principalul motiv pentru care fac aceasta postare.A tuns exact cat am cerut (ba chiar mai putin) si a tinut cont de toate indicatiile si cerintele mele. Unde mai pui ca m-am si distrat copios tot timpul petrecut pe scaun caci omul e foarte hazliu:)). Si perfectionist! A stat o vesnicie sa-mi indrepte fiecare fir de par, atat de mult ca ma plictisisem si eu de sunetul asurzitor al uscatorului de par:!

Tocmi am realizat ca am facut o postare kilometrica:)). N-o mai lungesc, v-am prezentat in detaliu experienta (foarte placuta) traita la acest salon si cu siguranta ma voi intoarce cu mare bucurie acolo. Aaaa, era sa uit, prietena mea a fost tunsa de un tip Marian care e maestru cand vine vorba de tunsori scurte. Si ea e foarte  multumita de noua ei frizura:).
Keune- Studio Fashion Hair se afla pe Blvd. Natiunile Unite, nr 3. Preturile sunt destul de mari daca le compari cu saloanele de cartier insa cum nu ma tund in fiecare luna....sunt de parere ca merita! 
Sunt curioasa daca ati fost la acest salon si cum vi s-a parut...dar mai ales ce ziceti de noua mea tunosoare?:)




16 comentarii:

  1. Hai da-o incolo de treaba, 30 de minute de masaj?? Sa iti fie de bn, draguta experienta!

    RăspundețiȘtergere
  2. iti sta foarte bine, se vede ca tipul chiar se pricepe la ceea ce face. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Mama ce as vrea si eu un masaj de 30 de minute. Mie imi place la nebunie sa mi se umble prin par :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe si mie la fel:)). A fost minunat, pe cuvant ca am adormit acolo (mai ales ca eram obosita),am fost tare dezamagita cand m-a trezit:))

      Ștergere
  4. Ei cum sa fii invidioasa pe sprancenele omului, cand tu ai niste sprancene de viis!! Lungi :x

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur daca asa consideri! Insa eu nu-s de aceeasi parere, am vazut sprancene cu adevarat frumoase si parca-mi venea sa-mi pun punga in cap:)). Cam asa ma simteam si cand ma uitam la ale lui...mai ales ca era barbat:P

      Ștergere
  5. ce m-a mai distrat postarea ta:) iti sta tare bine, imi place frizura ta si DA, te invidiez mai ales pt acel masaj de...cat????.....jumate de ora??????
    Vreau si eu un asa George.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur tare ca-ti place:D. Si in privinta lui George...sunt de parere ca fiecare femeie ar merita unul:))...macar asa,din cand in cand:P

      Ștergere
  6. Deea.. cat te-a costat toata "fericirea" asta?

    RăspundețiȘtergere
  7. Pai e chiar decent ;)..sa iti fie de bine. Te prinde foarte frumos ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa ma gandesc si eu, mai ales ca nu te tunzi lunar si pentru o tunsoare reusita chiar merita. Multumesc:-*

      Ștergere
  8. Ce experienta faina! Imi place mult si rezultatul, ti se potriveste lungimea perfect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana! Nu e o schimbare de look sau ceva extravagant, insa m-am convins pe pielea mea nu e deloc usoara tunsoarea asta,mai ales cand il am lung. Multi au dat-o in bara si eu am ramas cu o claie ravasita in cap:)). Acum ca l-am gasit pe George m-am calmat:P

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter