Preferatele lunii august

Ma chinui de 5 zile sa fac aceasta postare:)). Dar azi mi-am gasit in sfarsit timp si iata ca tastez de zor. Jur ca habar n-am cand a trecut si luna august, zilele parca alearga cu 200 km/h si nici urma de vreo statie in care sa poposeasca macar 5 minute. Maine-poimaine ne trezim ca vine Craciunul peste noi:).
Ma rog,sa va povestesc despre podusele pe care le-am folosit/iubit in luna ce tocmai a trecut!


1- Mac trip 4 Cool Face.
 Mai exact nuanta Satin Taupe, la care am visat mult timp si se pare ca nu a fost in van. Acum ca o am,nu ma mai satur de ea:).
2- Fondul de ten Estee Lauder- Double Wear.
 Mi-am redescoperit dragostea pentru el iar parerea este aceeasi de acum aproape 1 an, cand ii faceam review-ul.
3-Pensulele Real Techniques.
 Cred ca v-am disperat cu pensulele astea,dar atat de mult le iubesc! In poza se gasesc 2 din  noile achizitii: Face Expert Brush si Shading Brush.
4- Clinique Airbrush Concealer. 
 Desi l-am achizitionat pe la jumatatea lunii trecute,nu aveam cum sa nu-l includ in favorite...atat de mult imi place! Review curand.
5- Mascara Lóreal Volumissime.
Nu sunt deloc exigenta cand vine vorba de mascara, prin urmare nu sunt fidela unuia anume. In prezent il folosesc pe acesta si imi place:) Si ieftin si bun!
6- Blush Mac- Gingerly
Nu stiu cum am trait pana acum fara acest blush!! Imi place tare mult, il folosesc aproape zilnic si n-am sa ma mai despart de el vreodata:). Este de departe blush-ul preferat!


Cand vine vorba de oje lucrurile sunt mult mai simple: am purtat in draci nude-ul Nails Inc -Basil Street, iar la capitolul culoare a castigat Zoya- Zuza (pe care o am si azi pe unghii:P).
Sper ca va plac preferatele mele si astept cu interes sa aflu care sunt produsele pe care voi le-ati folosit in luna august:).

8 comentarii:

  1. Am primit si eu azi cadou concealer-ul de la Clinique si abia astept sa-l incerc! L-am tot vazut la Lisa Eldridge si de atunci visez la el...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai din cauza ei l-am cumparat si eu,ca-l tot lauda:)). Si bine am facut! Imi place mult,mult...sunt curioasa cum o sa ti se para tie:)

      Ștergere
  2. Wow ce frumoase sunt ojele!! :) Pensulele RT au fost si pentru mine in lista de favorite, chiar as vrea sa mai cumpar 2-3 :D

    RăspundețiȘtergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter