Tag: 7 lucruri despre mine

Dara a fost foarte draguta si mi-a transmis acest tag. Tineti-va bine, urmeaza ciudateniile:)).

7 lucruri ciudate despre mine:


-Sunt atat de obsedata de parul meu incat il aranjez chiar si in timpul somnului,de fiecare data cand imi schimb pozitia. Nu mi-a venit sa cred atunci cand prietena mea mi-a spus amuzata ca atunci cand ma intorc de pe o parte pe cealalta, desi sunt adormita bustean, mai intai imi ridic capul si imi trec mana prin par pentru a-l aseza frumos pe perna. Si fac acest lucru de cateva ori pe noapte:)). Asa se explica de ce parul meu arata foarte bine dimineata! Probabil voi ajunge sa dorm cu o perie in mana....ca sa fie treaba,treaba:)).

-Nu beau niciodata din aceeasi sticla de apa (fie plata sau minerala) doua zile la rand. Daca astazi incep o sticla si beau doar jumatate din ea, restul ramas pe a 2-a zi ajunge in castronul Murei. Cred ca-s singura ciudata care are impresia ca apa isi schimba gustul peste noapte:)). Da, la mine apa are gust! Prin urmare: o noua zi, o noua sticla de apa.

-Sunt mare iubitoare de filme horror. Nu cred ca exista vreun film incadrat in acest gen pe care sa nu-l fi vazut. Insa partea interesanta este ca nu ma sperii niciodata.....ci rad de ma prapadesc:)). Stiu, am un simt la umorului foarte ciudat!

-"Sufar" de feeling-uri,presimtiri, al 6-lea simt. Nu va speriati, n-am nas bubos si nici nu circul cu matura...pur si simplu simt anumite lucruri. Uneori le dau atentie,alteori nu...inca nu m-am experimentat,cert e ca rar se intampla sa ma insel.

-Nu suport apa pe fata. Si cand spun asta nu ma refer la spalatul fetei propriu-zis, ci la apa care curge de sus intr-un mod necontrolat de mine. Prietena mea a ras cu lacrimi cand i-am povestit ce "ritual" am atunci cand fac baie: mai intai imi spal parul, aplecata peste cada cu capul in jos ca nu cumva sa-mi ud fata. Apoi intru in dus si ma spal pe corp,dar dusul nu-l las agatat sus....nuuuu, il tin in mana sa nu cumva sa ajunga pe fata vreo picatura. Abia dupa ce ies din dus imi spal tenul, la chiuveta, cu jetul de apa dat incet, in asa fel incat sa controlez cantitatea de apa care-mi atinge fata,in mod contrar simt ca ma sufoc. Probabil ati intuit deja ca nu stiu sa inot si ca-s terifiata de apa:)).

-Nu-mi plac florile. Dar deloc! Niciuna, de niciun fel,niciodata! Prefer sa primesc orice altceva in loc de flori, iar atunci cand situatia ma obliga sa le primesc nu ma impresioneaza deloc. De plante nici nu mai vorbesc, cand locuiam cu ai mei n-aveam loc in casa de ele....acum,in casa mea nu vezi nicio frunza sau petala.

-Mi-e frica sa ma dau in leagan. Si jur ca atunci cand eram copil adoram asta! In prezent mi se face rau,ma ia cu lesin,cu ameteli, apare un nod in gat,simt ca ma sufoc....ce sa mai, un atac de panica veritabil. Prin urmare prefer sa stau departe de "senzatiile" tari:)). Nu intrebati ce parere am despre Roller coaster:)).

7 lucruri pe care nu le suport:


-Persoanele care nu stiu sa manance: plescaie,sorb. Nu pot sta la masa cu ei sub nicio forma.

-Mirosul de mancare in casa. Mai bine comand ceva sau merg in oras decat sa ma chinui sa scot mirosul de mancare din casa,din haine, parca si din pereti. Nu stiu cum se face dar,cand gatesc eu mirosul ramane in bucatarie, cand gateste mama....pana si cel de la parter stie ce vom manca la cina.

-Tarsaitul picioarelor. Ma scoate din minti!

-Betivii (n-am gasit un mod mai frumos de a o spune). Traume din coplarie, you got the point!

-Agramatii. Refuz sa port orice discutie cu o persoana care nu stie sa vorbeasca corect romaneste.

-Mincinosii. Ori minti de crezi pana si tu ce spui (si nu aflu niciodata ca ai mintit),ori te lasi de meserie:P

-Tipetele. Atat oamenii care vorbesc tare in general,cat si tonul ridicat la adresa mea....indiferent de situatie, treaba ma irita maxim.

7 lucruri fara de care nu pot trai:


-Mura (catelusa mea)
- Flori,prietena mea
-Balsam de buze
-Corector/anticearcan
-Internet
-Produse pentru ingrijirea parului
-Pantofi

Sper ca v-au distrat raspunsurile mele si ca ciudateniile n-au fost chiar un soc:P. Iti multumesc Dara inca o data si il dau mai departe oricui doreste sa-l faca (desi nu cred ca mai e cineva care sa nu-l fi facut deja:P).

18 comentarii:

  1. Nu esti ciudata deloc, citind raspunsurile tale imi dau seama ca si eu fac anumite chestii despre care n-am vb niciodata si mi se pareau normale pana acum :)). Faza cu parul de exemplu :)), in somn la fel mi-l aranjez si eu pe perna, bag mana prin el si il indrept frumos de la ceafa spre varfuri, e si lung si se incurca foarte repede.
    La fel si cu apa pe fata la dus, ma spal tot cu capul in jos. Tin minte si acum ca m-a intrebat prietenul meu la inceputul relatiei de ce ma spal asa si l-am privit ciudat "da' ce, nu-i normal?" :)). Si nici in urechi nu suport sa-mi curga, ma spal cu mare grija.
    Ca nu iti plac florile e chiar ciudat, sunt atat de delicate si frumoase...eu le iubesc!
    Legat de Mura, are cel mai dulce nume pe care l-am vazut/auzit vreodata :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cat de tare:)). Si mie mi se pare normal sa ma spal asa si tare ma bucur sa vad ca nu-s singura:). Aaaa,uite ca de urechi am uitat...asa e si la mine:)). Hehe... Te pup!

      Ștergere
  2. Daca iti zic ca la fel procedez si eu...ma spal pe cap aplecata deasupra cazii,dus,abia apoi spalatul pe fata :)) Nu pot sa cred.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-mi vine sa cred:)). Si eu care aveam emotii cand am scris acest tag...ma gandeam ca ma va ocoli lumea pe strada, ca-s o ciudata:)).

      Ștergere
  3. n-am o problema chiar atat de mare cu florile atata timp cat... fac flori! daca raman niste verzituri triste intr-un ghiveci prefer sa le arunc. daca sunt exotice si deosebite le accept dar sigur vor muri, chiar si cactusii :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pana si cactusii saraci:)). E bine ca macar le accepti, mie nu-mi plac de nicio culoare:P

      Ștergere
  4. Haha:))) N-am mai ras as demult!:D
    Dar aceste lucruri, aparent ciudate, te fac pe tine speciala si diferita de ceilalti oameni!
    <3:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaiiii,cat esti de draguta!! M-ai facut sa ma simt bine:D. Multumesc!:-*

      Ștergere
  5. Interesanta faza cu parul,nu cred ca am mai auzit pana acum :))

    RăspundețiȘtergere
  6. =)))) amuzant rau :))))

    In leg cu parul in somn, sora mea e si mai si... :D

    RăspundețiȘtergere
  7. Si eu iti multumesc si ma bucur ca l-ai facut.
    De faza cu parul nu mai auzisem pana acum :)Si daca iti spun ca eu dorm mai mereu cu el prins?
    Eu nu m-am uitat niciodata cred la un film horror, mi se face frica si ma pitesc sub bluza:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu-l prind cand dorm pentru ca-mi ramane urma de la elastic si ma apuca nervii:)). Stai linistita,nu sti singura care se piteste...mama se baga cu capul sub patura cand o mai chinui eu cu cate un horror:)). Te pup!

      Ștergere
  8. Foarte cute faza cu apa. Funny e ca eu credeam ca sunt singura care face fix acelasi lucru ca si tine. :D Kissez!

    RăspundețiȘtergere
  9. Si eu fac acelasi lucru :)) Dusul nu sta niciodata la locul lui. Il tin in mana mereu, atat cand imi spal parul, cat si pentru restul corpului.
    Am avut si eu o catea Mura, dar din pacate nu mai e:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe,deci suntem chiar multe care faceem asa:)). Offf, imi pare rau, cand ma gandesc ca si a mea face 10 ani...

      Ștergere

Join me on Facebook  photo instagram_zps64e4158f.png Follow me on Pinterest  Follow me on Bloglovin Follow me on Twitter